Eve Ses Sistemi Döşemek İstiyorum
-
2 odaya düğünlerdeki kolon lardan koyacağım hepsi senkron olarak birbirine bağlı olacak şekilde.
bin watt(veya üstünde) amfi de içinde olacak. bilgisayara bağlı çıkışı olacak.
teknosa vs.kaliteli yerlerde bulabilirmiyiz ? fiyatı ne kadar tutar ? amfi+kolonlar ?
-
evden bi alamadığınmı var
yıkmak falanmı istiyosun :D:D
-
http://www.anadoluses.com.tr/
bende burdan almayı düşünüyorum
-
walla geçen bin watlık bişey sordum. adam 125'e verririm dedi (süper bişeydi)
anfin war mı dedi bende o ne der gibi baktım:)
meğerse anfi lazımmış ben pcye bağlıcağımı sanıyordum.alamadım tabi
anfiyide sordum 200 milyon, bide 50 milyonluk bişey lazımmış(adını hatırlamıyorum)
anlıcağın astarı yüzünden pahalı
,
-
bilmiom bunu yazdı:
-----------------------------evden bi alamadığınmı var
yıkmak falanmı istiyosun :D:D
-----------------------------aferin iyi tespit :)
bom bom bom. üst kattakileri evde rahat bırakmak istemiyorum. hergün işten gelip üstten son ses müzikle pat pat bıktım artık.uyutmuyorlar. ve bilerek yapıyor şerefsizler. daha küçük veletler. annesi emir verip gürültü ayaklarınızla zıplayın gibi sözler ettiğini duydum. zaten aramız açık. kaç kez bunlara dedim. dinleyebileceğiniz şekilde açın şu müziği. yoksa sonu hiç iyi olmaz dedik. anlayan yok. altta insan var dedik. uyuyan var diyoruz. öyle bakıyor aptallar. kafaları çalışmaz ki. kaç kez bağırıp gerizekalıları uyardım.
para önemli değil artık benim için.500 ytl yeter sanırım. aslında tavana çıkıp koca taşlarla yere vurmak en sağlam formulu ama ses öyle değil böyle çıkartılır. kastım bu.
-
Hocam madem kolon alacaksı teknosa vs değil, elektronikcilere gideceksin...
Ankarada isen konya sokak posta caddesine vs gidip oradan bi amfiyi ve hoparlorlerini daha ucuza alabilirsin...
-
istanbul anadoluu yada avrupa yakasından özellikle. elektronikçi bayiler var yalnız kaliteli bişey olmasını istiyorum. her türlü ayarı içinde olacak tiz bas vs vs.
marka olarak kaliteli bildiğiniz var mı .?
-
mısır çarşısının arkasında doğu bank war orda sordum ben
-
1- apartman dairesinde kalıyorsan amfin kuvvetli kolonların kaliteli olacak
2- müstakil bir ev ise amfin + kolnların kaliteli ve KUVVETLİ olacak
3-büyük mağazaların tek kalmış ürünlerine gözünü dik..
1-2 ay önce aldığım sistem : 2500 civarı bol taksitli : Tepe Home + Teknosa
.gif)

iyidir....
-
Ortaligin a.k istiyosan sana bose yi tavsiye ederim biraz fiyatlidir..Olmadi Technics'e bak sanirim 1 metrelik kabinlerini 150-200ytl den bulabilirsin..
-
amk 2+1 alcam parayı denkleştiremiyom
peeeee adamlar ne ler alıyor yaff :(
aha ben bunu alıcam
bide bu var aslında bu olsa manyak olcakda bu beni aşıyo
edit :D