folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Evde Body (Body Gidemeyenler İçin) ?

Evde Body (Body Gidemeyenler İçin) ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baristbt
    baristbt's avatar
    Erkek

en mantıklısı güzel bir body salonuna gitmendir..

uzun zamandır düzenli bir şekilde yapıyorum ve faydasınıda görüyorum.

burda sana şimdi onu yok bunu yap amuda kalk tek elle çek parmak uçlarında yürü kafanın üstünde dön odur budur her türlü şeyi diyicekler.

kimse senin fiziksel durumundan haberdar değil ? belki 20santim göbegin var belki sadece bel bölgen zayıf.

kimse o salndaki hocalar kadar iyi karar veremez.

kaş yapıyım derken kör olma.

zaten body salonlarında bile aşamalı gider..

ilk ayında hiç bir yer sana gidipte 3x12 karın veya bilek çalıştırmaz.

ver bi 70-80milyon hem ortamını yap hemde sporunu..

http://www.leyladansonra.com/
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DiKeyEy
    DiKeyEy's avatar
    Erkek

çizdim. güzel konu.. benimde hevesim geldi.. bakalım çalışalım savaş mavaş çıkarsa hazırlıklı olalım...

askmene de bi uğrayım bayadır geçmiyodum küsmüştür beach :D

haklı öğüt egoyu öfkelendirir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tarzan
    tarzan's avatar
    Erkek

http://www.uzmantv.com/uzman/egzersiz-egitmeni-hakan-demiray

http://www.uzmantv.com/konu/vucut-gelistirme-kilavuzu

az biraz fikir edinirsin

edit: illa uygun salonlara bakacaksan her ilde üniversite var üniversitelerin spor bölümlerinin uygun fiyata salonları var. onlarada bakabilirsin, amaevde hamlığını at bi düzen oluştur. yoksa salonda sıkılırsın. üniversite öğrencilerine sudan ucuz ama millet hem gaci düşürememekden şikayetci hemde spor yapmıyor. Ben önceden sporcuydum sonra bıraktım şimdi 2 yaşında göbeyim var :D 

ayrıca gaciler kaslı erkeklerden hoşlanmaz derler alakası yok. bende kas falan kalmadı ama karşıdan bakınca hala öküz gibiyim. Ben tıfıl insana bi gacinin baktığını hiç görmedim yaşasın barzoluk :D hüyyöyytt :D 

Çalışmadan, yorulmadan, öğrenmeden rahat yaşama yollarını itiyat haline getiren milletler; önce haysiyetlerini, sonra istikballerini daha sonra da hürriyetlerini kaybetmeye mahkumdurlar. M. Kemal Atatürk
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mramor
    mramor's avatar
    Erkek

sabah kahvaltıda yumurtayı bol tüket en ucuz ve en çok protein olan besindir kendileri.

şişeleri yarıya kadar kes içine beton dök bi cubuk sok bekle donsun donunca aynı şekilde diğer ucu yap al sana dambıl istediğin ağırlıkta ayarla işte 1,5lt şişe istersen 2,5 istersen 5 istersende 10lt lik şişeler yapabilirsin tabi cubukta o derece sağlam olsun : )

Cagito ergo sum.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek

BarisYigit bunu yazdı:
    -----------------------------

burda sana şimdi onu yok bunu yap amuda kalk tek elle çek parmak uçlarında yürü kafanın üstünde dön odur budur her türlü şeyi diyicekler.

kimse senin fiziksel durumundan haberdar değil ? belki 20santim göbegin var belki sadece bel bölgen zayıf.

Evde basit egzersizler ve hafif dambıl hareketleriyle 1- 2 ay geçirdikten sonra, idmanlı bir şekilde o 70- 80 lirayı vermesi çok çok daha karlı olması anlamına gelir. Çünkü dediğin gibi o hocalar ilk 1 2 ay sana ısınma egzersizinben baska bişiy wermez. 2 hareket yaparsın heryerin ağrır. Bu çalıştığına işarettir derler sende inanırsın. KOlay gelsin

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baristbt
    baristbt's avatar
    Erkek

NaZi_ bunu yazdı:

BarisYigit bunu yazdı:

Evde basit egzersizler ve hafif dambıl hareketleriyle 1- 2 ay geçirdikten sonra, idmanlı bir şekilde o 70- 80 lirayı vermesi çok çok daha karlı olması anlamına gelir. Çünkü dediğin gibi o hocalar ilk 1 2 ay sana ısınma egzersizinben baska bişiy wermez. 2 hareket yaparsın heryerin ağrır. Bu çalıştığına işarettir derler sende inanırsın. KOlay gelsin

çalışmak değilde neye işaret ? 

2ay ısınma ? hocam sen cidden ilgileniomusun bu sporla ? 

ısınmayı biz çalışmaya başlamadan önce yapıyoruz benim bildiğim hatta ısınma hareketleri diyoruz biz :)

2ay ısınma sonraki 2 ay sogumamı :)

herşey evde yapılsaydı zaten böyle salonlar olmazdı.

2hareket yapınca hiç biryerin ağrımaz sadece doğru agırlığı kullanmazsan agrır. marketten 5kiloluk poşeti getirircedemi ağrıyor heryerin ? yoksa 20kiloluk birşey taşıyıncamı ? 

nasıl düşünce bunlar anlamadım vallahi :)

neyse size bol bol ısınmalar :)

aman hea fazla ısı conta yakar.

iyi forumlar.

http://www.leyladansonra.com/
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek

BarisYigit bunu yazdı:

NaZi_ bunu yazdı:

BarisYigit bunu yazdı:

çalışmak değilde neye işaret ? 

2ay ısınma ? hocam sen cidden ilgileniomusun bu sporla ? 

ısınmayı biz çalışmaya başlamadan önce yapıyoruz benim bildiğim hatta ısınma hareketleri diyoruz biz :)

2ay ısınma sonraki 2 ay sogumamı :)

herşey evde yapılsaydı zaten böyle salonlar olmazdı.

2hareket yapınca hiç biryerin ağrımaz sadece doğru agırlığı kullanmazsan agrır. marketten 5kiloluk poşeti getirircedemi ağrıyor heryerin ? yoksa 20kiloluk birşey taşıyıncamı ? 

nasıl düşünce bunlar anlamadım vallahi :)

neyse size bol bol ısınmalar :)

aman hea fazla ısı conta yakar.

iyi forumlar.

Sen hamlık nedir bilirmisin ? Bir salon çalışması 2 saate yakın sürüyorsa eğer, bunu market poşeti taşımakla eşdeğer görmende ilginç. Isınamk dediğim şey, olaya ayak uydurma evresi. Madem 2 günde olabilen birşey, neden insanlar zorlanıyor başlamakta ? HErkes prof olurdu o zaman değilm i ?

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karabudun
    karabudun's avatar
    Erkek

Evde güzel egzersizler yapıp fit bir vücuda sahip olabilirsin ama body  olmaz.

"Bugünden geru divanda, dergahta, bergahta, mecliste ve meydanda Türkçeden başka dil kullanılmayacaktır." KaramanoğluMehmet Bey - 1277 -
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mx0TBT
    Mx0TBT's avatar
    Erkek

egzersiz diyosunda hocam

salonlarda yük kaldırmıyomuyuz

Ölümlü dünya. Yasin 38. Ayet
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheIceberg
    TheIceberg's avatar
    Erkek

ya oyle ben sinav yaptim mekik yaptimi olur mu aq biraz dusunun ya her makinenin falan calistirdigi bi kas var sen barfiks kaldirip kolu yapsan nolur omzu genisletemedikten sonra afedersin ya..ak gibi bi herif olursun salonsuz olmaz bu is. oyle netten bakip olacak is de degildir bu. air alert yapayim evde derken dizi sakatladim 2 yil acisini cektim. hayir bi de duzgun dumbbell falan olsa bi sey degil. 2,5 lt kola diyor ya. kusura bakma hocam da oyle olacak is degil kas. paran da yoksa girersin benim gibi bi depoda calisirsin butun gun agirlik tasirsin ordan oraya gorursun kas nasil oluyo nasil gucleniyosun.

Toplam Hit: 4346 Toplam Mesaj: 23