folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Eve İnternet Bağlatacam Yardımcı Olun...

Eve İnternet Bağlatacam Yardımcı Olun...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Branxian
    Branxian's avatar
    Erkek

weskeyy bunu yazdı:
    -----------------------------
    alicaksan ttnet limitsiz başkası ağlatır adamı.onun haricinde hepsi ttnet altyapısını kullanıyor.yalnız superonline ve kardeşi Qicknet ile fiber döşemeye devam ediyor.bir yandan ttnet ile ortak alan anlaşmaları imzalıyor hizmeti götüremediği yerde ortak alyapı kullanımı ve geliştirilmesi gibi.

Quiknet genelde site, apartmanlara çekiyor.

Çünkü biz birkaç komşu bağlatmak istedik olmuyor dediler. Bir binada baya daire olmasımı ne gerekiyormuş. Şahsi olarak vermiyorlarmış dediler. 

Kurtla sevişen mazoşist koyun
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Spyware__007
    Spyware__007's avatar
    Erkek

Branxian bunu yazdı:

weskeyy bunu yazdı:
    alicaksan ttnet limitsiz başkası ağlatır adamı.onun haricinde hepsi ttnet altyapısını kullanıyor.yalnız superonline ve kardeşi Qicknet ile fiber döşemeye devam ediyor.bir yandan ttnet ile ortak alan anlaşmaları imzalıyor hizmeti götüremediği yerde ortak alyapı kullanımı ve geliştirilmesi gibi.

Quiknet genelde site, apartmanlara çekiyor.

Çünkü biz birkaç komşu bağlatmak istedik olmuyor dediler. Bir binada baya daire olmasımı ne gerekiyormuş. Şahsi olarak vermiyorlarmış dediler. 

haklısın yazlıkta öyle =)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek

bi arkadaş söylemişti.. eğer fiber alt yapı yoksa 8 mgbit hikayemiş..  

düşünüyorum oysa aklım var; aklım var oysa düşünmem gerek; düşünmem gerekse düşünülmesi gereken şeyler var; bazı var olan şeyleri düşünürsem zamanımı düşnmeye harcarım;harcanılan bi zaman varsa kıymeti bilinmeli; kıymeti bilinmeyen zaman tek canı kalmış süpermario ya benzer; süper marionun mantarı şirinlerin evine benzer; şirinlerin evinde bi kaltak var şirine o şirineyi bütün şirinler s*kmek ister... şirinler çok şey isterde ben hala neyi düşünüyorum anlamadım !!!!!...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Spyware__007
    Spyware__007's avatar
    Erkek

FeRoCi bunu yazdı:

bi arkadaş söylemişti.. eğer fiber alt yapı yoksa 8 mgbit hikayemiş..  

katılıyorum..    örneğin postane merkezinin 2 km çapına kadar veya ttnet MERKEZ'inin 2 km çapına kadar standart fiber döşeniyormuş

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    weskeyy
    weskeyy's avatar
    Erkek
    Nerden bakarsanız bakın türkiye şartlarında bafilenmeye devam edicez.Yok ben bu interneti bu şekilde almak istemiyorum diyeceksn ne kullanıcaksın.3G mi ne gökyüzü boş değilki fiber altyapıyı dünyada geçemedi daha da havadan giden veri vs.hadi diyelim 3G kulanacam dedin kafan attı 3 şirkete verdiler o işide.ee pazar potansiyel büyük ucuzlasa diye beklesen hayal zaman geçmesi lazım.aç yeni bir sektör oturması için yeni girişmlere ihtiyacı var dünya pazarı zengişleştirebildiği kadar zenginleştiriyor.ürün bolluğu herkesi tatmin ediyo.bizde tekeller trostler vs.işimiz zor fiber işi şart batı ayrupa bu işi bitirdi yanıbaşımızda yunanistan bile tamamlamak üzere.bizim hantallığımız bizi dünyanın en pahalı herşeyini kullanmaya itiyo.çünkü bişey bilmiyoruz nerden baksan sakat.hadi hayırlısı siz toparlayın.

Bedenin BAKİRE olmasi onemli degil,Yeterki ruhun OROSPU olmasin!!!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek
    biri iyidir 1 sene kullandım çok sağlam 1 kere yamuğunu görmedim. tavsiye ederim. ayrıca verdikleri modem çok şekil :=) bende kaldı :P

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
Toplam Hit: 3069 Toplam Mesaj: 17