Evde Vakit Geçirmelik Hobi, Angarya Önerisi
-
end bunu yazdıneverland bunu yazdı
realistik manken dene, 24-25 bin lira civarında.
100 bine de var, gücün yetiyorsa.
nefes alani daha ucuz??
ister istemez regl olur nazlanır oram acıdı buram burkuldu der. istediğin kıyafetleri giymez.
uzun sürede daha zararlı olur, bi şey yapcam diye seni tatile götürtür kullanır. günde 20 saat mesaj atarsın benimle ilgilenmiyon der.
aynı evde yaşasan kişisel bakımını yapmaz, hüsamettin eniştenle sevişiyon gibi değişik duygulara sokar seni kış aylarında bacaklarındaki yoğun öbekleriyle. lazere göndersen parası senden çıkar.
sabaha uyanırsın yanında ağzı lağım gibi kokar, bi de o ağızla seni öpmeye kalkar.
bunun akarı yok kokarı yok kılı tüyü nazı tribi yok.. 3-5 tane de peruk alıyorsun, bi gün esmer yarın sarışın, sıkılma durumunda olmuyor.
seksi yokluktan değil, hobi olarak yapmaya başlıyorsun böylelikle.
neverland tarafından 28/Tem/21 14:47 tarihinde düzenlenmiştir -
neverland bunu yazdıend bunu yazdıneverland bunu yazdı
nefes alani daha ucuz??
ister istemez regl olur nazlanır oram acıdı buram burkuldu der. istediğin kıyafetleri giymez.
uzun sürede daha zararlı olur, bi şey yapcam diye seni tatile götürtür kullanır. günde 20 saat mesaj atarsın benimle ilgilenmiyon der.
aynı evde yaşasan kişisel bakımını yapmaz, hüsamettin eniştenle sevişiyon gibi değişik duygulara sokar seni kış aylarında bacaklarındaki yoğun öbekleriyle. lazere göndersen parası senden çıkar.
sabaha uyanırsın yanında ağzı lağım gibi kokar, bi de o ağızla seni öpmeye kalkar.
bunun akarı yok kokarı yok kılı tüyü nazı tribi yok.. 3-5 tane de peruk alıyorsun, bi gün esmer yarın sarışın, sıkılma durumunda olmuyor.
dayı sen neler çekmişsin ya, gel beni sik bunları çekeceğine, sevabına vereyim götü :/
-
Makete karsi ilgin var mi bilemem ama zevkli hobidir.
Once "free papercraft" seklinde google aramasi yapip begendigin bir kac modelini indirip biraz kalin kagida bastirtip evde deneyebilirsin. Yapabilecegine inaniyorsan devamini getirir plastik ve metal modeller yapabilirsin.
Origami ile ilgilenebilirsin bolca youtube videosu var.
Gunde 60 dakikani ayirip kitap okursan okudugun iceriklere gore 5 yil sonraki kendine cok ciddi yatirim yapmis olursun.
-
yolbulucu bunu yazdıneverland bunu yazdıend bunu yazdıneverland bunu yazdı
nefes alani daha ucuz??
dayı sen neler çekmişsin ya, gel beni sik bunları çekeceğine, sevabına vereyim götü :/
sdasdad
konu hobiden müdahaleye dönmüş
benim tavsiyem etrafında çoluk çocuk varsa kırılan oyuncaklarını tamir et elektronik olur plastik olur hem el becerisi geliştirir hemde sigara çayla güzel oluyor
tabi sonuçta o çocuğun sevinci apayrı bir hoşnutluk katıyor
-
blackhammer bunu yazdı
Makete karsi ilgin var mi bilemem ama zevkli hobidir.
Once "free papercraft" seklinde google aramasi yapip begendigin bir kac modelini indirip biraz kalin kagida bastirtip evde deneyebilirsin. Yapabilecegine inaniyorsan devamini getirir plastik ve metal modeller yapabilirsin.
Origami ile ilgilenebilirsin bolca youtube videosu var.
Gunde 60 dakikani ayirip kitap okursan okudugun iceriklere gore 5 yil sonraki kendine cok ciddi yatirim yapmis olursun.
papercraft güzelmiş hocam ya, printerda var evde, bunu bi deniycem yarın basit modellerle , maliyette sıfıra yakın.
kitap konusundaysa: zaten kitap okuyorum, ben ellerimi kullanacağım hobi arıyorum.