Eve Yarasa Girdi
-
Webmaster, siteye giren arkadaşlarda oluşabilecek psikolojik rahatsızlıklardan sorumluluk kabul etmez...
boşuna yazmamışlar demekki :D
-
Bizim de merdiven bosluguna girmisti sopayla dokunuyordum bi ciglik atiyordu serefsiz kulaklarimi sikiyordu...
Nasil bir ses dalgasi yayiyorsa fenaydi...
-
_Dert_ bunu yazdı
Bizim de merdiven bosluguna girmisti sopayla dokunuyordum bi ciglik atiyordu serefsiz kulaklarimi sikiyordu...
Nasil bir ses dalgasi yayiyorsa fenaydi...
gözler doğru düzgün görmediği için bildiğin sonar sistemine sahip :D
çığırıcak geri dönücek yer tespiti yapıcak :D
-
Aynı durum benim de başıma gelmişti :D eurovision izlerken balkondan bi daldı içeri oç :D Direk çıktım odadan zaten tv yi,ışıkları kapadım kapıyı da kapadım..Sabah geldiğimde 3-4 yere sıçmış sonra siktir olup gitmişti :D
-
Sıradaki Batman sensin müridim, bu bir işaret olmalı.
-
ısırtsaydın kendini :) süper bir kahramana dönüşme ihtimalin olabilirdi :) bu şansı iyi degerlendirmeliydin
-
Benim koltuk tam camın önünde, 2 yıl önce gece 3 gibi dizi izlerken enseme çarparak içeri girmişti. Kendimi odadan dışarı atarken bir kez daha çarptı. Yarasa olduğunu anlayana kadar geçen 5-6 saniyede ömründen ömür gitmişti. O günden sonra 3 tane daha girdi. Çok iyi ve hızlı uçuyor şerefsizler. Odanın kapısını kapatıp camı açınca kendiliğinden çıktılar hep.
Balyoz99 tarafından 18/Kas/12 15:52 tarihinde düzenlenmiştir -
hahahah allahsız ya iyi güldüm :D , izmir'de otururken bize de gelmişti süpürgeyle çekip atmıştım, hiç bağırmamıştı garibim.
-
fikrettin bunu yazdı
Sıradaki Batman sensin müridim, bu bir işaret olmalı.
ahahah iyi güldüm hocam batman i ısırmıyoki yarasa, ısırılan spiderman :)
-
İyi yapmışsın çöpe atmakla neresi sevimli lan bunun ayrıca,