Evde Body (Body Gidemeyenler İçin) ?
-
ajan111 naber. Ulan dun gıbı hatırlıyorum dağıtıma geldiğimde senle face de konuşmuştuk. ulan şafak 39 lan. yeni foçada komandoluk sonra batman. ulan denetlemelere kadar her gün koşu sınav mekik barfiks. neyse komando olduktan sonra vücut baya kas yaptı. davul gibi şişti vücut. herkese selam şafak atarsa 38 kayseri.
-
NaZi_ bunu yazdı:
-----------------------------
manyakhacker bunu yazdı:
Git aylık 50 - 60 tl ver salona git derim. Uğraşma evde. Hem arkadaş çevresi edinirsin hemde ağırlık kaldırırken birbirinize yardımcı olursunuz.Hemde daha hızlı gelişirsin. Evde de dambıl , barlar şınav , mekik , barfiks , egzersizler ile gelişirsin , ama geç gelişirsin.
Vucut geliştirme , profosyonel pozlar , bilek güreşleri , yarışma zamanları vb , bununla ilgili geniş bir konu açacağım okursun. Şemayı toptan görünce detaylar basit gelmeye başlar.
50- 60 tlye adam akıllı bir kazanım elde edebiliyormusun peki? Hiç sanmıyorum dostum...
Evde geç gelişirsin diye bir ön yargı oluşturma sakın. Ne kadar azmedersen o kadar gelişirsin. Mekanın önemi yok:)
-----------------------------Ankara/Mithatpaşa Rekor Spor Salonu sahibi Levent Zülfikar Türkiye birincisi ve tamamen ordaki salonda çalışarak yaptı. Aylığı 60 lira. Daha nasıl bir kazanım bekliyorsun mesela hocam ?