Evdeki Yüksek Sesten Şikayet Mevzusu
-
Duvarlarla alakalı bir durum ise komşunun bir suçu yoktur.Tıpkı bizim evdeki durum gibidir.Değil konuşmak gecenin sessizliğinde hafif öksürmek yan taraftan rahatça duyulur.
-
2 üst komşu ve onun üst katı birbirlerine girdiler geçen gün. Polis falan da çağırmışlar bağrış gürültü kopuyor. Biz de çıktık ne oluyor diye. Belediyeden elemanlar da vardı zabıta gibi bişey onlarla lafladık o arada. Hiç bi bok yapamazlar dedi yetkili dayı şikayetçi olan taraftan için. Mahkeme açsa bile hiçbirşey olmazmış. İmza toplamak vs. de işe yaramıyormuş. Polis de zaten ben suçla ilgilenirim niye çağrıyosunuz diyodu. En son şikayetçi misiniz diye sordu, iki taraf ta evet deyince götürdü bunları karakola. Nitekim bi bok olmadı.
-
İlk önce şu müziği buluyorsun
Iron Maiden - Blood on the Worlds Hands
Sonra resimdeki sisteme benzer bir sistem ile açıyorsun sesi.
Madem ses için seni şikayet ediyor o zaman gerçekten ses çıkarda şikayet edildiğine değsin.
Not:Geyik yapmıyorum ciddiyim.
-
Ses yalıtımı olmayan bir apartmanda normal konuşmalar bile yan daireye rahatlıkla geçebiliyor. Bu durum ister istemez rahatsızlığa sebep olur. Her ne kadar ses etmediğinizi belirtmişsende bunu dikkate alarak takılmanızı öneririm.
-
kendi evinde mi oturuyorsun yan dairede mi belli değil araya 12 cm lik tuğladan duvar örmüşler yan taraftaki osursa eve duyuluyor.
Ben de öyle bir problem var. Hem kadın manyak hem erkek.
Bazen gece bir kalkıyorum adam eşine bağırıyor. 3-4 sn sonra çocuğu ağlamaya başlıyor. Çocuktan sonra kadın erkeğe bağırıyor derken 5-10 dk bunların bağrışarak yorulmalarını bekliyorum. Sonra normale dönüyor. Normal değller aga ya. 10. kattan evin içindeki pislikleri atıyor. Battaniye sofra vs hiç yerçekimine bırtakıveriyor.
Tavsiyem önce bina yöneticisi ile görüş varsa site yöneticisi vs.
Veya ses sistemi ile illalah ettir kendileri çeksin gitsin.
-
Bildiğim kadarıyla insanlar bas seslerin nereden çıktığını algılayamıyormuş, bi subwooferla güm güm bassan benden gelmiyor diyebilirsin belki =)
-
Nazilerin bir frekans düzeyinde gönderilen ses insan beynine baya etkisi varmış. Onu araştırmayı düşün bence
Yada arapca birşeyler indir kağıdı kapılarına yapıştır kan gibi Birşey sür felan oyna onlarlar
-
Kim şikayet ettiyse belli olur daha önce kapıya gelmiştir ibne sende aynı şikayeti onlara yap ;) kısasa kısas
ben olsam öyle yapardım iftira öyle atılmaz böyle atılır ;)
Yeni taşındığım evde kardeşimle haber göndetiyormuş 2-3 kere çok ses yaşıyormuşuz diye emekli huysuz bir herif alt katta yalan her yöneticiyede söylemiş
çbşr gün Kapıya geldi dedim ne sesi dayı yaa derdin ne senin diye Kapıya çıktım biraz bağırdım
dedi heralde başka yerden geliyor Uzadı daha da sıkıntı yok
SeRDaR tarafından 27/Oca/15 10:31 tarihinde düzenlenmiştir -
Dövün ipneyi, emin ol ondan sonra pamuk gibi olur,
-
eski oturdugumuz evde aynı sorunla karşılaştık bizde alttaki g*t şikayet etmiş polis geldi babam açtı kapıyı hayırdır dedik filan ses yapıyormuşsunuz ama ses filan yok ortada saat ben kitap okuyorum filan ailemde yatıyor 22:30 civarı yok öye birşey dedik polis özür diledi gitti aradan 1-2 gün geçti yine aynı mevzu bu sefer ailem evde yok evdede arkadaşlarla otumuş şarap içiyoruz açtım kapıyı evde ses varmış dedi yoo dedim kim var evde dedi size ne dedim düzgün konuş dedi bende kendilerine sorunun ne oldugunu ellerinde bir arama izni yada birşeymi oldugunu sordum biz izin almayı dedi peki o zaman dedim direk 155 i arayıp burada elleridne belge olmayan 2 polis zorla evimize girmek istiyor diye şikayet ettim ve kapıyı kapattım sonra bi baktım dışarı yunuslar vb gelmiş polisler özür diledi vs..
alttaki komşu denilen g*t içinde saat 23:30 da ve sabah 6 da full ses açıp dinletiyordum bi kaç defa şikayet geldi sonra taşındılar .)
https://www.youtube.com/watch?v=04F4xlWSFh0
kısaca ellerinde arama izni filan olmadan hiç birşey yapamazlar kapıyı açıp buyrun dersin konu neydi dersin tamam tamam dersin kapatırsın başka birşey yapmana gerek yok hatta kapıyı açmayadabilirsin ellerinde izin olmadan hiç birşey yapamazlar.