Evdeki İnterneti Kullanmada İşletim Sisteminin Farkı Var Mı?
-
öğrenci evindeyiz. iki laptop ile bağlanıyoruz. ancak diğer arkadaş internete girdiği zaman benim internet çok yavaşlıyor. ana sahip o gibi davranıyor =) ondan xp bende windows 7 war bununla alakalı mı? alakası yoksa benim daha iyi kullanmam için bişi var mı (öncelik benimkinde olsun istiyorum ) ip ile alakalıdır die 192.168.1.2 o idi kendimi yaptim şimdi artık o 192.168.1.3 oldu ama fayda etmedi ben ondan arta kalan zamanlarda interneti kullanmaktan sıkıldım lütfen bilen varsa benimle paylaşır mı?
-
dns cozumlemede sorun yasiyorsundur, dnsleri degistir yani ikiniz ayni dnsleri kullanmayin
-
Evet bence alakası var.Gerksiz sistem servislerini devre dışı bırak.
-
hoca arkadaşım internet te iken ne yapıyor bi sor sana
torrent vs
-
sistemle alakası yok. aşağıda kantinde 8 mbit netimiz var, genelde kaç kişi olursa olsun 4 mbit benimdir.
nasıl mı? Internet Download Manager / Flashget tarzı bi download manager kullanırsın, 4-5 linki sıralarsın sıkıosa yavaşlasın...
-
hoca gir modem e ver 50 kb ban genişiliği girsin
-
By-alper bunu yazdı:
-----------------------------
Evet bence alakası var.Gerksiz sistem servislerini devre dışı bırak.
Nasıl ve ne yapacam aciklarmisin?---------------------------------
hoca gir modem e ver 50 kb ban genişiliği girsin
---------------------------------
ne işe yario bunu da nasil yapcam bilmiorum
------------------------------------
hoca arkadaşım internet te iken ne yapıyor bi sor sana
torrent vs
-----------------------------------------
arkdaş video izlio torrent işine ben girdim ne torrent ne de film izleme bişi yapamiom
-
nasıl yapamıyon yaw torent seedmi az ne
peki modem e baktın mı bant genişilini az ver arkadaşa
-
Mx0TBT bunu yazdı:
nasıl yapamıyon yaw torent seedmi az ne
peki modem e baktın mı bant genişilini az ver arkadaşa
bant genişliğini arkadaşa az vermeyi nasil yapacam =) durum şu arkadaş interneti kullaniyorken ben rahat kullanamiyorum ne bi video izliyebiliorum ne de download adam gibi oluo ama arkadaş kapattiğinda benim videolar takilmiyor dolacak diye beklemiyorum download da harika hıza ulaşıyor -
birde birşey daha fark ettim onu sormak istedim bu ttnet gündüzleri kaldiramiyor mu acaba. arkadaş bugün gündüz yoktu gece harika olan nternet gündüz sanki arkadaş giriyor gibi yawaşti bende bütün şifreleri değiştirdim birimi girdi diye ama yok gündüz ile gece arasında fark war acaba nedendir telekom a gidip bişiler sölesem fayda eder mi =)
-
FiL3MAN bunu yazdı:
birde birşey daha fark ettim onu sormak istedim bu ttnet gündüzleri kaldiramiyor mu acaba. arkadaş bugün gündüz yoktu gece harika olan nternet gündüz sanki arkadaş giriyor gibi yawaşti bende bütün şifreleri değiştirdim birimi girdi diye ama yok gündüz ile gece arasında fark war acaba nedendir telekom a gidip bişiler sölesem fayda eder mi =)
-----------------------------gündüz interneti kullanan çok fazla insan var ondan hacı . örnegin bi cryptload kullandıysan bilirsin gece yoğun olmaz ama gündüz 1 part için 3 saat beklersin ..
buda onun gibi birşey ne kadar az kullanıcı o kadar hızlı internet ( zil kablolarıyla )
gidip birşeyler söylemen fayda etmez adamlar haklısınız efendim deyip hışmını alır gönderirler seni :/