folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Ev İçin Çalışma İstasyonu

Ev İçin Çalışma İstasyonu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whoobay
    whoobay's avatar
    Erkek
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

Bence bunlara girme, git adam akıllı bir salona yazıl, 6 aylık kayıt yaptır aynı parayı vereceksin, bu alet odanın birini tümüyle öldürüyor ve home fitness ürünleri hiç bir zaman mükemmel değildir. İlle home fitness yapacaksan total gym getirt abd den, chuck norris van damme falan bunu kullanıyor.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gokcan
    gokcan's avatar
    Erkek

O kadar kisa ve net yazdim ki hani bekledimde acaba spor  bilgisi olanlar yazacak mi ne yapacak diye. Yazmis oldugum mesajda ki malzemeler ile calisamayacagin her hangi bir bolge yok. Kablo koptu agirlik yetmedi skintisi yok. Gelisim icin serbest agirlik onemlidir. Sinav cektim kasim gelisti tabiki olabilir. Ama kasi buyutmek kaasa sekil vermek parcalamak cizmek cok baska dunyalar bunlar.Yazdigim mesajda kiler sana yeterli. saglicakla kalin.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Janitschar
    Janitschar's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

http://www.bodybuilding.com/exercises/ 

evde tek başına çalışabileceğin binlerce ekzersis var...

misal;karın kaslarını çalıştıran bu hareketin ratingi de çok yüksek mekik çekmeyi sevmeyenlere

http://www.bodybuilding.com/exercises/detail/view/name/spell-caster

hareketlerin videoları sayfanın yukarısında

Janitschar tarafından 30/May/15 23:04 tarihinde düzenlenmiştir

Acaip derecede agresifim !
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fatX
    fatX's avatar
    Erkek

Genelde eve alınan fitness ürünleri bi süre sonra gereksiz yer işgal eden aletlere dönüşüyor. Bizim evdeki bisikleti askılık olarak kullanıyoruz mesela.

Düzgün bi spor salonu bulup senelik ödeme yap bence. Hem motivasyon açısından iyi olur, hem de parasını verdim diye kaytarma yapmazsın. Yok ben istikrarlıyım disiplinliyim dersen bilemem.

Altan naptın oğlum :|
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enesshn18
    enesshn18's avatar
    Erkek
    fatX bunu yazdı

Genelde eve alınan fitness ürünleri bi süre sonra gereksiz yer işgal eden aletlere dönüşüyor. Bizim evdeki bisikleti askılık olarak kullanıyoruz mesela.

Düzgün bi spor salonu bulup senelik ödeme yap bence. Hem motivasyon açısından iyi olur, hem de parasını verdim diye kaytarma yapmazsın. Yok ben istikrarlıyım disiplinliyim dersen bilemem.

Yok hocam eger bu alet işime yarayacaksa zaten ben çalışırım. Gelişmeyi gördükçe duramam:) 

barmak bassak olurmu gadasını aldığım :D
Toplam Hit: 2387 Toplam Mesaj: 17