Ev Kredisi Hk.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Derin Meva
    rebelpower
    rebelpower's avatar
    Erkek
    SaNaL_AjaN bunu yazdı

Ek olarak hocam..Emlak ofisleri ile görüş onlar bankaları cok iyi tanıdığı için müdürleri filan araya sokup kredi çıkartıyorlar.Biraz komisyon verirsin işini hallederler

En son çare onuda deneyeceğim hocam. Bilgilendirmen için. Teşekkürler.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shephard
    Shephard's avatar
    Erkek

bazıları expertize 3-5bin yedirerek kredi tutarı kadar veya daha fazla tutarda yazdırabiliyor :)

Turkey, Photographer. #socialmedia #photography #videography #interior #architectural #food #lifestyle #fashion #product #aerial #drone
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SaNaL_AjaN
    SaNaL_AjaN's avatar
    Erkek
    Shephard bunu yazdı

bazıları expertize 3-5bin yedirerek kredi tutarı kadar veya daha fazla tutarda yazdırabiliyor :)

Yanlız hocam sıkıntı kredi çıkması değil çekememesi :D 

Antalya'da Emlakçı parçası :)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KotomineKirei
    KotomineKirei's avatar
    Erkek

konu dışında olacak ama araç kredisi için de bu bahsettiğiniz şekillerde mi acaba ? Yani 3400 maaş alıyorum ve  bordroda 2200 görünüyor. Kredi tutarı sizin söylediğiniz gibi düşük mü çıkıyor ? Araç ücretinin tamamı kredili şekilde alamıyor muyum ?

örneğin araba alacağım ve fiyatı 48 bin. Bankadan 48 bin kredi alıp bu aracı alamıyorum herhalde ?

They were crying when their sons left. God is wearing black. He's gone so far to find no hope, He's never coming back. They were crying when their sons left. All young men must go. He's come so far to find the truth, He's never going home.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SaNaL_AjaN
    SaNaL_AjaN's avatar
    Erkek
    KotomineKirei bunu yazdı

konu dışında olacak ama araç kredisi için de bu bahsettiğiniz şekillerde mi acaba ? Yani 3400 maaş alıyorum ve  bordroda 2200 görünüyor. Kredi tutarı sizin söylediğiniz gibi düşük mü çıkıyor ? Araç ücretinin tamamı kredili şekilde alamıyor muyum ?

örneğin araba alacağım ve fiyatı 48 bin. Bankadan 48 bin kredi alıp bu aracı alamıyorum herhalde ?

Araç olayını bilmiyorum ama banka nezninde sizin ne aldığınıza değil bodroda ne yazdığına bakar .Bodronun 10 katı bile alsanız bodro kadar kredi veriyorlar.Ama maaş yazısı ile bankalar onu bodru olarak kabul edebiliyor 

Antalya'da Emlakçı parçası :)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KotomineKirei
    KotomineKirei's avatar
    Erkek
    SaNaL_AjaN bunu yazdı
    KotomineKirei bunu yazdı

Araç olayını bilmiyorum ama banka nezninde sizin ne aldığınıza değil bodroda ne yazdığına bakar .Bodronun 10 katı bile alsanız bodro kadar kredi veriyorlar.Ama maaş yazısı ile bankalar onu bodru olarak kabul edebiliyor 

Yarın sabah bi şansımı akbankta deneyeyim bakalım ne olacak

They were crying when their sons left. God is wearing black. He's gone so far to find no hope, He's never coming back. They were crying when their sons left. All young men must go. He's come so far to find the truth, He's never going home.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JOE
    JOE's avatar
    Erkek

Hocam ben Temmuz-Ağustos 2017 teslim olacak 100.000 tl lik Eminevim hesabımı devredeceğim ama senin iş acil görünüyor. 

Not late for nothing
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PHP-SEO Developer
    Erdem
    Erdem's avatar
    Erkek

2015 in 11 inci ayında tüm bankalara maaş yazısı ile alakalı bilgi verildi ve maaş yazısı ile kredi çekmek iptal edildi. 

Bana adam çıkarttı okutturdu (Vakıf Bank) - Sonra araya birileri birileri derken diğer birileri girdi genel müdürlükten maaş yazısını kabul ettirdim ve 90.000 Tl 120 ay geri dönüşlü kredim onaylandı. 

Bu seferde evi satan iptal etti öle hazır kredim tarihin tozlu raflarında kaldı.

Php for SEO nun ardından Php for Gcode (CNC)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THT2005
    THT2005's avatar
    Erkek

tek bildiğim experin eve biçtiği değerin %75 ine kredi veriyorlar... evin değerini yüksek göstermesi gerekiyor.

Burası Türkiye... Yaşanacak , Yaşanmış , Yaşanan olayların hepsi normaldir.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    essan
    essan's avatar
    Erkek
    KotomineKirei bunu yazdı

araç bedelinin %70'ine kadar kredi kullanabilirsin hocam.. %30 kendiniz peşin vereceksiniz. %100 kullanacaksan yapı kredi bankası sadece ford marka araçlara kullandırıyor tabi araba rehinli oluyor :)

Toplam Hit: 3192 Toplam Mesaj: 31
ev kredi mortgage kredisi