Eve Güvercin Girdi (İlginç)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ir2
    ir2's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

biz bebeyken :) beden dersi için soyunma odasına girecez ayakkabı giyecez falan lan kapıyı bi açdık 3 tane karga war o zaman çocuuz piçiz bide hemen yakaladık bunları iple bağladık attık yüksek biyere bunu dier kargalar gördü önce bunların etrafında dönmeye falan başladı iplisler sonra bizim bi ark war hepsi ona saldırmaya başladı bize diel sadece o çocua saldırıolar we her türlü tanıolar adamı böle 2-3 güb falan hep takip etmişlerdi çocuu

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ilkerTM
    ilkerTM's avatar
    Erkek
    Güvercini balkonda atip intihar susu ver kurtul...

ilke®™
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yigit
    Yigit's avatar
    Erkek

tagext bunu yazdı:

hemen stv yi ara sırlar kapısı falan kaçırma bu fırsatı

Hoja kopuyorum bu lafa Türkiye'nin heryerinde meşhur bu espri galiba

Bizde de hemen siradisi bi olay olsun hememn sirkapisini ara diolar

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GLaDio
    GLaDio's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    arabayla giderken bi tane yavru atmaca ön cama çarptı. aldık besledik, sonra ben pet shop'a sattım :)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TugrulBaba
    TugrulBaba's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Orta okula gıderkene bı kırlangıc yakaladıydım. Cocuuz ya okula falan goturmeler. Mıllete yutturduydum yumurtadan yenı cıkmıs kartal deyyu. Kıs gunu ne yumurtaSI buyuk sehır gobegınde ne kartalıysa artık. Kek enflasyonu yasıorduk o yıllarda. Butun kekler aazları uc karıs benı dınlıordu o vakıtler. ıkı gun sonra hayvan fazla kuru fasulyeden rahmetlı olduydu. Ne kadar baglandıysam artık curuyunceye kadar cebımde tasıdım cenazeyı. (Hıkayenın ana fıkrı gercek son kısmı atmacadır ılgıyle okuyun guluselım deyyu)

Ayrıca guvercın guzel olur etı yaw  Gecen yaz mezarlıkta avladıydık aksam vaktı bıraderle. Havalı tufek var bı. Eskı bı sey ama guzel calısır. temızledık guzelce yolduk falan ıcını cıkardık yıkadık. Buzluga bı koyduk 6 ay orada bekledı bızı. Bız vejeteryan olmaya karar vermıscesıne el surmedık. Sonunda zavallı guvercın pısı pısıne ölmüş oldu. Ha boşa mı gıttı hayır çöpe gıttı.

tahribat.com/murid/tugrulbaba
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eXoR_CIST
    eXoR_CIST's avatar
    Erkek

sizin eve gene iyi güvercin girmiş, bizim eve bikeresinde yarasa girdi..hemde bir değil iki tane

bigün TV. izliyoruz ailecek, birden önümüzden yarasa geçti, haliyle herkes "lan?!?! nası yani?!?!" moduna girmiştiki arkasından birtane daha geçti. bizde harekete geçtik birini shelltox la bayılttık. öbürünüde kafasına süpürgeyle vura vura bayılttık, sonra attık balkondan :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NetPoLice
    NetPoLice's avatar
    Erkek

sincap felan besleyende yok mu aq tahribat hayvanseverler fun club acılcak bi forum olmus burada evcil kuslar dısında bütün kusları beslemişiniz aq :)

Osmanlı Torunu
Toplam Hit: 6888 Toplam Mesaj: 28