Evde Dis Cekme
-
Dayanamiyorum ne yontem varsa denedim agri gecmedi alkahinizi seviyosaniz soyleyin kendin ceksem bisey olurmu nasil cekebilirim yardim edin
-
hangi diş hacu onuda yazsana ?
levyeyle girişte diyecekler kapıya bağla çekte.
Silinme sebebi : Doktora git hocam.
-
bas rakıyı :D
ip bağla dişine, ordanda kapı koluna temiz çözüm..
sonra diş minelerinin amk.. saçma sapan cıksın :R
-
Hiç bir şey yapma hocam. Her ilde nöbetçi diş hastaneleri var git rahatça çeksinler.
-
ilk önce "arvales" diye bir ağrı kesici var onu nasıl bulursun bilemicem ama mutlaka nöbetçi eczane bul ve bu dediğim ağrı kesiciden bir tane iç.
Yaklaşık olarak 15 dakika sonra bu dayanılmaz diş ağrısından geçici bir süre kurtulacaksın.
Gece gece birdaha başlarsa bir tane daha iç ve sabahı çıkar bu şekilde.
Daha sonra da ayakların g*tüne değercesine koşarak en yakın dişçiye git ve o lanet olası dişten kurtul..
@edit
Bu dediğim ilacı bulup içtiğin anda Allah razı olsun diyeceksin..
CEO tarafından 04/Şub/13 22:13 tarihinde düzenlenmiştir -
Evde tek değilsen, karga burnunu iyice dezenfekte et. Ver annene, babana, arkadaşına göster dişini tutsun asılsın. 18 yaşındayım hayatımda, sadece 1 kere dişciye gittim. Oda çürükmüş. :)
-
acı limitin yüksekse biraz , çekersin tabi niye çekemeyesin lakin en son diş çektirdiğimde doktor o diş çekme aletiyle bile zorlanmıştı dişi sökerken yani sen elinle bunu çekmeye çalışırsan diğer dişlerine diş etine ve damağına zarar vereceksin , diş hastanesi varsa oralarda daha saat erken en kötü ihtimal otobüsle git hastaneye acilden alırlar zaten bu saatte çektirmek istersen doktor çok konuşmaz dolguluk dişi bile çekebilir direk 2 diş çektirdim ikiside acilden hastaneye gitmeni öneririm
-
en yakın eczaneye git "anestol pomad %5 lidokain 30 g pomad" ilacını al eve gel evde kulak pamuğu varsa temiz ona kremi dök sonra ağrıyan diş etine sür biraz bekle sürdüğün ilacı yutma bir kaç dakika bekle sonra diş uyuşmaya başlayacak az daha bekle sonra tükür ağzını temizle hocam.. ben her ihtimale karşı evde hazır bulunduruyorum hapların hızlı bir şekilde etkisi olmuyor ama bunu sürdükten sonra dişi uyuşturuyor..
essan tarafından 04/Şub/13 22:20 tarihinde düzenlenmiştir -
Bunu daha once kanal tedavisi yaptirdin dolgu dusmus amk disi yani ve ici yok ya sag taraf ust dis en koseye yakinn kendisi ve agri ceneme vuruyo
-
abi dahada bok etme.. sikkoalrın sikkosu bi gece geçireceksin ağrısı ilaçal ya da kendiliğinden geçmezse.. ne boktan bişi bilirim.. sabaha kadar tüm bildiğin küfürleride dualarıda ediceksin muhtemelen ama sabaha doğru uykusuzluktan hafif sızıcan ağrı devam etsede, kalkıncada ağrı yoksahemen doktora git, bide antibiyotik al derim. diş hekimleride der kafanıza göre antibiyotik almayın diye ama en azından şimdiden etki etsin. sadece odlgu düşmesi değilde büyümüş bi apse varsa, çekmek için uğraşırken de uyuşmayabilir gene canın yanabilir.. at bi antibiyotik bi arveles, yatmaya çalış
-
otocu bunu yazdı
Evde tek değilsen, karga burnunu iyice dezenfekte et. Ver annene, babana, arkadaşına göster dişini tutsun asılsın. 18 yaşındayım hayatımda, sadece 1 kere dişciye gittim. Oda çürükmüş. :)
öndeki süt dişlerini çekmek için dişçiye gitmeye gerek yok ma ark dişler için kargaburun biraz zor heleki 3 köklü dişlerden se