Evde Almanca Öğrenmek İstiyorum?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nonick
    nonick's avatar
    Erkek
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Persebar
    Persebar's avatar
    Erkek
    mahzal bunu yazdı
    Persebar bunu yazdı

Ben sana şunu söyliyeyim hocam öncelikle kız arkadaşım şu an avusturyada üniversite okuyor dili almanca olduğu için kursa gidiyor her ne ise çok söyledim canım banada öğret diye denedik olmuyor evde otururken öğrenilecek bir dil değil bence kursuna gidip pratik yapman şart ve son uyarımda kendimce söylüyorum örneğin: 'stragen' almanca okunuşu: şıtragen ingilizce okunuşu: şıtragın yani diyeceğim şu eğer temelinde bile hafızana yerleşmiş yada şuan ingilizce biliyorsan almancayada kafayı takmışsan ya ingilizceyi unut yada almancayı he dersen ki ben ikisinide konuşur böyle bir ayrımı hiç zorlanmadan yaparım o zaman kolay gelsin :)

hocam "örneğin: 'stragen' almanca okunuşu: şıtragen" yazmışsın ya, ben kelimeyi ilk gördüğüm an Almanca olarak "şıtrahgen" diye okudum zaten öyle diyim. :) İngilizcem çok iyi, Almanca'yla herhangi karıştırma da bulunmam. :) Her dil için ayrı ayrı söylüyorum telaffuz yeteneğimden hiç şüphe etmem. Garip bi şekilde ya bu yetenekle doğmuşum ya da izlediğim orjinal dilindeki binbir film yavaş yavaş beynime işlemiş telaffuzları. :) Sıkıntı yok yani. :) Eğer böyle emmeli gömmeli konuşmalı dinlemeli bi eğitim seti bulursam tamamdır. :)

Rosetta Stone'u araştırdım, baya iyimiş anladığım kadarıyla da torrent bulamadım. :/

Rosetta iyidir onuda tavsiye ederim bende senelerdir yabancı dizi,film izlerim fakat anlatmaya çalıştığım şu hocam almanca karışık heleki yazım dili dahada berbat bir halde ama telaffuzdan önemli olan bir şeyde gramatiğin olacaktır bunu unutma 'şıtrahgen' diye okumuşsun şuan kız arkadaşımla konuşuyorum yanlış okumuş diyor dediğin yetenekten aslında bendede var konuşurken hiç zorluk çekmem ama insan o cümleyi görünce direk aklı ingilizceye kayıyor ilk zamanlar bunun sıkıntısını çekersin ama zor ve uğraşlı bir dildir sokak ingilizcesi gibi sokak almancası olmadığını biliyorsundur sanırım eğer günlük hayatta kullanacaksan sürekli ama sürekli pratik yapman konuşman gerekir.Birde hocam kız arkadaşıma bana almanca öğret dediğim zaman ana dil almanca alt yazı tr olan bir dizi aradım bulamadım var mı bildiğin bir kaynak bir dizi ?

Sistemlerdeki güvenlik açıkları, onu üretenleri unutmamanız için üretenler tarafından bırakılan bir hatıradır.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nonick
    nonick's avatar
    Erkek
    Persebar bunu yazdı
    mahzal bunu yazdı
    Persebar bunu yazdı

Ben sana şunu söyliyeyim hocam öncelikle kız arkadaşım şu an avusturyada üniversite okuyor dili almanca olduğu için kursa gidiyor her ne ise çok söyledim canım banada öğret diye denedik olmuyor evde otururken öğrenilecek bir dil değil bence kursuna gidip pratik yapman şart ve son uyarımda kendimce söylüyorum örneğin: 'stragen' almanca okunuşu: şıtragen ingilizce okunuşu: şıtragın yani diyeceğim şu eğer temelinde bile hafızana yerleşmiş yada şuan ingilizce biliyorsan almancayada kafayı takmışsan ya ingilizceyi unut yada almancayı he dersen ki ben ikisinide konuşur böyle bir ayrımı hiç zorlanmadan yaparım o zaman kolay gelsin :)

hocam "örneğin: 'stragen' almanca okunuşu: şıtragen" yazmışsın ya, ben kelimeyi ilk gördüğüm an Almanca olarak "şıtrahgen" diye okudum zaten öyle diyim. :) İngilizcem çok iyi, Almanca'yla herhangi karıştırma da bulunmam. :) Her dil için ayrı ayrı söylüyorum telaffuz yeteneğimden hiç şüphe etmem. Garip bi şekilde ya bu yetenekle doğmuşum ya da izlediğim orjinal dilindeki binbir film yavaş yavaş beynime işlemiş telaffuzları. :) Sıkıntı yok yani. :) Eğer böyle emmeli gömmeli konuşmalı dinlemeli bi eğitim seti bulursam tamamdır. :)

Rosetta Stone'u araştırdım, baya iyimiş anladığım kadarıyla da torrent bulamadım. :/

Rosetta iyidir onuda tavsiye ederim bende senelerdir yabancı dizi,film izlerim fakat anlatmaya çalıştığım şu hocam almanca karışık heleki yazım dili dahada berbat bir halde ama telaffuzdan önemli olan bir şeyde gramatiğin olacaktır bunu unutma 'şıtrahgen' diye okumuşsun şuan kız arkadaşımla konuşuyorum yanlış okumuş diyor dediğin yetenekten aslında bendede var konuşurken hiç zorluk çekmem ama insan o cümleyi görünce direk aklı ingilizceye kayıyor ilk zamanlar bunun sıkıntısını çekersin ama zor ve uğraşlı bir dildir sokak ingilizcesi gibi sokak almancası olmadığını biliyorsundur sanırım eğer günlük hayatta kullanacaksan sürekli ama sürekli pratik yapman konuşman gerekir.Birde hocam kız arkadaşıma bana almanca öğret dediğim zaman ana dil almanca alt yazı tr olan bir dizi aradım bulamadım var mı bildiğin bir kaynak bir dizi ?

Valla hiç bulamazsan Kobra Takibi var hocam. :D

hay
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Persebar
    Persebar's avatar
    Erkek
    mahzal bunu yazdı
    Persebar bunu yazdı
    mahzal bunu yazdı
    Persebar bunu yazdı

Valla hiç bulamazsan Kobra Takibi var hocam. :D

Bakacağım hocam sana yeni öğreniminde kolay gelsin şimdiden başarılar :)

Sistemlerdeki güvenlik açıkları, onu üretenleri unutmamanız için üretenler tarafından bırakılan bir hatıradır.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nonick
    nonick's avatar
    Erkek

Teşekkür ettim hocam. :)

hay
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    janni
    janni's avatar
    Erkek

youtube

https://www.youtube.com/watch?v=Gto6MR3sPQ4

alttan altyazıları arat. Verbotene Liebe dizi bu genelde oluyor altyazıları.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Persebar
    Persebar's avatar
    Erkek
    janni bunu yazdı

youtube

https://www.youtube.com/watch?v=Gto6MR3sPQ4

alttan altyazıları arat. Verbotene Liebe dizi bu genelde oluyor altyazıları.

hocam çok teşekkür ederim ama youtube alt yazı afedersin çok salakça bir çeviri yapıyor

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    janni
    janni's avatar
    Erkek

o zaman hoca film indirip türkçe altyazı ile izleyeceksin.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cann
    cann's avatar
    Erkek

hocam "RC Almanca Eğitim" diye bi set vardı video ders şeklinde gayet güzeldi.

aktif link bulamadım google'dan bakarsın artık :) olmadı bi ara upload ederim :)

cann tarafından 04/Tem/13 03:20 tarihinde düzenlenmiştir

Yazana zahmet vermeyen yazı okuyana lezzet vermez...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurk
    nurk's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

ev de almanca zor hocam. cok zor hatta. en azından temelini iyi alman adına a1 kursuna gitmeni öneririm. a1'i tam kavrayıp sınavını vs. geçersen, ondan sonra devam et derim. temel önemli..

özellikle artikeller ve kullanımlar. kelimeler...

[22817//kaanabak]
Toplam Hit: 3464 Toplam Mesaj: 28