Ev Arkadaşımın Downloadlarına Karşı Birşey Yapmam Lazım!!
-
Şimdi ben sana yardım ederim de sizin aranızdaki ilişki bitmiş be kardeşim.
Düzelmezki artık o..
-
ew arkadaşını tut kafasını duwara sür kıwılcım çıkarttır çünkü ben onu yapıcam katil olmam an meselesi hakaret etmek istiorum içimde patlıo..!!!
-
ev arkadaşlarım üniden degil liseden :D kafam rahat :) herkese böyle bir ortam diliyorum gerçekten çıkana kadar artistlik yapıyodum ama ev işi kolay bişey degil.
arkadaşınla ise konuşman en güzeli
-
modemin portlarından tüm torrent portlarını yasaklarsan sorunun çözülür.
-
sen int. girmediğin zamanlarda torrent kullanmasını söyleyebilirsin veya bi arkadaşın dediği gib limit koyun hızı yarıyarıya. veya %40 nasıl ne zama ineceği problem değilse.
-
8mm bunu yazdı:
-----------------------------Şimdi ben sana yardım ederim de sizin aranızdaki ilişki bitmiş be kardeşim.
Düzelmezki artık o..
-----------------------------ne olur be hocam bi elini uzatsan şu kardeşine :), boşver hocam ilişkimizi bitmiş o zaten..
-
konuş...gerçi adam insan olsa evde başkalarının da yaşadığını düşünüp sömürmez interneti ama sen genede önce konuş..anlamazsa zor kullan..gene insanlık,büyüklük sende kalsın..hadi beline kuvvet...
-
caktırmadan pc sini aç ewde yokken , bittorrent programının ayarlarından upload rate i 3-4 kb yap boylece hem download hem upload hızı düşer , torrent yapsa blie 30-40 kb ile yapar snde takılırsın nette. ama programın ayarlarına girip düzeltebilir biliorsa programı az cok.
-
Airties modemlerin çoğunda QoS özelliği vardır hacı.
QoS ne işe yarar dersen tamda senin istediğin işi yapar, yani ağdaki kullanıcılara yüzde olarak kullanım limiti verir
Minimum ve Maximum sıırı vardır tavsiye olarak min=%20 max=%50 yap
Eğer MAC adresini biliyorsan MAC ten bilmiyorsanda IP aralığından bi özellik tanımla ve QoS u etkinleştir iş bitmiştir
Ama modem fabrika ayarlarına alınınca yeiden yapman gerekit bu yüzden ayaraları kaydet de verdiği dosyayıda sağlam bi yere kaydet her seferinde aynı şeyleriyapmak zorunda kalmazsın.....
-
Dengbej bunu yazdı:
-----------------------------
Airties modemlerin çoğunda QoS özelliği vardır hacı.
QoS ne işe yarar dersen tamda senin istediğin işi yapar, yani ağdaki kullanıcılara yüzde olarak kullanım limiti verir
Minimum ve Maximum sıırı vardır tavsiye olarak min=%20 max=%50 yap
Eğer MAC adresini biliyorsan MAC ten bilmiyorsanda IP aralığından bi özellik tanımla ve QoS u etkinleştir iş bitmiştir
Ama modem fabrika ayarlarına alınınca yeiden yapman gerekit bu yüzden ayaraları kaydet de verdiği dosyayıda sağlam bi yere kaydet her seferinde aynı şeyleriyapmak zorunda kalmazsın.....
-----------------------------tam bende bilmiyorum ama böyle bişe vardı diyecektim ki zaten yazmışsın :)