

Eve Güvercin Girdi (İlginç)
-
biz bebeyken :) beden dersi için soyunma odasına girecez ayakkabı giyecez falan lan kapıyı bi açdık 3 tane karga war o zaman çocuuz piçiz bide hemen yakaladık bunları iple bağladık attık yüksek biyere bunu dier kargalar gördü önce bunların etrafında dönmeye falan başladı iplisler sonra bizim bi ark war hepsi ona saldırmaya başladı bize diel sadece o çocua saldırıolar we her türlü tanıolar adamı böle 2-3 güb falan hep takip etmişlerdi çocuu
-
Güvercini balkonda atip intihar susu ver kurtul...
-
tagext bunu yazdı:
hemen stv yi ara sırlar kapısı falan kaçırma bu fırsatı
Hoja kopuyorum bu lafa Türkiye'nin heryerinde meşhur bu espri galiba
Bizde de hemen siradisi bi olay olsun hememn sirkapisini ara diolar
-
arabayla giderken bi tane yavru atmaca ön cama çarptı. aldık besledik, sonra ben pet shop'a sattım :)
-
Orta okula gıderkene bı kırlangıc yakaladıydım. Cocuuz ya okula falan goturmeler. Mıllete yutturduydum yumurtadan yenı cıkmıs kartal deyyu. Kıs gunu ne yumurtaSI buyuk sehır gobegınde ne kartalıysa artık. Kek enflasyonu yasıorduk o yıllarda. Butun kekler aazları uc karıs benı dınlıordu o vakıtler. ıkı gun sonra hayvan fazla kuru fasulyeden rahmetlı olduydu. Ne kadar baglandıysam artık curuyunceye kadar cebımde tasıdım cenazeyı. (Hıkayenın ana fıkrı gercek son kısmı atmacadır ılgıyle okuyun guluselım deyyu)
Ayrıca guvercın guzel olur etı yaw Gecen yaz mezarlıkta avladıydık aksam vaktı bıraderle. Havalı tufek var bı. Eskı bı sey ama guzel calısır. temızledık guzelce yolduk falan ıcını cıkardık yıkadık. Buzluga bı koyduk 6 ay orada bekledı bızı. Bız vejeteryan olmaya karar vermıscesıne el surmedık. Sonunda zavallı guvercın pısı pısıne ölmüş oldu. Ha boşa mı gıttı hayır çöpe gıttı.
-
sizin eve gene iyi güvercin girmiş, bizim eve bikeresinde yarasa girdi..hemde bir değil iki tane
bigün TV. izliyoruz ailecek, birden önümüzden yarasa geçti, haliyle herkes "lan?!?! nası yani?!?!" moduna girmiştiki arkasından birtane daha geçti. bizde harekete geçtik birini shelltox la bayılttık. öbürünüde kafasına süpürgeyle vura vura bayılttık, sonra attık balkondan :)
-
sincap felan besleyende yok mu aq tahribat hayvanseverler fun club acılcak bi forum olmus burada evcil kuslar dısında bütün kusları beslemişiniz aq :)