Ev Arkadaşlarıyla Oynanacak Multiplayer Veya Online Oyun Tavsiyesi
-
millet ne oyunlar oynuyo amk biz counter da kaldık
-
Europa Universalis IV
biz birlikte oynadık gayette güzel zevkliydi ittifak olup bütün dünyaya savaş açın :)
-
PieRRe_ bunu yazdı
D&D Dragons Neverwinter veya ArcheAge.
Neverwinter iyidir hatta daha önce bu kadar keyifli dinamikleri olan bi oyun oynamamışsınızdır mmorpg olarak ama ne bileyim senaryo bitince sıkıyor 60 level son zaten 57 de bırakmıştım ben o kadar role playing yapmaya çalışsam da.
-
prodhiphop bunu yazdıPieRRe_ bunu yazdı
D&D Dragons Neverwinter veya ArcheAge.
Neverwinter iyidir hatta daha önce bu kadar keyifli dinamikleri olan bi oyun oynamamışsınızdır mmorpg olarak ama ne bileyim senaryo bitince sıkıyor 60 level son zaten 57 de bırakmıştım ben o kadar role playing yapmaya çalışsam da.
neverwinter iyi oyunda belli bir yerden sonra sıkıyor. wow kadar başarılı değil yüksek levelleri.
dungeonlar felan sarmadı çok beni.
tavsiyem League of Legends oynamanız , şu an dünyanın en çok oynanan oyunu yanılmıyorsam.
ama sosyal gruplar açısından Lol biraz bozuldu, kendi grubun varsa her online oyun yinede iyidir ama.
tavsiyem Diabloya başlayın yeni yama felan gayet gideri var.
-
serious sam kesinlikle tek gecerim en baştan sona kadar serious da bitirseniz mükemmel olur ama 1. oyunu 2.si pek hoş değil yinede sizin tercihiniz 8 kişiye kadar destekliyor kasmaz grafikler normaldir hd pack var isterseniz hd olarakta oynayabilirsiniz ölen tekrar başlar, başka derseniz ses sitemi varsa yada iyi bi pc left for dead 1-2 olabilir hem gerilim hemde yardımlaşma güzeldir oynanabilir özellikle hunterların ormandan falan üstünüze atlaması lan yardım et ölüyorum diye bağırmanıza neden olur 4 kişilik team var ama daha fazla olurmu hiç denemedim, bunun dışında hem makara olsun hem counter tarzı olsun derseniz team fortcess 2 güzel bir oyundur. bunun dışında diablo serileri fazla kişi ile sürükleyici oluyor özellik ingilzice bilen varsa 2-3 yapabilirisniz
-
Biz evde dota 2 oynardık bölümden arkadaşlarla. Yurtta da pes 2013, counter strike, warcraft ve cod oynardık. Tavsiyem Dota 2 ama LoL de oynanabilir. Bu oyuna ısınamayan bi ben miyim ona da kanaat getiremedim daha :D
-
Ultra Street Fighter IV diyorum, hazır yan yanasınız bağıra çağıra gülme krizine gire gire oynarsınız.
-
age of empires 2 saatlerce günlerce oyna bıkmazsın üçe üç kapışın gelişmek için 1 saat süre koyun 1 saat sonra başlasın savaş saatlerce süren savaşlar oldu :D bagımlısı olursunuz..
-
Minecraft kantır nba2k14
-
al madem age of empires 2 HD
https://yadi.sk/d/-6sCvY4sbcvMN
campaign'lere başladım, standart seviye bile beni zorluyor hiç beceremiyorum şu strateji oyunlarını
YekteranBaymedir tarafından 23/Eyl/14 18:29 tarihinde düzenlenmiştir