Evde Almanca Öğrenmek İstiyorum?
-
Bende Almancaya başlamayı düşünüyorum bir dahaki sene ciddi ciddi.Eğer param olursa Nurkyninde dediği gibi kursa gidecem A1 seviyesi için ondan sonra kendim evde kasmaya başlıcam devamını.
Dil öğrenmede "iyi" standartım günlük konuşmadan ibaret olmadığı için Rusçayı "iyi" konumuna getirdikden sonra başlıcam.Bide daha şimdiden benim Rusçam çok üstüne yoğunlaşınca İngilizcemi köreltiyor bide yanına Almancayıda koyup ilerleyince ne olur bilmiyorum :)
-
u235 bunu yazdı
Bende Almancaya başlamayı düşünüyorum bir dahaki sene ciddi ciddi.Eğer param olursa Nurkyninde dediği gibi kursa gidecem A1 seviyesi için ondan sonra kendim evde kasmaya başlıcam devamını.
Dil öğrenmede "iyi" standartım günlük konuşmadan ibaret olmadığı için Rusçayı "iyi" konumuna getirdikden sonra başlıcam.Bide daha şimdiden benim Rusçam çok üstüne yoğunlaşınca İngilizcemi köreltiyor bide yanına Almancayıda koyup ilerleyince ne olur bilmiyorum :)
Heh hocam mahzal'a anlatmaya çalıştığımda bu tamam yeteneği var eyvallah ama sonuç olarak Türk ne kadar yatkın olursa olsun bir yabancı değil sonuçta eğer almancayıda katarsan ingilizceyi unut derim :)
-
Achtung!!! bugünkü dersimiz almanca :)
-
Artikeller ve case ler biterse almancayı çözersin hoca
-
mataramasuko bunu yazdı
Achtung!!! bugünkü dersimiz almanca :)
Bu iyiymiş :)
-
Ege universitesi Alman Dili ve Edebiyati bitirmis birisi olarak almanca nin gramerini cozmek biraz zor,ilk sene baya bi tokezlemistim,bazen cok karmasik cumle yapilari cikabiliyor.
Su kitabi indir isini gorebilir,yalniz dili almanca. Simdi olmasa bile ilerde yardimci olabilecegini dusunuyorum.
http://www.mediafire.com/download/i7wumq8alv1l221/GrundstufenGrammatik.rar
-
hacı git kitapçılara önce 5 liraya alamanca öğreniyorum başlıklı skko kitaplardan al. 5 10 gün alış ona. ondan sonra sana her yer alamanca.
ben yutuptan japonca öğreniyorum.