Evde Izgara Yapmak İçin Hangisi Alınmalı
-
Tam ev tipi ızgara. kalitesi de oldukça iyi.. yorumlara bakınca olumsuz bir etki görmeyeceksin.
Fiyat performans ürünü resmen
https://ty.gl/xypr52vd
-
Lava döküm öneririm ben de, döküm tavalar aynı hep gereksiz para harcama, sonuçta işin içinde bi kaplama yok bişey yok neblim bi nanoteknoloji falan yok annatabiliyo muyum bilemedim. Hepsi benzer demir karışımlarından oluşuyor, ha ok ucuza gitmeni de tavsiye etmem hani bilindik markaları tercih et yeter.
-
Lava Döküm + 2021
Keşke Lava marka döküm tava kullananlara markette, kasapta kırmızı et %90 indirimli olsa. Çünkü insanın kırmızı et yiyesi geliyor. Mesela benim lava döküm tavam, bir arkadaşımda kaldı. Kırmızı et şöleni yaptığımız bir gece çift tava yemek yaptık. Ve üzülerek söylüyorum tavam o arkadaşımda kaldı. O arkadaşım da taşındı. Gel tavanı al dedi. Bende işten güçten gidemedim. Ben yeni eve götürüyorum gelirsen alırsın dedi ve tavam gitti. O zamandan beri kırmızı et yiyemedik. Hatuna et alayım mı diyorum, "tavamız yok ki ühü ühü" diye cevap atıyor. Yani her evde, mümkünse yedekli Lava Döküm Tava olmalı. Çeyizinde Lava döküm tavası olmayan bireylerle evlenmeyin.
---
Bu ay da lava döküm tavadan da maaşlar yatar artık bu mesaj sayesinde.
NoktaliVirgul tarafından 01/Nis/21 12:30 tarihinde düzenlenmiştir -
Dökümix tost makinası der geçerim.
antrikottan tavuğa cızzzz
-
bu çok pahalı, lava marka al ucuz ve aynı işi görüyor. döküm olması yeterli. ama bakımını iyi yapman lazım. asla ıslak bırakma temizledikten sonra ısıt ve sıfır nem olsun ömürlük kullanırsın...
diğer gazlı şeyi bilmiyorum.
kanoonline tarafından 01/Nis/21 15:13 tarihinde düzenlenmiştir -
sLeymN bunu yazdıdbcooper bunu yazdı
döküm tava kullanıyorum. mutfagın duman altı olması dısında problem yok. guzel.
ya kanka ev duman oluyor diye gizem yaptırmıyor bana :( çözüm bulsana amk şu duruma.
küçük tüp + balkon kombinasyonuyla yapabilirsin sülocum. Yalnız havanın çok soğuk olmamasına ruzgarlı olmamasına dikkat et. Yoksa tava ısınmıyor tüpü köklesen de olmuyor.
-
dbcooper bunu yazdısLeymN bunu yazdıdbcooper bunu yazdı
ya kanka ev duman oluyor diye gizem yaptırmıyor bana :( çözüm bulsana amk şu duruma.
küçük tüp + balkon kombinasyonuyla yapabilirsin sülocum. Yalnız havanın çok soğuk olmamasına ruzgarlı olmamasına dikkat et. Yoksa tava ısınmıyor tüpü köklesen de olmuyor.
Olm balkonda o kadar duman çıkaracak olsam mangal yakarım :D
-
RitmFarbRacourci bunu yazdıLiquid bunu yazdı
Mangalın artısı odunun eti tütsülemesi. O kokuyu tadı arıyorsan evde **tencere içinde odun parçası yakıp ete koklatmak dışında bir şey bilmiyorum onu da Masterchef'de görmüştüm :)
Bende Lava'nın döküm tavası var linkini attığın tefale benzeyen. Çok iyisini denemediğim için bilmiyorum ama işimi görüyor. Mangal izi bile verebiliyorsun. He çok et yiyor muyum? Hayır ayda bir belki ama et aykı bir keyftir. Etbilimi var instagram. Adam uzmanı. Bir ona sormayı dene önceden abonesi azken cevap verirdi ama şimdi ne durumda bilmiyorum :)
Bendeki döküm tavadan memnunum. Bu elektrikli gazlı falan iyi olacağını sanmıyorum. İyi ısınması lazım etin ilk seferde ki mühürleme yapabilesin. Sonrasında kenara çekip az ısıyla biraz daha pişiriyorsun. Dışı ince katman için yumuşak ve sulu oluyor.
Kısaca sen bilirsin :)
** bu nedir ya ^^D`
bknz : tencerede et tütsü nasıl yapılır?
-
sanane bunu yazdıRitmFarbRacourci bunu yazdıLiquid bunu yazdı
Mangalın artısı Odunun eti tütsülemesi. O kokuyu, tadı arıyorsan, evde **tencere içinde odun parçası yakıp ete koklatmak dışında bir şey bilmiyorum onu da Masterchef'de görmüştüm :)
..i ama et aykı bir keyftir. Etbilimi var instagram. Adam uzmanı. Bir ona sormayı dene, önceden abonesi azken cevap verirdi ,ama şimdi ne durumda bilmiyorum :)
Bendeki döküm tavadan memnunum. Bu elektrikli,gazlı falan iyi olacağını sanmıyorum. İyi ısınması lazım Etin ilk seferde, ki Mühürleme yapabilesin. Sonrasında kenara çekip ,az ısıyla biraz daha pişiriyorsun. Dışı ince katman için yumuşak ve sulu oluyor.
Kısaca sen bilirsin :)
** bu nedir ya ^^D`
Tütsü yapıyolar o şekilde. Özel Makinesi bile var. etbilimi dediğin adam bursa'da yaşıyor. ayda 2500-3000 tl sadece et masrafı varmış.mangal adına herşeyi deniyor.
Evde mangal tadına en yakını yine Döküm Tava ile alırsın. Eti mühürlemek için, yüksek ısıya ihtiyaç olur. döküm tavalar eti koyduğunda. hemen soğumaz, ve mühürleme yapar. tek dezavantajı çok duman çıkıyor.
ben bu Tütsü işini, etin tadını-kokusunu almak için değil de, uzun süreler açık havada Et'i saklamak için yapıldığını okumuştum. bu nedenle bana ilginç geldiydi.
tütsü'lemenin de olumsuz tarafı, kanserojen(kanser yapıcı) olması, diye duydum yada okudum. ^^` ama hiç görmemiştim. kaynak olarak MasterChef'i de vermiş, ama ben izlememiştim.
benzer şekilde bugün pazarda satılan taze sofralık Yeşil Zeytin'e de benzer uygulama yapıyorlar heralde, mangala atılmış gibi bir tadı oluyor.
~@~
@LiquiD, EyvAllah sonradan baktım. ama hâlen ilginç geliyor.
bence, doğrudan mangal kömürünün ısısı üzerinde, duman'sız ve alev'siz şekilde pişirmek gibisi yok.
RitmFarbRacourci tarafından 02/Nis/21 22:56 tarihinde düzenlenmiştir -
sLeymN bunu yazdıdbcooper bunu yazdısLeymN bunu yazdıdbcooper bunu yazdı
Olm balkonda o kadar duman çıkaracak olsam mangal yakarım :D
mangal dumanıyla bu bir mi olm, mangal dumanı duvarları bile karartır. genelde de sitede filan oturuyosan yasak oluyo zaten :) bunun oyle açık alanda cok da belli olmuyor dumanı :))