Evdeki Fare

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ephesus
    Ephesus's avatar
    Erkek

FCN bunu yazdı:
    -----------------------------

http://www.tahribat.com/Forum-Sen-Ne-Igrenc-Bir-Hayvansin-Fare-114719 

ders niteliginde :D

oturdum tekrar okuyorum postları tek tek hastasıyım :D 

Avukat/Hukukçu
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Peroksit
    Peroksit's avatar
    Erkek

Turania bunu yazdı:

hoca en önemli şey fare zehrine çıplak elle değmemen. koyarken dikkat et çıplak elle elleme ve bazılarının paketi açılıp konması gerekiyor onlarında paketini çıplak elle ellemeden aç koy iş tamamdır.

küçükken fare zehirlerini yiyorduk biz şekerleme gibi şerefsizin birisi verdiydi şeker sanmıştık çoçukken :D

http://www.youtube.com/watch?v=OH4eOQ6ZI0Q - - - - - http://www.youtube.com/watch?v=TqErNP20gpI - - - - - https://www.youtube.com/watch?v=fhr5UBZh1rY
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek

Ephesus bunu yazdı:

FCN bunu yazdı:

http://www.tahribat.com/Forum-Sen-Ne-Igrenc-Bir-Hayvansin-Fare-114719 

ders niteliginde :D

oturdum tekrar okuyorum postları tek tek hastasıyım :D 

valla ben de okudum iyi nostalji oldu ha :) hey gidi günler

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mx0TBT
    Mx0TBT's avatar
    Erkek
    Arkadaş olun:) zehirlenir.1 haytaya ya oldu yerde olur kokar amk.yada ortalıkta olur

Ölümlü dünya. Yasin 38. Ayet
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yawuz
    yawuz's avatar
    Erkek

yahu bizimde tükkanda var şerefsize kapan kuruyoruz  melanet şey kapandan peyniri alıyor bir de kapan açık kalıyor iyicene sağlamlaştırıyorum peyniri bu sefer de kapan kapanıyor ama peynir gene piyasada yok çok zeki hayvan yahut biz mi çok aptalız anlamadım aynı kapanla daha önce 4 fare yakalamışlığım var ama bu hıyarı bir yakalayamadım gitti. Bu yapışkan olayına falan girmekte istemiyorum acı çektirmeden ve öldürmeden yakalamam lazım :D

tahribat.com a can feda
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Oskar
    Oskar's avatar
    Erkek

Ellerinize pansuman eldiveni takınız, uzun süredir kullanmadığınız yün ip veya kalın ipi tavana, lambaya bağlanıyız, ipin tam ortasına yıllanmış veya kurumuş peynir bağlayınız, peynirin tam altına 15 santimlik mesafeye kokusuz fare-böcek yapıştırıcısını sürünüz. Lütfen resmini çekerek bizimle paylaşın.

Kolay gelsin.

neoplanın üstüne otobüs tanımam.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1-618-GR
    1-618-GR's avatar
    Erkek

yawuz bunu yazdı:

yahu bizimde tükkanda var şerefsize kapan kuruyoruz  melanet şey kapandan peyniri alıyor bir de kapan açık kalıyor iyicene sağlamlaştırıyorum peyniri bu sefer de kapan kapanıyor ama peynir gene piyasada yok çok zeki hayvan yahut biz mi çok aptalız anlamadım aynı kapanla daha önce 4 fare yakalamışlığım var ama bu hıyarı bir yakalayamadım gitti. Bu yapışkan olayına falan girmekte istemiyorum acı çektirmeden ve öldürmeden yakalamam lazım :D

Hoca napıcan hayvanı konuşturucan mı , öldürmeden yakalayınca :|

Bir domino taşıyım yıktığına sevinme....
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yawuz
    yawuz's avatar
    Erkek

1-618-GR bunu yazdı:

yawuz bunu yazdı:

Hoca napıcan hayvanı konuşturucan mı , öldürmeden yakalayınca :|

haklısın haklısında içim elvermiyor şimdi arkadaşların dediği yapıştırıcıyıda kullanabilirim pekalâ fakat sonra o garibanı savunmasız halde öldürmek yahut öldürmeden onu ölüme terk etmek çok kötü geliyor bana. Ben prensip olarak fareyi kapana kapattığımda kapatı gazete ile kapatıp mekândan uzak ve boş bir araziye o da olmazsa uzak bir çöpün içine salıveriyorum gerisi ona kalmış ister oturur kedilerle kapışır ister gider kendine girecek bir gedik bulur. Bunuda bu şekilde halletme niyetindeyim yeni bir sistem geliştirdim. 
    5 litrelik su bidonunu içine girdiğinde lavabonun evyesine düşecek şekilde ayarladım fakat dediğim gibi hayvan çok zeki yemedi içerideki fıstığı girmemiş hiç muhtemel çıkamayacağını hesp etti dediğim gibi yaratık kapandaki peyniri alıp kaçtı kaç kere 

tahribat.com a can feda
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

Fare diyince Aklıma askerde koğuşumdaki Reşat geldi   güzel hayvandı

bizim koğuşat 15 e yakın fındık faresi yakaladık öldürdük öldürdük önüne geçemedik biri ölüyor biri geliyor en sonunda pes ettik ve asker arkaşlarla besledik onu evcilleştirdik korkmuyordu dibimize kadar gelip yemek yiyordu günün her saat ranzadan baktığımda yerde birşeyler kemirirken görürdük can sıkıntısına izlerdik onu ayağımızın dibinde elimizden yemek yiyecek kadar alıştı neredeyse adını Reşat koyduk  teskere aldım geldim ama nasıl desem o gün bugündür hala reşatı özlerim :):):)

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek

evet durumu açıklıyorum tbt taksim buluşmasından 1 önceki gn 1 üçgen peynir boyutunda beyaz peynmir kestim ve içine bu balıkyemi gibi olan fare zehirlerinden 4-5 tane koydum ve öyle beklettim.. akşamı eve geldim ve peynirden eser kalmamıştı..ondan 1 gün sonra

tbt taksim buluşması akşamı bizim evde

1 adet yapıştırıcı alodım ve odalara 2 şer parça koydum yani 2 ayrıo parça deneidm ev boşken odalaırn hepsinde denedim ama elimize düşmedi fare..

şimdi tek temennim farenin elimize düşmesi.. hadi fare düş bakalım elime..

şimdi ben kaval alsam gezinseöm evde çıkmaz dimi dışarı :D

Boş İşler Uzmanı..
Toplam Hit: 10064 Toplam Mesaj: 57