Eve Yarasa Girdi
-
zalimadam bunu yazdıLathedarkman bunu yazdı
iyiki şöyle bişey değilmiş eve giren

o nasıl bir yarasa amk
bu saldırsa zarar verir bence
Bence bu fake köpeğe pelerin felan giydirip çekmişler gibi geldi bana
-
ReeX bunu yazdızalimadam bunu yazdıLathedarkman bunu yazdı

o nasıl bir yarasa amk
Bence bu fake köpeğe pelerin felan giydirip çekmişler gibi geldi bana
aynen kafa kopek kafasina cok benziyor ama tutunusu bacaklari gercek yarasaya cok benziyor
bizim sapancadaki dag evinin ordada cok var irili ufakli ama hic bolesine rastlamadim amk rastlasam sehre kadar yaya kacarim her halde
-
Yazık Hayvancağıza Neden Çöpe Attınki.?
Bişeycik Olmaz, Gece Kanını Emmekten Başka Bilinen Bir Zararlılığı Yoktur... Sende Emdirme. Beslersen Evcil Olabilirmi Olamazmı Bilemiyorum.
-
zalimadam bunu yazdıLathedarkman bunu yazdı

o nasıl bir yarasa amk
bu saldırsa ebenin bile canı yanar :D
-
yazık hayvana.dışarıya salı ver
-
ShockMan bunu yazdı
Bişeycik Olmaz, Gece Kanını Emmekten Başka Bilinen Bir Zararlılığı Yoktur... Sende Emdirme. Beslersen Evcil Olabilirmi Olamazmı Bilemiyorum.
benim bildiğim şehirlerde yaşayan yarasalar böcek kelebek karınca yiyodu yav.. :)
-
Nespace bunu yazdıShockMan bunu yazdı
benim bildiğim şehirlerde yaşayan yarasalar böcek kelebek karınca yiyodu yav.. :)
Kan ile Beslenir Bu Hayvanlar... Çok Zararsızdırlar. İneklerin Kanını Emerler, Büyük Baş Hayvanların. İnsana Bulaşmazlar... Sanırım Hayvancık Karınca Felanda Yemezler..
-
bizim evede girdiydi lan, tuvalete girdim baktım yerde bi yaPrak, ayağımla dokundum dokunmaz olaydım hıaammmına çığlık attı bende attım beraber bağırdık yakaladım kavanoza koydum besledim 1 gün çok tatlu lan ama çirkin şerefsiz sonra öğlende saldım piçliğine sağa sola uçuyodu monyoh hayvan
-
muaythaist bunu yazdı
ankara'da bizim eve de girmişti, çok sempatik hayvan lan, niye attın ki çöpe muhag oyiim, hatta resmini çekmiştim yaratığın, muhanda aşağıda..

Her eve lazım ne güzel uçuyor zarar verecek hayvan değil sadece ensenizi elinizi kolunuzu ısırtmayın unutmayın dünyada en tehlikeli canlı türü insandır.