Eve Ses Sistemi Döşemek İstiyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

2 odaya düğünlerdeki kolon lardan koyacağım hepsi senkron olarak birbirine bağlı olacak şekilde.

bin watt(veya üstünde) amfi de içinde olacak. bilgisayara bağlı çıkışı olacak.

teknosa vs.kaliteli yerlerde bulabilirmiyiz ? fiyatı ne kadar tutar ? amfi+kolonlar ?

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bilmiom
    bilmiom's avatar
    Erkek

evden bi alamadığınmı var

yıkmak falanmı istiyosun :D:D

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nautilus
    Nautilus's avatar
    Erkek

http://www.anadoluses.com.tr/

bende burdan almayı düşünüyorum  

şizofren olabilirsiniz yardım alın!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jayde
    jayde's avatar
    Erkek

walla geçen bin watlık bişey sordum. adam 125'e verririm dedi (süper bişeydi)

anfin war mı dedi bende o ne der gibi baktım:)

meğerse anfi lazımmış ben pcye bağlıcağımı sanıyordum.alamadım tabi

anfiyide sordum 200 milyon, bide 50 milyonluk bişey lazımmış(adını hatırlamıyorum)

anlıcağın astarı yüzünden pahalı

,

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    bilmiom bunu yazdı:
    -----------------------------

evden bi alamadığınmı var

yıkmak falanmı istiyosun :D:D

-----------------------------

aferin iyi tespit :)

bom bom bom. üst kattakileri evde rahat bırakmak istemiyorum. hergün işten gelip üstten son ses müzikle pat pat bıktım artık.uyutmuyorlar. ve bilerek yapıyor şerefsizler. daha küçük veletler. annesi emir verip gürültü ayaklarınızla zıplayın gibi sözler ettiğini duydum. zaten aramız açık. kaç kez bunlara dedim. dinleyebileceğiniz şekilde açın şu müziği. yoksa sonu hiç iyi olmaz dedik. anlayan yok. altta insan var dedik. uyuyan var diyoruz. öyle bakıyor aptallar. kafaları çalışmaz ki. kaç kez bağırıp gerizekalıları uyardım.

para önemli değil artık benim için.500 ytl yeter sanırım. aslında tavana çıkıp koca taşlarla yere vurmak en sağlam formulu ama ses öyle değil böyle çıkartılır. kastım bu.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Hocam madem kolon alacaksı teknosa vs değil, elektronikcilere gideceksin...

Ankarada isen konya sokak posta caddesine vs gidip oradan bi amfiyi ve hoparlorlerini daha ucuza alabilirsin...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

istanbul anadoluu yada avrupa yakasından özellikle. elektronikçi bayiler var yalnız kaliteli bişey olmasını istiyorum. her türlü ayarı içinde olacak tiz bas vs vs.

marka olarak kaliteli bildiğiniz var mı .? 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jayde
    jayde's avatar
    Erkek
    mısır çarşısının arkasında doğu bank war orda sordum ben
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    silenceb
    silenceb's avatar
    Erkek

1- apartman dairesinde kalıyorsan amfin kuvvetli kolonların kaliteli olacak

2- müstakil bir ev ise amfin + kolnların kaliteli ve KUVVETLİ olacak

3-büyük mağazaların tek kalmış ürünlerine gözünü dik..

1-2 ay önce aldığım sistem : 2500 civarı bol taksitli : Tepe Home + Teknosa

iyidir....

Ne Mutlu Türküm Diyene...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fincan
    Fincan's avatar
    Erkek

Ortaligin a.k istiyosan sana bose yi tavsiye ederim biraz fiyatlidir..Olmadi Technics'e bak sanirim 1 metrelik kabinlerini 150-200ytl den bulabilirsin..

ULKUMUZ GOKLERDE DALGALANAN SANCAK;BIZ ALLAH"IN ONUNDE EGILIRIZ ANCAK.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nautilus
    Nautilus's avatar
    Erkek

amk 2+1 alcam parayı denkleştiremiyom

peeeee adamlar ne ler alıyor yaff :(

aha ben bunu alıcam

bide bu var aslında bu olsa manyak olcakda bu beni aşıyo

edit :D 

şizofren olabilirsiniz yardım alın!
Toplam Hit: 2830 Toplam Mesaj: 15