Eve Net Bağlatacagım Tavsiye
-
eve limitsiz net baglatmak istiyorum 3mbit hız uygun olabilir. Ttnet,superonline,kablonet,metronet V.s kullanan arkadaslarin tavsiyelerini bekliyorum fiyat olarakta tabiki en uygun olanını söylerseniz cok makbule geçer. Birde dsmart internet filan varmış bunu kullanan varmı nasıldır .
-
ttneti kapattırıp metronete geçecem
-
Uydunet 3 Mbps sınrsız tarifesini kullanıyorum. Hız ve süreklilik konusunda hiçbir sıkıntım yok. Tavsiye edebilirim.
-
superonline 20mbps kullaniyorum, sonuna kadar parasini hakediyor. 54TL fatura geliyor, ev telefonu yok.
hiz 20mbps'de ki halini birak, 3mbpsdeki hali bile gayet hizli. ustelik, 3mbps'e dusmusken, 8mbps ttnet kullaniyorum diyen adamdan katlarca az pingim oluyor. 3-4 arasi degisiyor pingim ki ttnet kullanicilari 20-30 dan asagi dusmuyor.
superonline tek gecerim haci.
-
schwarzseherisch bunu yazdı
superonline 20mbps kullaniyorum, sonuna kadar parasini hakediyor. 54TL fatura geliyor, ev telefonu yok.
hiz 20mbps'de ki halini birak, 3mbpsdeki hali bile gayet hizli. ustelik, 3mbps'e dusmusken, 8mbps ttnet kullaniyorum diyen adamdan katlarca az pingim oluyor. 3-4 arasi degisiyor pingim ki ttnet kullanicilari 20-30 dan asagi dusmuyor.
2005 ten beri ttnet kullanıyordum artık kapattım. Turkcell çalışanıyım Turkcell superonline geçicem şirket indirim hakkımda var. 20 mb fiber bedava kahretsinki fiber yok indirimli adsl alıcam eve bakalım nasıl olacak. çevremdeki herkes superonline tavsiye ediyor.
-
fiber yoksa süperonline adsl kullanabilirsin.herhangi bir yakınının vergi levhası ile 34.90 limitsiz 8 mphs kadar hız.2 yıl sabit ücret.
-
bazı illerde netlimitsiz 8mbye kadar/tivibu/ttnet alo 1 yıl boyunca 39 lira ve 1 yıl biter bitmez iptal ettirebiliyorsun resmi sitesinde bu kampanya hakkında bilgi yok bazı illerde geçerli
-
schwarzseherisch bunu yazdı
adam haklı. aynı tarifedeyim bende. tavsiye ederim
yanlız ben 49 ödüyorum :D
-
Yaklaşık 6-7 ay önce ttnet bağlantımı ve ev telefonunu iptal ettirdim. Bi komşu dedi ortak kullanalım hem sana yarasın hem bana diye, tamam dedim öyle kullanıyoruz. Ancak bu süre zarfında sürekli takip halindeyim ve bakıyorum okuduğum bütün yorumlarda övgüler superonline için bütün sözgüler de diğer operatörler için. Özellikle ttnetten uzak dur da ne yaparsan yap diyorum..
-
Ben dsmart kullanıyorum yavaş ve düşük ayrıca kalitesiz koçnet de öyleymiş onu da tavsiye etmem eğer alacaksan
-
Metronete geçme napıyosan yap hocam
Adamlar nasıl bi manyak anlamadım internet kesilince otomatikman müşteri hizmetleriylede
bağlantı kopuyor arıyosun sürekli meşguller.İntermet geliyor telefonları normale donuyor.
Aşırı derecede ilgisizler cin malı 1 tane modem veriyolar 1-2 ayda bi defa muhakkak bozuluyo bedava degıstırıyolar zaten.
Sabit ip yok bütün bina aynı ip'yi kullanıyoruz. Çoğu site aynı ip'den yuklenme var site ip'i banlıyor felan sacma sapan salak seyler
anlıycagın metronet alma napıyosan yap :)