Evde Spora Başlıyorum Tavsiyelerinize İhtiyacım Var
-
DrKeworks bunu yazdıCesnist bunu yazdı
Hocam öncelikle kendini bir anlat boy yaş kilo vücüt tipi yemek alışkanlığı hedefin vs ? ona göre bilgi sahibi arkadaşlar tavsiye verirler.
Boyum 1.74
Kilom: 56
zayifim hocam ama spora cok yatkindir vucudum. Sık sık yemek yiyorum kafama gore pek sabit aliskanligim yok
Cok bilgi sahibi değilim hocam ama dumbell seti alman lazım 5kg ile bisey olmaz tek
-
EdepsizPenguen bunu yazdımy4 bunu yazdı
p90x yap . başka birşeye bakma bile .
çünkü biliyorum ki . bb ve fitness yapmamış adamlar sana tavisye verecekler.
+1111111111
bende başladım bu programa acayip zorluyo fakat ciddi bi fark yapıcağına adım kadar eminim tavsiye ederim..
başka söze gerek yok
-
aletler boşuna harcamışşsın. daha doğrusu boşuna demeyimde almasanda olumuş bu kadar.
youtbeden
uzman tv
ve diğerlerinin verdiği yerdeki videoyu açıp yapacaksın.
hem eve tıkılıp spor yapmaktansa bisikleti dışarıda sür, koşu yap. hem streste atardın
önce ısınma
sonra kardiyo hareketleri yapmadan dalarsan spor yapıyım derken sakatlanırsın.
önce bir spor merkezine yazıl iyi kötü biraz öğren sonra evde bunlarda çalışırsın şakası yok.
hem senin boy kilo ortlamandan sen zayıfsın, biraz kilo alman gerekir diye düşünüyorum.
bir ajans ilanında görmüştüm
zayıf ama açmış gibi zayıf değil fit vücudu olanlar başvursun :)))
-
futurist bunu yazdı
aletler boşuna harcamışşsın. daha doğrusu boşuna demeyimde almasanda olumuş bu kadar.
youtbeden
uzman tv
ve diğerlerinin verdiği yerdeki videoyu açıp yapacaksın.
hem eve tıkılıp spor yapmaktansa bisikleti dışarıda sür, koşu yap. hem streste atardın
önce ısınma
sonra kardiyo hareketleri yapmadan dalarsan spor yapıyım derken sakatlanırsın.
önce bir spor merkezine yazıl iyi kötü biraz öğren sonra evde bunlarda çalışırsın şakası yok.
hem senin boy kilo ortlamandan sen zayıfsın, biraz kilo alman gerekir diye düşünüyorum.
bir ajans ilanında görmüştüm
zayıf ama açmış gibi zayıf değil fit vücudu olanlar başvursun :)))
evet benim vücutta öyle işte :D yani zayıfım ama sıska değilim. Link versende başvursak dermişim :P Ya zaten ancak akşamları eve geliyorum işten sabahları erkendne çıkıyorum. Ya sabah ezanında kalkar spora başlarım, yada işten dönünce başlarım. Videolara bakıyorum zaten sürekli şuanda
-
Salona yazıl.
-
bodi yapmadan once salona gidiliyo sonra evde yapiliyo
ilk pisicen sonra evde yapican
algelofhope bir muslimanin gobek asagisi gostermesi haramdir benden uyarmasi karar senin
angelofhope bunu yazdı5 kg dambıl'ın yetmesi imkansız.
ayrıca bu kadar masraf yapmana hiç gerek yoktu.
bunlara masraf yapacağına freeletics programı alsaydın fit bir hale sokardı seni.
ona da paran yoksa sadece kapı barfiksi alıp güzel bir şınav mekik barfiks programı oluştursaydın gayet yeterli olurdu.
youtubeda bunlar için yeterince video var zaten
3.5 aylık düzenli çalışmam bu.. ondan önce kafama estiğinde çektiğim şınavım mekiğim vardı birtek
Protein tozu kullanmıyorum..