Eve İnternet Bağlatma İle İlgili Yardım
-
Hiç uğraşma süperbox al geç istediğin yerde kullanırsın hem
-
Evine ilk başta sabit telefon başvurusunda bulun, o zaman sike sike port açıp bağlıyorlar zaten.
Daha sonra o telefonun üstüne vdsl başvurusu yap internetini al türk telekomdan.
Daha sonra da sabit hattı kapattır gitsin.
Bu yöntemle 2-3 sefer port olmayan binaya internet aldırdım tanıdıklara.
-
Enquinx35 bunu yazdı
Hiç uğraşma süperbox al geç istediğin yerde kullanırsın hem
Hocam 200 GB kotalı 450 TL kotasiz 800 ona bütçem yetmez kotalı olan da üç beş dizi bölümü izle bitti gitti bir anlamı olmuyor
-
Balboa bunu yazdıCesnist bunu yazdı
Ben 2 yıldır yeni apartmana getirtemedim hocam klube hoş geldin :)
Şehir neresi hocam
İstanbuldayım hocam btk cimere yazdım altyapı müdürlüğüne dilekçe verdim hepsi sonuçsuz
-
Balboa bunu yazdı
Selam dostlar yakın zamanda taşındım hatta kiralık ev konusu açmıştım, neyse Sancaktepe'ye taşındım mevcut kullandığım Superonline'ı alt yapı olmadığı için nakil ettiremedim ve abonelik feshedildi. Türk telekomu aradım altyapı yok diye 24 ay içinde gelirndiye talep oluştu, aşağı katta adsl kullanan var hattı telefon hattından çekmiş bunu söyledim boş port yok dediler. Bunun için en kısa sürede çözüme ulaşabileceğim ne yapmam gerekir? Twitter'a yazdım çok iplemediler, arkadaşım Telekom Pendik müdürlüğüne dilekçe ver evde okula giden çocuk var diye bir hafta içinde çözülür dedi de pek inandırıcı gelmedi. Şimdi dostlar bunun için ne yapmamız nereye başvurmanız lazım bilgi verirseniz çok sevinirim. Şu an için bütün yollar kapalı gibi yada ben fazla konuya hakim değilim.
eve önce telefon bağlattır. sonra internete başvur o zaman oluyor. sadece internete başvurursan asla gelmiyor. denendi oldu.
-
Adamlar hizmet getirmemek için canhıraş çalışıyorlar.
-
weskeyy bunu yazdı
Adamlar hizmet getirmemek için canhıraş çalışıyorlar.
Sadece hizmet mi. Turkcell ve turktelekomun suikastlari zararlarini bir bilseniz. Sırf adamlara iş çıkmasın diye santral saha kutusu kayıtlarıni kapatıyorlar.
Belki ilk defa duyacaksınız ama internet hatlarına kısa devre yaptırıyorlar. ( Tescillendi ispatlandı)
Rakip firmalar varken fiberoptik kablolarını uzmanca kesiyorlar. Kimi kime anlatıyorum ki ama bilin istedim.
-
taşındım ve taşıma talebinde bulundumTürk telekom müşteri hizmetleri bile bilmiyor yeni taşındığım yerde eski hıızımı destekleyen paketi yok yani desteklemiyor az hız veriyordu.
ilk müşteri temsilcisi öpmeye kalktı dedi olmaz iptal edilmez yeni paket alıp yeni hızdan devan edicen dedi sktir çektim.
gittim dilekçe verdim genel müdürlüğüne 3 gün içinde iptal ettiler ve 3200 tl cayma bedeli ödemedim :) , sonra superonline 1000mbit paketi aldım aynı gün gelip kurdular.
-
TrC bunu yazdı
Bu mail adreslerine derdini yazıyorsun 1 2 güne her şey çözülüyor.
To: "huseyin.aydin@turktelekom.com.tr"
Cc: "umit.onal@turktelekom.com.tr" "ahmet.calik@turktelekom.com.tr" "m.tasgetiren@turktelekom.com.tr"Dediğiniz her şeyi denedim sonuç çıkmadı, telekomda çalışan birini buldum 1000 TL karşılığı gelip hat çekti sonra 545 TL'lik 50 megabit paket aldım 15 ay taahhütlü, 2 saat sonra gelip bağladılar. kazıklandığımın farkındayım ama başka da yol yoktu.
-
Beyler yeni konu açmayayım elinde wdls modem olup satmak isteyen varmı netspeed de boyna hızım düşüyor ibneler her seferinde modemi aç kapa resete bas az önce 48 dk telefonla konuştum sorun modemde diyo ama modem başka yerde çatır çatır çalışıyor şimdi bir modeme de çok para bayılmak da iistemiyorum varsa elinizde kıyıda köşede atıl durumda yedek bişey