Ev Kredisi Hk.
-
SaNaL_AjaN bunu yazdı
Ek olarak hocam..Emlak ofisleri ile görüş onlar bankaları cok iyi tanıdığı için müdürleri filan araya sokup kredi çıkartıyorlar.Biraz komisyon verirsin işini hallederler
En son çare onuda deneyeceğim hocam. Bilgilendirmen için. Teşekkürler.
-
bazıları expertize 3-5bin yedirerek kredi tutarı kadar veya daha fazla tutarda yazdırabiliyor :)
-
-
konu dışında olacak ama araç kredisi için de bu bahsettiğiniz şekillerde mi acaba ? Yani 3400 maaş alıyorum ve bordroda 2200 görünüyor. Kredi tutarı sizin söylediğiniz gibi düşük mü çıkıyor ? Araç ücretinin tamamı kredili şekilde alamıyor muyum ?
örneğin araba alacağım ve fiyatı 48 bin. Bankadan 48 bin kredi alıp bu aracı alamıyorum herhalde ?
-
KotomineKirei bunu yazdı
konu dışında olacak ama araç kredisi için de bu bahsettiğiniz şekillerde mi acaba ? Yani 3400 maaş alıyorum ve bordroda 2200 görünüyor. Kredi tutarı sizin söylediğiniz gibi düşük mü çıkıyor ? Araç ücretinin tamamı kredili şekilde alamıyor muyum ?
örneğin araba alacağım ve fiyatı 48 bin. Bankadan 48 bin kredi alıp bu aracı alamıyorum herhalde ?
Araç olayını bilmiyorum ama banka nezninde sizin ne aldığınıza değil bodroda ne yazdığına bakar .Bodronun 10 katı bile alsanız bodro kadar kredi veriyorlar.Ama maaş yazısı ile bankalar onu bodru olarak kabul edebiliyor
-
SaNaL_AjaN bunu yazdıKotomineKirei bunu yazdı
Araç olayını bilmiyorum ama banka nezninde sizin ne aldığınıza değil bodroda ne yazdığına bakar .Bodronun 10 katı bile alsanız bodro kadar kredi veriyorlar.Ama maaş yazısı ile bankalar onu bodru olarak kabul edebiliyor
Yarın sabah bi şansımı akbankta deneyeyim bakalım ne olacak
-
Hocam ben Temmuz-Ağustos 2017 teslim olacak 100.000 tl lik Eminevim hesabımı devredeceğim ama senin iş acil görünüyor.
-
2015 in 11 inci ayında tüm bankalara maaş yazısı ile alakalı bilgi verildi ve maaş yazısı ile kredi çekmek iptal edildi.
Bana adam çıkarttı okutturdu (Vakıf Bank) - Sonra araya birileri birileri derken diğer birileri girdi genel müdürlükten maaş yazısını kabul ettirdim ve 90.000 Tl 120 ay geri dönüşlü kredim onaylandı.
Bu seferde evi satan iptal etti öle hazır kredim tarihin tozlu raflarında kaldı.
-
tek bildiğim experin eve biçtiği değerin %75 ine kredi veriyorlar... evin değerini yüksek göstermesi gerekiyor.
-
KotomineKirei bunu yazdı
araç bedelinin %70'ine kadar kredi kullanabilirsin hocam.. %30 kendiniz peşin vereceksiniz. %100 kullanacaksan yapı kredi bankası sadece ford marka araçlara kullandırıyor tabi araba rehinli oluyor :)