folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Eve Kadar Gelen İsteyiciler Hakında

Eve Kadar Gelen İsteyiciler Hakında

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eray
    eray's avatar
    Erkek

ewt arkadaşlar biras önce beni güsellik uykumdan hayvan gibi zile basarak uyandırdı bitanesi

kapkara 20 li yaşlarda bir kız ağzında sakız

sanki kraliyet ailesinden tarzıyla iğrenç bi konuşma

ve dediği

- evin hanımı evdemi? hayır dedim. Peki ben Selçuk Üniversite sinden geliyorum görme özürlü bi arkadaşımız için para topluyoruz sizinde yardımlarınızı beklioruz arkadaşımız çok zor durumda vs vs sözünü bitirmeden bi sttir ordan çıktı ağzımdan aa terbiyesiz dedi bende ağzıma geleni söyledim yalnız tipi görseniz kusardınız ve kapıya kadar gelio karşı komşuda kovdu zaten :D sizinde başınıza geliodur mutlaka napıosunuz?

inanın her gün kucağında çocuğu olanmı yanında anası olanmı ararsın koca koca adamlar bile gelio deli oluyom

şahsen yaptıımın en iyisi olduunu düşünüyorum yüz ve para vermeye gelmio bunlara.

Nihayet kendimle başbaşa kalabileceğim günler geldi..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek
    eray bunu yazdı:
    -----------------------------

ewt arkadaşlar biras önce beni güsellik uykumdan hayvan gibi zile basarak uyandırdı bitanesi

ve dediği

- evin hanımı evdemi? hayır dedim. Peki ben Selçuk Üniversite sinden geliyorum görme özürlü bi arkadaşımız için para topluyoruz sizinde yardımlarınızı beklioruz arkadaşımız çok zor durumda vs vs sözünü bitirmeden bi sttir ordan çıktı ağzımdan aa terbiyesiz dedi bende ağzıma geleni söyledim yalnız tipi görseniz kusardınız ve kapıya kadar gelio karşı komşuda kovdu zaten :D sizinde başınıza geliodur mutlaka napıosunuz?

inanın her gün kucağında çocuğu olanmı yanında anası olanmı ararsın koca koca adamlar bile gelio deli oluyom

şahsen yaptıımın en iyisi olduunu düşünüyorum yüz ve para vermeye gelmio bunlara.

bencede 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Merdini
    Merdini's avatar
    Erkek

:)O Şehirden taşın derim sanaa:D:D:D:D

İmza Tine
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DaSpOnGe
    DaSpOnGe's avatar
    Erkek
    eray bunu yazdı:

ve dediği

Güvenlikçi bulunan  bir sitede otur bu tür işlere kalkışamıyolar :D

You think you've travelled far and never seen the stars :)))
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Qin
    Qin's avatar
    Erkek
    siyanojen bunu yazdı:
    eray bunu yazdı:

ve dediği

bencede 

külli yalan arkadaşlar böyle izmirde üniversite öğrencilerine yardım adı altında yardım toplana kişiler cok ve birinide tanıyorum berdusun teki öğrencilerle alakası yok sakın inanmayın hatta adı mehmet memet nedne yapıyon böyle olm günah değilmi kul hakkı dedim lan nolcak memlekette enayimi yok demişti sakın inanmayın

Haksızlık karşısında eğilmeyiniz; çünkü hakkınızla beraber şerefinizi de kaybedersiniz. (Hz. Ali (r.a)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noel_baba
    noel_baba's avatar
    Erkek

Kornalar var ..kamyonlarınkine eş değer ses çıkaran ..Askılıkta ondan bulundur bi tane ..gözcükten bak ..gelen o tip biri ise ..kapıyı açar açmaz ..kornayı öttür ..kamyon çarpmışa dönsün ..beynine kan sıçrasın ..hatta olduğu yerden merdiven boşluğuna sıçrasın ki bi daha gelemesin :))

Kral nerde diye Sorma. SENde ..BENde ..SİZde ..Onda Çıplak giyen kral olur ..Taç giyen oturur tahtına::. Emeğe Saygı ..kürtaja hayır!! Soruya bak: Dünyaya Tekrar Gelseniz Ne Yaparsınız ? E dedim ben; Eminim herkez yine aynı şeyi yapar aynı şeyi yaşardı... Hani sözüm ona; ..Ben siktiğim eşşeğin huyunu bilmem mi? die ...E sen söyle bilmem mi usta :)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Swool
    Swool's avatar
    Erkek

İnsanları dış görünüş, tip vs. durumlarıyla değerlendirmen yanlış.

Üniversite vb. yerlerde bu tip konular daha çok ''Yardım Kutusu'' oluşturarak yapılıyor. Para koparmak için uydurmuştur muhtemelen. 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eray
    eray's avatar
    Erkek
    noel_baba bunu yazdı:

Kornalar var ..kamyonlarınkine eş değer ses çıkaran ..Askılıkta ondan bulundur bi tane ..gözcükten bak ..gelen o tip biri ise ..kapıyı açar açmaz ..kornayı öttür ..kamyon çarpmışa dönsün ..beynine kan sıçrasın ..hatta olduğu yerden merdiven boşluğuna sıçrasın ki bi daha gelemesin :))

^^ güsel yöntem aslında yaz geldi iyice artarlar kışın kardan ben yürüyemesken bebeleriyle gelenlerde az değil gerçide neyse

swool sende haklısın ama bazen her şeyi tip anlatıo aha diosun onlardan biri :)

Nihayet kendimle başbaşa kalabileceğim günler geldi..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cyrpt
    cyrpt's avatar
    Erkek
    guzelse alsaydın ıcerı :) Bos ver onuda eregıdemısın sen? yoksa merkezdemı?
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baron_27
    baron_27's avatar
    Erkek
    her ilçede fakru zaruret içinde olanlara devlet tarafından kurulmuş sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfı (fakfukfon)lar vardır.  oraya yönlendirin. bunu kendileri de biliyo ama meslek haline getirmişler bu olayı.

///______________
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nickneyime
    nickneyime's avatar
    Erkek

bizim ewin giriş kapısında anketör, satıcı, dilenci,pazarlamacı vs. vs. GİREMEZ yazıo. apartmana da böle gelen tırt elemanlar yok :D sizde öle bişe yazdırın sticker'la bak bakiim bi daha bi allahın kulu gelio mu?? :D:D:D

bunch of idiots around me, yes everywhere.
Toplam Hit: 2358 Toplam Mesaj: 18