Ev Yapımı Ağrı Kesici Ve Antibiyotik?
-
Adam ağrı kesici demiş bizim 2 hidrojen 1 oksijen antibiyotik vermiş yüeüyeüyüeüyeye..
Ağrı kesici olaraktan parol al.
Kalıcı tedavi; Günde 2 defa 500 mglik Antibiyotik iççen.
EVDE KORSAN APSE AMELİYATI
Önce çok az karbonat+su ile iyice çalkala ağzını.Sonra;
Cerahatli bölgeyi ucunu ateşte iyice parlattığın iğneyle patlat.Ama mikrop kapmaması lazım.
Sonra çıkan o sarı mikroplarla savaşan lokositleri(alyuvar) ve dolayısıyla içerisinde bulunup karışan mikropları da;
ağzını tekrar çok az karbonat+su ile çalkalayarak atmış ol.
Apse böyle yenilir öyle ilaçla milaçma olmaz.
-
iki bira cak ;)
-
Saat 20:00 den beri başım şiddetli bir şekilde ağrıyor, 2 tane vermidon içtim fakat banamısın demedi, üstünede başka ilaç içmek istemedim, fakat ağrı dayanılır gibi değil, herzaman evde apranax ford bulundururum ama sonuncusunuda eşim içmiş.
Ağrıyı şuan başımı dizlerimin arasına alarak yada avuç içim ile baskı yaparak kesebiliyorum, o derece ağrıyor ama baskıyı kestiğim zaman dahada şiddetleniyor.
konudaki yöntemlerin hiçbirisi baş ağrısını ani olarak geçirmez diye tahmin ediyorum. Yaptıklarımdan bahsedecek olursam, ışıkları kapattım, uyumaya çalıştım, başımı soğuk su ile yıkadım, gene aynı şekilde başıma kolonya döküp rahatlatmaya çalıştım ve yukarıda belirttiğim gibi 2 tane vermidon içtim 15 dakkika aralıklar ile ama şiddetlenmeye devam ediyor hala.
Belki benim gibi devamlı baş ağrısı çekenler vardır. ani ağrıyı kesici ne tavsiye edersiniz?
-
İlk mesajım sağlık alanında ocak demekki.
Açık kalp ameliyatı geçirdiğim için her ilacı kullanamıyorum, doktorun önerdiği alternatif tıp zımbırtısını yazıcam.
Maydanoz + soğan + limon
Ezip suyunu çıkartıyorsunuz, bir bardağa doldurup (burnunuzu tıkayarak) bir kerede içiyorsunuz. Sonra iyi bir terleme ve hastalık gidiyor.