Evde Sıkıntıdan Yapılabilecek Sigaralar
-
hehe neler çıkıyor sigaranın yoklugu gerçekten bunları yaptırıyor krizi kötüdür düşmanından sigara isteyebiliyorsun o kadar yani
-
Tezek dene.
-
Çayla, naneyle filan denedim :D Yok arkadaş yakıyo ağzını burnunu.
Ama çay naneden daha iyi. -
ben bi kaç defa ıhlamurla yaptım ama aynışeyi vermemişti tam hatırlamıyorum şuan geçmiş zaman ama denemiştim
-
kaliteli bir şarap ayarla içini türünle doldur sonra dök kurusun
sardınmı bi çift kağıtlı deme keyfine
-
Yaraticiliga baq neler yaptiriyo.:)
İzmir de iken bi arkadasim vardi bu ot merakisiydi gubar filan arada getirir sarardi cekmedim degil.kizlara icirdikmi seyretmesi zaten alemdi.Bi keresinde hadi gidelim dedi ot almaya manyakmisin dedim yok bisi olmaz.Bostanli dan kalktik yamanlara İzmir tedarik merkezi meger oyle bi yer.vardik bi eve tirsarak girdim zaten mahalleye psikopat yer.Evde bi herif girin dedi bize baktim eleman kel fodul hallerinde dogu anadolu aksanli ciceklerim benim diyip duruyo her yer ot saksilar elinde bi su masrapasi bizim arkadasa dedim senin otun bitmez dedim oyle bi mevzuydu.hani baslikta soyluyo evde yapilacak sigara diye milyonlarca insan evinde sariyodur eminim sigarasini.
-
Mythbusters bunu yazdı:
-----------------------------
hmm bakın bide çayın içine tarçın atıp arınca daha hoş bişe oluo o kadar acı olmuo + salıklı sanırım :)
-----------------------------Afrodizyak etkisi var diye duydum :D