Evde Dis Cekme
-
oliWeR bunu yazdıotocu bunu yazdı
Evde tek değilsen, karga burnunu iyice dezenfekte et. Ver annene, babana, arkadaşına göster dişini tutsun asılsın. 18 yaşındayım hayatımda, sadece 1 kere dişciye gittim. Oda çürükmüş. :)
öndeki süt dişlerini çekmek için dişçiye gitmeye gerek yok ma ark dişler için kargaburun biraz zor heleki 3 köklü dişlerden se
Arka dişlerim'dende çektirdiklerim oldum. Verdim babama çekti.
-
otocu bunu yazdıoliWeR bunu yazdıotocu bunu yazdı
Evde tek değilsen, karga burnunu iyice dezenfekte et. Ver annene, babana, arkadaşına göster dişini tutsun asılsın. 18 yaşındayım hayatımda, sadece 1 kere dişciye gittim. Oda çürükmüş. :)
öndeki süt dişlerini çekmek için dişçiye gitmeye gerek yok ma ark dişler için kargaburun biraz zor heleki 3 köklü dişlerden se
şimdi birşey diyeceğim ama yanlış anlamandan korkuyorum
ama söylemeden de edemeyeceğim bir anne veya baba oğlunun ağzına kerpeteni sokupda arkadaki dişini nasıl çekebilir ki?
biraz yumuşatılmış hali
-
apse yapmış ise çekme ölümüne sebebiyet verir kesinlikle doktora git diş çekmek kolay değil morfinsiz dayanamazsın agrısına.
-
oliWeR bunu yazdıotocu bunu yazdıoliWeR bunu yazdıotocu bunu yazdı
şimdi birşey diyeceğim ama yanlış anlamandan korkuyorum
ama söylemeden de edemeyeceğim bir anne veya baba oğlunun ağzına kerpeteni sokupda arkadaki dişini nasıl çekebilir ki?
biraz yumuşatılmış hali
Babam eski eczacı. ilkokuldan 2'den, lise 4'e kadar.
-
Acile gidiyorum yoldyim
-
şimdi her kafadan bir ses çıkacak hocam.
en iyisi doktora git.