Evde Almanca Öğrenmek İstiyorum?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

Bende Almancaya başlamayı düşünüyorum bir dahaki sene ciddi ciddi.Eğer param olursa Nurkyninde dediği gibi kursa gidecem A1 seviyesi için ondan sonra kendim evde kasmaya başlıcam devamını.

Dil öğrenmede "iyi" standartım günlük konuşmadan ibaret olmadığı için Rusçayı "iyi" konumuna getirdikden sonra başlıcam.Bide daha şimdiden benim Rusçam çok üstüne yoğunlaşınca İngilizcemi köreltiyor bide yanına Almancayıda koyup ilerleyince ne olur bilmiyorum :)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Persebar
    Persebar's avatar
    Erkek
    u235 bunu yazdı

Bende Almancaya başlamayı düşünüyorum bir dahaki sene ciddi ciddi.Eğer param olursa Nurkyninde dediği gibi kursa gidecem A1 seviyesi için ondan sonra kendim evde kasmaya başlıcam devamını.

Dil öğrenmede "iyi" standartım günlük konuşmadan ibaret olmadığı için Rusçayı "iyi" konumuna getirdikden sonra başlıcam.Bide daha şimdiden benim Rusçam çok üstüne yoğunlaşınca İngilizcemi köreltiyor bide yanına Almancayıda koyup ilerleyince ne olur bilmiyorum :)

Heh hocam mahzal'a anlatmaya çalıştığımda bu tamam yeteneği var eyvallah ama sonuç olarak Türk ne kadar yatkın olursa olsun bir yabancı değil sonuçta eğer almancayıda katarsan ingilizceyi unut derim :)

Sistemlerdeki güvenlik açıkları, onu üretenleri unutmamanız için üretenler tarafından bırakılan bir hatıradır.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek

Achtung!!! bugünkü dersimiz almanca :)

http://www.youtube.com/watch?v=JUJH-tImfqY#t=00h01m51s

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HighElf
    HighElf's avatar
    Erkek

Artikeller ve case ler biterse almancayı çözersin hoca

Bir Arnavut atasözü der ki: Burri pa arme si gruaja pa breke ! Silahsiz adam donsuz kadin gibidir !
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    halat
    halat's avatar
    Erkek
    mataramasuko bunu yazdı

Achtung!!! bugünkü dersimiz almanca :)

http://www.youtube.com/watch?v=JUJH-tImfqY#t=00h01m51s

Bu iyiymiş :)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bloom
    Bloom's avatar
    Erkek

Ege universitesi Alman Dili ve Edebiyati bitirmis birisi olarak almanca nin gramerini cozmek biraz zor,ilk sene baya bi tokezlemistim,bazen cok karmasik cumle yapilari cikabiliyor.

Su kitabi indir isini gorebilir,yalniz dili almanca. Simdi olmasa bile ilerde yardimci olabilecegini dusunuyorum.

http://www.mediafire.com/download/i7wumq8alv1l221/GrundstufenGrammatik.rar

Bortubocek sever
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

hacı git kitapçılara önce 5 liraya alamanca öğreniyorum başlıklı skko kitaplardan al. 5 10 gün alış ona. ondan sonra sana her yer alamanca.

ben yutuptan japonca öğreniyorum.

Toplam Hit: 3236 Toplam Mesaj: 28