Eve İnternet Bağlatacam Yardımcı Olun...
-
2 sene ttnet bağlıydı. Baya bi yavaş olduğundan ailecek şikayetçiydik. Şimdi sözleşmemiz bitti ve kapattırdık.. Yeni sözleşme imzalamak istiyorum ama önce tahribat.com a danışayım dedim. :D Biri veya smile adsl cazip gibi görünüyor. Ttnet 8 Mbit olan Net 4 paketi cazip görünüyor... Söz sizin Hangisiyle imzalayalım.. ???
-
Biri tavsiyemdir. Arkadaş kullanıyor daha biri'ye sövdüğünü hatırlamıyorum..
-
bence biri alma. bnm de bi arkadaş kullanıyor çalıştığını görmedim!!:S
-
Hocam her ne kadar sovsekde yıne ınternetı en hızlı yapacak olan en cabuk gelıstırecek olan kısı ttnet o yuzden 8 mb al bence kendı kısısel gorusum .
-
ben bizzat biri kullanıyorum gayet de memnunu. şimdiye kadar hiç bi sorun yok... hatta 5 aydır fatura ödemiyorum hala kesmediler :D sırf bundan bile biriyi tercih edebilirsin
-
oturduğun bölge müsaitse quiknet =)
-
Konurlep bunu yazdı:
-----------------------------
Hocam her ne kadar sovsekde yıne ınternetı en hızlı yapacak olan en cabuk gelıstırecek olan kısı ttnet o yuzden 8 mb al bence kendı kısısel gorusum .
-----------------------------8mb'ı ancak santrale yakınsan alabileceğini unutma...modem kaçta buluşuyorsa onu alırsın eğer santrale uzaktaysan...
-
iyide biri smile hepsi tttnetin alt yapısını kullanıyor ?
Aynı tas aynı hamam :D
coca cola
le cola
cola turka
-
hocam benimde biri kullanan arkadaşım var gayet memnundu... uydu ne te bak istersen bide varsa sizin oralarda.. http://uydunet.net
edit: hocam uydu netin sınırlı tarifeleri avantajlı, sınırlı düşünürsen bak derim.. -
Konurlep bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------katılıyorum. dünya capında en dandiği olsada daha iyisi yapılana kadar türkiyede en iyisi bu. ttnetten şaşma derim hocam.
-
alicaksan ttnet limitsiz başkası ağlatır adamı.onun haricinde hepsi ttnet altyapısını kullanıyor.yalnız superonline ve kardeşi Qicknet ile fiber döşemeye devam ediyor.bir yandan ttnet ile ortak alan anlaşmaları imzalıyor hizmeti götüremediği yerde ortak alyapı kullanımı ve geliştirilmesi gibi.