Evde Beslenecek Kuş Tavsiyesi
-
Balyoz99 bunu yazdı
@Kreyzi
Muhabbet kuşları gibi evi boyamaz ama yinede ayrım gözetmeden sıçıyor. Islık çalmayı seviyorlar. İlgilenirsen erkekler konuşur, özellikle duyduğu alarm seslerini, melodileri taklit edebiliyorlar. Rahatsız etme huyu kuştan kuşa değişiyor. Bizimki sinekten korkuyor, özellikle geceleri sinek görünce götünü yırtıyor. Eve girdiğimde ilgi istiyor, başına geçip oynayana kadar bağırır genelde. Uyumadıkları sürece ses yaparlar. Sessizliği seven biriysen kafa şişirecektir.
https://www.youtube.com/watch?v=vAfW-1pvx74
Sabahin 6'sında sanki birisi kuyrugundan tutmusta cekiyomus gibi oyle bi ciyaklardı ki benim sultan, Allah belanı versin artık diye kalkıyodum yataktan balkondan atmayi dusundurecek kadar deli çığlık atıyodu, kafese yaklaşıyodum tipe bi bakıyodum butun sinirim geciyodu :D saclarını geriye yatırıp bana bi bakış atıyodu :/ ulan diyodum hadi tamam.
Sabahları özellikle güneşi gorduklerinde basliyolar çığlık atmaya, bütün hepsinde genel özellikmiş sanırım bu çığlık olayı. Ciddi manada benim ki artık katlanılmayacak derecedeydi çığlık atma muhabbetinde.
@ari41 yavru icin bende bi fiyat alabilirim. Hangi sehirdesin bide.
NoToLeRaNcE tarafından 27/Ağu/15 15:57 tarihinde düzenlenmiştir -
ari41 bunu yazdı
elimde 3 tane jako var
anne baba ve çocuğu aile yani
ben çok ilgilenmiyorum ilgilenen babam.
ama satacakmış kelle başı 1000 tl imiş
ilgilenirsen pm.
kuşun detayını bilmiyorum sorun varsa sorarım
yavru kaç yaşında ve cinsiyeti ne hocam? fotoğraf koyabilir misin?
bende muhabbet kuşu var Atatürk, şikeci fener,aşkım cicikuş falan diyor dişi olmasına rağmen iyi kelime öğrendi fakat çok yabani davranıyor alacaksan kesinlikle erkek kuş al hocam ve yavru olsun...
Lazmania61 tarafından 27/Ağu/15 15:57 tarihinde düzenlenmiştir -
1 tane dişi yeşilli muhabbet kuşum var vereyim sana istanbuldaysan.. 5 yaşında falan var..
-
cennet papağınıda var. minik bi papağan türü.
-
Lazmania61 bunu yazdıari41 bunu yazdı
elimde 3 tane jako var
anne baba ve çocuğu aile yani
ben çok ilgilenmiyorum ilgilenen babam.
ama satacakmış kelle başı 1000 tl imiş
ilgilenirsen pm.
kuşun detayını bilmiyorum sorun varsa sorarım
yavru kaç yaşında ve cinsiyeti ne hocam? fotoğraf koyabilir misin?
bende muhabbet kuşu var Atatürk, şikeci fener,aşkım cicikuş falan diyor dişi olmasına rağmen iyi kelime öğrendi fakat çok yabani davranıyor alacaksan kesinlikle erkek kuş al hocam ve yavru olsun...
valla inan detayları bilmiyorum öğrenirim sölerim
-
yunusdogan bunu yazdı
1 tane dişi yeşilli muhabbet kuşum var vereyim sana istanbuldaysan.. 5 yaşında falan var..
istanbul pendikteyim ver bizim pezevenge arkadaş olsun
-
önerilerinizi dikkate aldım. muhabbet kuşu daha sıcak ve sevimli geldi. iyibir cins almak lazım ve sanırım çift olsalar dahamı iyidir ?
-
GoldenBoy bunu yazdı
önerilerinizi dikkate aldım. muhabbet kuşu daha sıcak ve sevimli geldi. iyibir cins almak lazım ve sanırım çift olsalar dahamı iyidir ?
yavru erkek alırsan konuşturabilrisin ve çok ilgilenmen gerek.. çift alırsan yemini suyunu aksatma daha az ilgilen tamam..
-
yunusdogan bunu yazdıGoldenBoy bunu yazdı
yavru erkek alırsan konuşturabilrisin ve çok ilgilenmen gerek.. çift alırsan yemini suyunu aksatma daha az ilgilen tamam..
tavsiyene uyarım hocam. sadece yavru erkek alacağım. kısa bir araştırma yaptım çift aldığında hayvanları kendine alıştırman ve konuşturman çok zor oluyormuş.
kuşun yanın ufak bir hoparlör bıraksam günde 5 10 saat aynı şeyi tekrarlasa kuş bu sesi ezberlermi daha hızlı olurmu acaba ? -
java sparrow besleyebilirsin
https://www.youtube.com/watch?v=pMKv8MkGZOE
blackace tarafından 29/Ağu/15 20:33 tarihinde düzenlenmiştir