Evde Dis Cekme

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    otocu
    otocu's avatar
    Erkek
    oliWeR bunu yazdı
    otocu bunu yazdı

Evde tek değilsen, karga burnunu iyice dezenfekte et. Ver annene, babana, arkadaşına göster dişini tutsun asılsın. 18 yaşındayım hayatımda, sadece 1 kere dişciye gittim. Oda çürükmüş. :)

öndeki süt dişlerini çekmek için dişçiye gitmeye gerek yok ma ark dişler için kargaburun biraz zor heleki 3 köklü dişlerden se

Arka dişlerim'dende çektirdiklerim oldum. Verdim babama çekti.

0100111001100101001000000110111101101100011001000111010100111111
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oliWeR
    oliWeR's avatar
    Erkek
    otocu bunu yazdı
    oliWeR bunu yazdı
    otocu bunu yazdı

Evde tek değilsen, karga burnunu iyice dezenfekte et. Ver annene, babana, arkadaşına göster dişini tutsun asılsın. 18 yaşındayım hayatımda, sadece 1 kere dişciye gittim. Oda çürükmüş. :)

öndeki süt dişlerini çekmek için dişçiye gitmeye gerek yok ma ark dişler için kargaburun biraz zor heleki 3 köklü dişlerden se

şimdi birşey diyeceğim ama yanlış anlamandan korkuyorum 

ama söylemeden de edemeyeceğim bir anne veya baba oğlunun ağzına kerpeteni sokupda arkadaki dişini nasıl çekebilir ki?

biraz yumuşatılmış hali

Ne çok küfür ediyorsun diyorlar. Ne yani hayatın içine edenlere şiir mi yazayım ?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vukuat
    vukuat's avatar
    Erkek

apse yapmış ise çekme ölümüne sebebiyet verir kesinlikle doktora git diş çekmek kolay değil morfinsiz dayanamazsın agrısına.

yunusozturk.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    otocu
    otocu's avatar
    Erkek
    oliWeR bunu yazdı
    otocu bunu yazdı
    oliWeR bunu yazdı
    otocu bunu yazdı

şimdi birşey diyeceğim ama yanlış anlamandan korkuyorum 

ama söylemeden de edemeyeceğim bir anne veya baba oğlunun ağzına kerpeteni sokupda arkadaki dişini nasıl çekebilir ki?

biraz yumuşatılmış hali

Babam eski eczacı. ilkokuldan 2'den, lise 4'e kadar.

0100111001100101001000000110111101101100011001000111010100111111
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arkinfes
    arkinfes's avatar
    Erkek

Acile gidiyorum yoldyim

Do majör soylu ve açık sözlü , Do minör patetik , Re majör parlak , Re minör melankolik , Mi bemol majör soylu ve patetik , aydinlik ama soylu ve karamsar tonmu lazim ozaman; mi majör , Mi minör doğanin ilk minör tonu olmasina karsin biraz melankoliktir , Fa majör karışıktır , Fa minör hepsinden patetiktir , Fa Diyez majör iste güçtür çünkü degiştirgeçlerle asiri yuklenmistir , Si majör parlak ve oyun bozannn :))
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angelofhope
    angelofhope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

şimdi her kafadan bir ses çıkacak hocam.

en iyisi doktora git.

Programming is our Religion, Algorithms are Our Bible & We ./make Our Own GOD
Toplam Hit: 5692 Toplam Mesaj: 17