folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Evdeki Yüksek Sesten Şikayet Mevzusu

Evdeki Yüksek Sesten Şikayet Mevzusu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Duvarlarla alakalı bir durum ise komşunun bir suçu yoktur.Tıpkı bizim evdeki durum gibidir.Değil konuşmak gecenin sessizliğinde hafif öksürmek yan taraftan rahatça duyulur.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fatX
    fatX's avatar
    Erkek

2 üst komşu ve onun üst katı birbirlerine girdiler geçen gün. Polis falan da çağırmışlar bağrış gürültü kopuyor. Biz de çıktık ne oluyor diye. Belediyeden elemanlar da vardı zabıta gibi bişey onlarla lafladık o arada. Hiç bi bok yapamazlar dedi yetkili dayı şikayetçi olan taraftan için. Mahkeme açsa bile hiçbirşey olmazmış. İmza toplamak vs. de işe yaramıyormuş. Polis de zaten ben suçla ilgilenirim niye çağrıyosunuz diyodu. En son şikayetçi misiniz diye sordu, iki taraf ta evet deyince götürdü bunları karakola. Nitekim bi bok olmadı. 

Altan naptın oğlum :|
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jubei
    Jubei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

İlk önce şu müziği buluyorsun

Iron Maiden - Blood on the Worlds Hands

Sonra resimdeki sisteme benzer bir sistem ile açıyorsun sesi.

Madem ses için seni şikayet ediyor o zaman gerçekten ses çıkarda şikayet edildiğine değsin.

Not:Geyik yapmıyorum ciddiyim.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Thelordmax
    Thelordmax's avatar
    Erkek

Ses yalıtımı olmayan bir apartmanda normal konuşmalar bile yan daireye rahatlıkla geçebiliyor. Bu durum ister istemez rahatsızlığa sebep olur. Her ne kadar ses etmediğinizi belirtmişsende bunu dikkate alarak takılmanızı öneririm.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    imlegend
    imlegend's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

kendi evinde mi oturuyorsun yan dairede mi belli değil araya 12 cm lik tuğladan duvar örmüşler yan taraftaki osursa eve duyuluyor. 

Ben de öyle bir problem var. Hem kadın manyak hem erkek. 

Bazen gece bir kalkıyorum adam eşine bağırıyor. 3-4 sn sonra çocuğu ağlamaya başlıyor. Çocuktan sonra kadın erkeğe bağırıyor derken 5-10 dk bunların bağrışarak yorulmalarını bekliyorum. Sonra normale dönüyor. Normal değller aga ya. 10. kattan evin içindeki pislikleri atıyor. Battaniye sofra vs hiç yerçekimine bırtakıveriyor.

Tavsiyem önce bina yöneticisi ile görüş varsa site yöneticisi vs.

Veya ses sistemi ile illalah ettir kendileri çeksin gitsin.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

Bildiğim kadarıyla insanlar bas seslerin nereden çıktığını algılayamıyormuş, bi subwooferla güm güm bassan benden gelmiyor diyebilirsin belki =)

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    Atakan
    Atakan's avatar
    Erkek

Nazilerin bir frekans düzeyinde gönderilen ses insan  beynine baya etkisi varmış.  Onu araştırmayı düşün bence 

Yada arapca birşeyler indir kağıdı kapılarına yapıştır kan gibi Birşey sür felan oyna onlarlar

Çılgın şeyh Müritleri coşturuyor...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

Kim şikayet ettiyse belli olur daha önce kapıya gelmiştir ibne sende aynı şikayeti onlara yap ;) kısasa kısas 

ben olsam öyle yapardım iftira öyle atılmaz böyle atılır ;)

Yeni taşındığım evde kardeşimle haber göndetiyormuş 2-3 kere çok ses yaşıyormuşuz diye emekli huysuz bir herif alt katta yalan her yöneticiyede söylemiş 

çbşr gün Kapıya geldi dedim ne sesi dayı yaa derdin ne senin diye Kapıya çıktım biraz bağırdım 

dedi heralde başka yerden geliyor Uzadı daha da sıkıntı yok

SeRDaR tarafından 27/Oca/15 10:31 tarihinde düzenlenmiştir

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Dövün ipneyi, emin ol ondan sonra pamuk gibi olur,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

eski oturdugumuz evde aynı sorunla karşılaştık bizde alttaki g*t şikayet etmiş polis geldi babam açtı kapıyı hayırdır dedik filan ses yapıyormuşsunuz ama ses filan yok ortada saat ben kitap okuyorum filan ailemde yatıyor 22:30 civarı yok öye birşey dedik polis özür diledi gitti aradan 1-2 gün geçti yine aynı mevzu bu sefer ailem evde yok evdede arkadaşlarla otumuş şarap içiyoruz açtım kapıyı evde ses varmış dedi yoo dedim kim var evde dedi size ne dedim düzgün konuş dedi bende kendilerine sorunun ne oldugunu ellerinde bir arama izni yada birşeymi oldugunu sordum biz izin almayı dedi peki o zaman dedim direk 155 i arayıp burada elleridne belge olmayan 2 polis zorla evimize girmek istiyor diye şikayet ettim ve kapıyı kapattım sonra bi baktım dışarı yunuslar vb gelmiş polisler özür diledi vs..

alttaki komşu denilen g*t içinde saat 23:30  da ve sabah 6 da full ses açıp dinletiyordum bi kaç defa şikayet geldi sonra taşındılar .)

https://www.youtube.com/watch?v=04F4xlWSFh0  

kısaca ellerinde arama izni filan olmadan hiç birşey yapamazlar  kapıyı açıp buyrun dersin konu neydi dersin tamam tamam dersin kapatırsın  başka birşey yapmana gerek yok hatta kapıyı açmayadabilirsin ellerinde izin olmadan hiç birşey yapamazlar.

Toplam Hit: 3851 Toplam Mesaj: 30