folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder Eve Net Bağlatacagım Tavsiye

Eve Net Bağlatacagım Tavsiye

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THT2005
    THT2005's avatar
    Erkek

eve limitsiz net baglatmak istiyorum  3mbit hız uygun olabilir. Ttnet,superonline,kablonet,metronet V.s kullanan arkadaslarin tavsiyelerini bekliyorum  fiyat olarakta tabiki en uygun olanını söylerseniz cok makbule geçer. Birde dsmart internet filan varmış bunu kullanan varmı nasıldır .

Burası Türkiye... Yaşanacak , Yaşanmış , Yaşanan olayların hepsi normaldir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    koray
    koray's avatar
    Erkek

ttneti kapattırıp metronete geçecem 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaNGeR
    RaNGeR's avatar
    Erkek

Uydunet 3 Mbps sınrsız tarifesini kullanıyorum. Hız ve süreklilik konusunda hiçbir sıkıntım yok. Tavsiye edebilirim.

Forumda mesaj yazarken lütfen imla kurallarına uyalım, düzgün bir TÜRKÇE ile yazışalım. TÜRKÇE bizimdir, dilimize sahip çıkalım.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anarsistherif
    anarsistherif's avatar
    Erkek

superonline 20mbps kullaniyorum, sonuna kadar parasini hakediyor. 54TL fatura geliyor, ev telefonu yok.

hiz 20mbps'de ki halini birak, 3mbpsdeki hali bile gayet hizli. ustelik, 3mbps'e dusmusken, 8mbps ttnet kullaniyorum diyen adamdan katlarca az pingim oluyor. 3-4 arasi degisiyor pingim ki ttnet kullanicilari 20-30 dan asagi dusmuyor.

superonline tek gecerim haci.

=)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek
    schwarzseherisch bunu yazdı

superonline 20mbps kullaniyorum, sonuna kadar parasini hakediyor. 54TL fatura geliyor, ev telefonu yok.

hiz 20mbps'de ki halini birak, 3mbpsdeki hali bile gayet hizli. ustelik, 3mbps'e dusmusken, 8mbps ttnet kullaniyorum diyen adamdan katlarca az pingim oluyor. 3-4 arasi degisiyor pingim ki ttnet kullanicilari 20-30 dan asagi dusmuyor.

2005 ten beri ttnet kullanıyordum artık kapattım. Turkcell çalışanıyım Turkcell superonline geçicem şirket indirim hakkımda var. 20 mb fiber bedava kahretsinki fiber yok indirimli adsl alıcam eve bakalım nasıl olacak. çevremdeki herkes superonline tavsiye ediyor.

Acer 4820TG i5 Ati 5650 & İphone 4 & iphone 6 & Turkcell Platinum & Ipad Mini Retina & Playstation 4 & GTA V & Logitech Z506 & Cookoo & Samsung Evo 250gb
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pillibebek
    pillibebek's avatar
    Erkek

fiber yoksa süperonline adsl kullanabilirsin.herhangi bir yakınının vergi levhası ile 34.90 limitsiz 8 mphs kadar hız.2 yıl sabit ücret.

İç güdüyü Tanrı;Aklı ise İnsan Güder.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    🧿
    BlackApple
    BlackApple's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

bazı illerde netlimitsiz 8mbye kadar/tivibu/ttnet alo 1 yıl boyunca 39 lira ve 1 yıl biter bitmez iptal ettirebiliyorsun resmi sitesinde bu kampanya hakkında bilgi yok bazı illerde geçerli

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek
    schwarzseherisch bunu yazdı

adam haklı. aynı tarifedeyim bende. tavsiye ederim

yanlız ben 49 ödüyorum :D

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kazasker1
    kazasker1's avatar
    Erkek

Yaklaşık 6-7 ay önce ttnet bağlantımı ve ev telefonunu iptal ettirdim. Bi komşu dedi ortak kullanalım hem sana yarasın hem bana diye, tamam dedim öyle kullanıyoruz. Ancak bu süre zarfında sürekli takip halindeyim ve bakıyorum okuduğum bütün yorumlarda övgüler superonline için bütün sözgüler de diğer operatörler için. Özellikle ttnetten uzak dur da ne yaparsan yap diyorum..

Karın güzelseee, ne işin var dügün evinde? Dügün senin evinde. Gir oynaaa çık oyna... Karın çirkinse, ne işin var ölü evinde? Ölü senin evinde. Gir aglaaa, çık agla...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Palerider
    Palerider's avatar
    Erkek

Ben dsmart kullanıyorum yavaş ve düşük ayrıca kalitesiz koçnet de öyleymiş onu da tavsiye etmem eğer alacaksan

Eskisi gibi değildir belki!
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sserkan
    Sserkan's avatar
    Erkek

Metronete geçme napıyosan yap hocam

Adamlar nasıl bi manyak anlamadım internet kesilince otomatikman müşteri hizmetleriylede

bağlantı kopuyor arıyosun sürekli meşguller.İntermet geliyor telefonları normale donuyor.

Aşırı derecede ilgisizler cin malı 1 tane modem veriyolar 1-2 ayda bi defa muhakkak bozuluyo bedava degıstırıyolar zaten.

Sabit ip yok bütün bina aynı ip'yi kullanıyoruz. Çoğu site aynı ip'den yuklenme var site ip'i banlıyor felan sacma sapan salak seyler 

anlıycagın metronet alma napıyosan yap :)

Toplam Hit: 3866 Toplam Mesaj: 31