folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Ev İçin Çalışma İstasyonu

Ev İçin Çalışma İstasyonu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enesshn18
    enesshn18's avatar
    Erkek

Müridler mürideler iyi akşamlar,

Ev için bi çalışma istasyonu almak istiyorum.Spor salonuna 3 ay kadar gittim ama çalışacağın aletlerde sıra beklemek,sadece haftada 3 gün gidebilmek hiç hoşuma gitmedi bu yüzden bıraktım.Şimdi ev için almak istiyorum.Aklıma yatan birkaç model var bugün de gidip bi marka daha inceledim.Aranızda kullanan varmı yeterli gelir mi gelmez mi düşüncelerinizi merak ediyorum

1-) Altis Hg 200 (buna bi ara baktım donanımhaberde birisi çok kötülemiş.Makaralar filan deforme oldu demiş nasıl kullandı bilmiyorum ama aklımda soru işareti yarattı)

2-)Valeu G980  Bu ürün de güzel gibi finspor da baktım.Adam makaradan yana bi sıkıntı çıkmaz garantili dedi

3-) Voit Vt1200 Bu ürünüde bugün inceledim 2 yıl garanti veriyorum diyo 10yıl da parça garantili diyor(birde 60kilo yeter az kiloyla çok çalışmak daha faydalı.Çok kiloyla çalışmak sadece şeker yakarsın kolların sızlar dedi)

bir de bunların ağırlık konuları en çok aklıma takılıyor.Bu 3 ürünün ağırlık plakaları 60-70 kilo arasında değişiyor.Bu ağırlıklar bana yetermi? Ben gerçekten iyi bir vücut yapmak istiyorum.Göğüs ve sırt belirgin olsun istiyorum.Yaşım 21 boyum 1.83 düzenli çalışabilirim beslenme konusunda da bi sıkıntım yok.Yalnız bu ürünler yetermi yetmezsede kilo taksak o halatlar kiloyu kaldırabilir mi? 

Düşüncelerinizi bekliyorum.Teşekkürler...

barmak bassak olurmu gadasını aldığım :D
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    skyvalet
    skyvalet's avatar
    Erkek

Öğrenciyken arkadaşta altis vardı bu modelmi bilmiyorum.Fakat halay çekmediğimiz kalmıştı üstünde.Birşey olmadı.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gokcan
    gokcan's avatar
    Erkek

Bir tane kafes

bir adet uzun

bir adet kisa bar

agirliklar 

dumble seti

decline, incline sehpa 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    slim_38
    slim_38's avatar
    Erkek

Hocam göğüs kası için en güzel çalışma bence şınav.Ben hiç spor salonuna gitmedim hayatımda protein tozu da kullanmadım sayılır (15 gün kullandım bitince almadım :D ) Göğüs kasları acaip gelişti sadece şınavla hatta rahatsız etmeye başladı kötü mü gözüküyor acaba diye.

Ama bir dezavantajı var biraz yavaş gelişiyor ağırlık kaldırmaya oranla.Avantajı ise 1 yıl bile ara versem bile  ne sarkma oluyor ne kas erimesi.Ağırlıkla çalışan bazı insanlar bu konuda sıkıntılı.

Bir de güç kazanma açısından bakıldığında da vücut ağırlığıyla yapılan çalışmalar daha iyi.

Münferidin münasıbı mükafatından mütefekkir olandır
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enesshn18
    enesshn18's avatar
    Erkek
    slim_38 bunu yazdı

Hocam göğüs kası için en güzel çalışma bence şınav.Ben hiç spor salonuna gitmedim hayatımda protein tozu da kullanmadım sayılır (15 gün kullandım bitince almadım :D ) Göğüs kasları acaip gelişti sadece şınavla hatta rahatsız etmeye başladı kötü mü gözüküyor acaba diye.

Ama bir dezavantajı var biraz yavaş gelişiyor ağırlık kaldırmaya oranla.Avantajı ise 1 yıl bile ara versem bile  ne sarkma oluyor ne kas erimesi.Ağırlıkla çalışan bazı insanlar bu konuda sıkıntılı.

Bir de güç kazanma açısından bakıldığında da vücut ağırlığıyla yapılan çalışmalar daha iyi.

evet hocam haklısın şınav da çalıştım 1 ay kadar ama çok yavaş gelişiyor o yüzden istasyon alıp düzenli yapmak istiyorum

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Janitschar
    Janitschar's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

üç linkteki çalışma istasyonları 60-65 kilo ağırlıkla çalışmaya imkan tanıyor,

yetersiz aletler...

istasyonun üzerinde en az 90 kilo ağırlık olması lazım ki aldığına evde yer kapladığına değsin...

o istasyonları alma fikrini rafa kaldır...

aşağıdakileride arkadaşa özel yazmıyorum 

müsabık-azimli sebatkar bir sporcu musun ? bu soruyu kendine sor...

istasyonu aldıktan sonra arka balkonlarda çürüyen koşu bantlarının kaderine mi dönüşecek ? bunun hesabını yap...Body'e başlayanların % 75'i 2 ay sonra bırakır,önce kendinizi tanıyın

bir de bahar-yaz geldi spora,body'e,koşu'ya başlayayım nedir ya ? sıcakta spor mu yapılır ? Eylül'de Body'e başlarsın Kışın hayvanlar gibi çalışırsın Mayıs sonu gibi Body'e ara verir,yüzme gibi başka sporlara yönelirsin yada yazın sabahın erken saatlerinde Body'e devam edersin

kışın, body sezonunda Spor salonları bomboş ? yazın tıklım tıklım :)

1-2-3 ay çalışsan ne olur çalışmasan ne olur ? bir vücut kas inşaasına zaten 6 ayda hazır hale geliyor...neyse yav...boşverin !

Acaip derecede agresifim !
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enesshn18
    enesshn18's avatar
    Erkek
    Janitschar bunu yazdı

yetersiz aletler...

istasyonun üzerinde en az 90 kilo ağırlık olması lazım ki aldığına evde yer kapladığına değsin...

istasyonu aldıktan sonra arka balkonlarda çürüyen koşu bantlarının kaderine mi dönüşecek ? bunun hesabını yap...Body'e başlayanların % 75'i 2 ay sonra bırakır,önce kendinizi tanıyın

bir de bahar-yaz geldi spora,body'e,koşu'ya başlayayım nedir ya ? sıcakta spor mu yapılır ? Eylül'de Body'e başlarsın Kışın hayvanlar gibi çalışırsın Mayıs sonu gibi Body'e ara verir,yüzme gibi başka sporlara yönelirsin yada yazın sabahın erken saatlerinde Body'e devam edersin

1-2-3 ay çalışsan ne olur çalışmasan ne olur ? bir vücut kas inşaasına zaten 6 ayda hazır hale geliyor...neyse yav...boşverin !

hocam yanlış anladın sanırım beni ben zaten 3ay çalışayım diye almıyorumki.Bunu alınca uzun süreli çalışıcam yoksa heves edip bırakıcak cinsten birisi değilim.Spor salonunuda yukarda anlattığım sebeplerden dolayı bıraktım yoksa devam ederdim

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Janitschar
    Janitschar's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    enesshn18 bunu yazdı
    Janitschar bunu yazdı

yetersiz aletler...

hocam yanlış anladın sanırım beni ben zaten 3ay çalışayım diye almıyorumki.Bunu alınca uzun süreli çalışıcam yoksa heves edip bırakıcak cinsten birisi değilim.Spor salonunuda yukarda anlattığım sebeplerden dolayı bıraktım yoksa devam ederdim

diyerek ikinci paragrafa başladım zaten,

tanımıyorum ki seni o yüzden kendi yolunu kendin çizeceksin

Acaip derecede agresifim !
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enesshn18
    enesshn18's avatar
    Erkek
    Janitschar bunu yazdı
    enesshn18 bunu yazdı
    Janitschar bunu yazdı

yetersiz aletler...

diyerek ikinci paragrafa başladım zaten,

tanımıyorum ki seni o yüzden kendi yolunu kendin çizeceksin

tamam hocam kusuruma bakma yanlış anlamışım ;)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enesshn18
    enesshn18's avatar
    Erkek

müridler spor salonundayken dambıl filan kaldırırken bi düşündümde 20kilo filan kaldırıyorduk çok zorluyordu istasyonun kapassitesi 60 zaten yeterli gelir mi gelmez mi hala bi karara varamadım 

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek
    enesshn18 bunu yazdı

müridler spor salonundayken dambıl filan kaldırırken bi düşündümde 20kilo filan kaldırıyorduk çok zorluyordu istasyonun kapassitesi 60 zaten yeterli gelir mi gelmez mi hala bi karara varamadım 

sen 60 kg ile çalışacak hale gel, zaten ev bitmiştir o andan sonra :) ne sanıyorsunuz abicim zırt diye şişeceğinizi mi :D

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
Toplam Hit: 2388 Toplam Mesaj: 17