Eve Güvercin Girdi (İlginç)
-
An itibariyle odama bir güvercin girdi işin ilginç tarafı kuş uçamıyor ve biz 4. kattayız :))
ve bir portresi http://deliton.250free.com/guvercin.jpg
bunu buraya niye yazdım bende bilmiom :P
-
Bizim eve kanadi kirik marti girmişti.
Dumur olmuştum.
Çok kötü kokuyordu.
-
- Bunu buraya yazdın çünkü çözüm arıosun.
- Herifin odası 4. katta
- Güvercin giriyor ama nasıl girdiği belli değil
- Uçamıyor
- Möl möl bakıyor
- Odaya Nasıl Girdi
- Çok esrarlı bir olay hocu
-
baya bi esrarlı wallla annem dedi o bi kaç gün önce daha gelmişti felan diye şimdi balkona koyduk orda duruyo "möl möl" :DD
-
hemen stv yi ara sırlar kapısı falan kaçırma bu fırsatı
-
Ama atmasyonda yapması lazım 2 sene önce abim kayboldu kaybolmadan önceki gece bu kuş gelip yine girdi falan desinki ortama esrarengiz bir atmosfer hakim olsun.
Ha benimde odama kertenkele girmişti sineklikte günlerce durdu ona su falan verdim ama içmedi mal şey bırak gitsin topu nankör.
-
Aradım yoldalar hatta serinin ismi "Bir Güvercinin Dramı" baya rating toplayacak gibiyiz çünkü kuş hala balkonda duruyo :D Şimdi bu kuşa ben yardım edecem ya diziye göre ilerde o da ak sakallı dede olup bana para verecek :)
-
Antikky bunu yazdı:
Ama atmasyonda yapması lazım 2 sene önce abim kayboldu kaybolmadan önceki gece bu kuş gelip yine girdi falan desinki ortama esrarengiz bir atmosfer hakim olsun.
Ha benimde odama kertenkele girmişti sineklikte günlerce durdu ona su falan verdim ama içmedi mal şey bırak gitsin topu nankör.
AhuahuaaOsmanlı zamanın güvercin besliyenleri davalarda şahit olarak gösteremek yasakmış. Güvercin besleyenlere güvenilmiyormuş.
Yoksa Kreston.. bu bir işaret mi?
Auhuzhzz..
-
kafasını iki parmağının arasına al hızlı bir şekilde kopar sonrada tüylerini yont ondan sonra güzel bir şekilde yıka sonrada fırına :)))
eskiden arkadaşlarla çatıdaki güvercinleri az pişirmedik...
-
Yok hocu güvercinin tadı iyi olmuyor sen en iyisi götüne elektrik ver.
-
MitNickKevin bunu yazdı:
kafasını iki parmağının arasına al hızlı bir şekilde kopar sonrada tüylerini yont ondan sonra güzel bir şekilde yıka sonrada fırına :)))
eskiden arkadaşlarla çatıdaki güvercinleri az pişirmedik...
Oha ne yaptin ya.. =)Güvercin hrsızı...