Eve Kadar Gelen İsteyiciler Hakında
-
bizede geliyorlar ama biz sktir çekmiyoruz.
-
cyrpt bunu yazdı:
-----------------------------
guzelse alsaydın ıcerı :) Bos ver onuda eregıdemısın sen? yoksa merkezdemı?
ereğlideyim ben ustaapartman girişindeki kağıt sürekli yok edilio :) var aslında
-
Bizede son zamanlarda türbanlılar dadandı :|
Hastanede kanserden yatan arkadaşımız var diyerek dolaşıyolar.Ağızlarından Allah lafı eksik olmuyo.
Çingenelerden çok Türbanlılar geliyo bu ara hayret bişey yav :|
Bende sittiri çekecem bakalım ne yapacak,o korna olayıda güzelmiş onuda deneyecem...
100 daire var herkes 1 ytl verse 100 ytl ediyo :|
-
eray bunu yazdı:
-----------------------------apartman girişindeki kağıt sürekli yok edilio :) var aslında
-----------------------------kardeş bn kagıt demiyom sticker diyom böle hani yapıştırlıyo ya hah işte ondan :D ama onuda yapıştırdıgında kapıcıya sölüceksin dikkat et die çünkü bizde kapıcı haşır huşur sile sile o sticker lar atmaya basladı :|
-
nickneyime bunu yazdı:
-----------------------------bizim ewin giriş kapısında anketör, satıcı, dilenci,pazarlamacı vs. vs. GİREMEZ yazıo. apartmana da böle gelen tırt elemanlar yok :D sizde öle bişe yazdırın sticker'la bak bakiim bi daha bi allahın kulu gelio mu?? :D:D:D
Aynı yazıyı bende yazıp koydum:D Gelenlereda allah versin vs.. diyip yolluyoruz.
-
eray bunu yazdı:
-----------------------------ewt arkadaşlar biras önce beni güsellik uykumdan hayvan gibi zile basarak uyandırdı bitanesi
kapkara 20 li yaşlarda bir kız ağzında sakız
sanki kraliyet ailesinden tarzıyla iğrenç bi konuşma
ve dediği
- evin hanımı evdemi? hayır dedim. Peki ben Selçuk Üniversite sinden geliyorum görme özürlü bi arkadaşımız için para topluyoruz sizinde yardımlarınızı beklioruz arkadaşımız çok zor durumda vs vs sözünü bitirmeden bi sttir ordan çıktı ağzımdan aa terbiyesiz dedi bende ağzıma geleni söyledim yalnız tipi görseniz kusardınız ve kapıya kadar gelio karşı komşuda kovdu zaten :D sizinde başınıza geliodur mutlaka napıosunuz?
inanın her gün kucağında çocuğu olanmı yanında anası olanmı ararsın koca koca adamlar bile gelio deli oluyom
şahsen yaptıımın en iyisi olduunu düşünüyorum yüz ve para vermeye gelmio bunlara.
-----------------------------baba eve gelip istiyor sende verseydin evde :D daha ne istiyon :))))
-
bize gelenler beni adamdan saymıyo heralde büyüklerin yokmu evladım,çoçuğum,kızım yada direkt buyugun yokmu die soruyo .l
gerci ben gayet uyuz ve kıl bi şekilde ben boyle seylere katılmıyorum diyip iyi günlerimi de iletiyorum
ahaha eminm arkamdan kufrediyordur .D
gecende bi kadın geldi artık otomatiğe bağlams
- buyugun varmı
+ yok
- belki hatılarsnz gecen ayda gelmiştim - elinde raporumsu bişey - bu hastann diyalizi için para toplu..
+ ben boyle seylere katılmıyorum ii gunler
- :Syauw birde allah rızası dediği için, ihtiyacı olmadığını bildiği halde para veya bilumm şeyler verenler varanlayamıyorum onları, hatta sordum birine niye para veriyosn diye allah rızası dediği için vermemk olmaz demişti garibime gitmişti