Evde Dumbell İle Çalışma Programı (Yapılış Şekli)
-
ikiside güzel emeğinize sağlık
-
35ygt45 bunu yazdı:
-----------------------------
bende 20 kg lik var.Yetmiyor ..Alıştıktan sonra hafif geliyor
-----------------------------20 kg lıgı kac paraya aldın?
-
Ben daha önce hiç dumbell ile çalışmadım ama çalışmayı düşünüyorum kaç kg ile başlamalıyım ( yaş 15 ) ve de burda 1.gün 2.gün denmiş bu sürekli tekrarmı ediliyor ? yani 1.gün 1.gün denilen şeyleri 2.gün 2.gün denilen şeyleri 3.gün 1.gün denilen şeyleri diye ? ve de çalışma zamanını kendimizmi belirliyoruz ? ideali nedir ?
-
Drawlord bunu yazdı:
-----------------------------35ygt45 bunu yazdı:
bende 20 kg lik var.Yetmiyor ..Alıştıktan sonra hafif geliyor
-----------------------------20 kg lıgı kac paraya aldın?
Adler 20 KG Döküm Dambıl Set
86,25YTL.
KDV Dahil Tek Çekim Fiyatıdır.
69,00YTL.
İndirimli Havale Fiyatı: 65,55YTL.- 4 ADET 1.25kg SİYAH PLAKA
- 4 ADET 2.50kg SİYAH PLAKA
- 2 ADET 36cm UZUNLUĞUNDA KISA KROMAJLI BAR ,YILDIZ VİDALI VE ORTASI KAUÇUK KAPLI.
- 1 ADET ÇALIŞMA HAREKETLERİNİ GÖSTEREN TÜRKÇE KILAVUZ.
Bu heralde normalde ucuz..
-
dumbell çok pahalı hoca ya evede bi çare yapmak daha ucuza gelir.
-
Ben voitin setini aldım kipadan 60 milyondu....
-
Konuyu hortlatıyorum , lazım olur kış geliyor dumbell lara asılanlar çok olur (:
Ve de sorumu tekrarlıyorum ;
"Ben daha önce hiç dumbell ile çalışmadım ama çalışmayı düşünüyorum kaç kg ile başlamalıyım ( yaş 15 ) ve de burda 1.gün 2.gün denmiş bu sürekli tekrarmı ediliyor ? yani 1.gün 1.gün denilen şeyleri 2.gün 2.gün denilen şeyleri 3.gün 1.gün denilen şeyleri diye ? ve de çalışma zamanını kendimizmi belirliyoruz ? ideali nedir ?"
ya$ 15 değil 16 :D
Çok büyük fark :D -
teşekkürler.güzel paylaşım
-

hocam bu hareketin yapılışı doğru ama bu hareketi sandalye ile yapmak biraz sakıncalı 20 kg. dumbell ile ile resimde göserildiği gibi yapılırsa o koldan pek hayır gelmez :))
-
bende 5 kglık var arada bir kaldırıp indiriyodum ama şimdi daha düzenli bir şekilde kaldırıp indirecemm:D