Evdeki İnterneti Kullanmada İşletim Sisteminin Farkı Var Mı?
-
acep ethernetle usb fark ettirirmi hangisi daha hızlıdır?
-
yawuz bunu yazdı:
-----------------------------
acep ethernetle usb fark ettirirmi hangisi daha hızlıdır?
-----------------------------Ethernet daha hızlı hoca
-
arkadasın dedıgı gıbı gunduzlerı kullanıcı sayısı fazla oldugu ıcın dusmaler oluyor ama torrent ıcın port ac ve arkadasına otamatık ıp aldır
senın torrente seed warsa saten port baglantısı oldugu ıcın hattı emıcektır bende 1mbit baglantı 2 pc var torrentı actıgım zaman dıger pc nette gırerken
zorlanıyo hızınızı yukseltme ıbı bır ıhtımalınız varsa hızı yukseltın daha rahat edersınız
-
hocam sorun bence modemle ilgili ,suanda izmitte sirket ewindeyim ve speedtouch 585 wifi modemini kullanıorz ve suan tek giriorm nete gayet basarili ancak diger bilgisiyar msn e girse dahii sanki modemi 100 kisi kullanıorz da herkes torrent kasıo gibi yawaslio .. warmıdır bunun bi cozumu ..
ttnet e telefon actik dedi ki izmit yawastr flan flan die salladi bzde yedik :p ama cevredki dlink modemine baglanıorm deli hızlı ve modemi o an 3 kisi kullanıorz :)
-
crematory bunu yazdı:
hocam sorun bence modemle ilgili ,suanda izmitte sirket ewindeyim ve speedtouch 585 wifi modemini kullanıorz ve suan tek giriorm nete gayet basarili ancak diger bilgisiyar msn e girse dahii sanki modemi 100 kisi kullanıorz da herkes torrent kasıo gibi yawaslio .. warmıdır bunun bi cozumu ..
ttnet e telefon actik dedi ki izmit yawastr flan flan die salladi bzde yedik :p ama cevredki dlink modemine baglanıorm deli hızlı ve modemi o an 3 kisi kullanıorz :)
ben de öle düşünüyorum bizim modem gateway echolife hg521 . port olayina bi bakayim birde öle deniyeyim. bu modemde port nasil açcaz acabahttp://www.emeginsesi.com/echolife%20port.jpg
utorrent test de böle diyor =)