Evenize Hangi Sıklıkla Gazete Geliyor?Okuyor Musunuz?
-
bakıyom tabi gündemi değerlendirmek için en iyi yol köşe yazısı okumaktır...
-
Her gün eliyor ama ben okumuyorum.Çünki malum nette herşeyi okuyoz.
-
her gün sabah en az 3 yada 4 gazete gelir .. kahvaltı yaparken ana sayfaya hep gözüm çarpar biri tecavüz etmiştir.. diğeri töre yüzünden vurmuştur, Lsiedeki kızlar biribirlerini bıçaklamıştır ve karşıyaka playoff a veda etmiştir.. bunları görünce okuyasın gelmior ... =)
-
efsun bunu yazdı:
-----------------------------
her gün sabah en az 3 yada 4 gazete gelir .. kahvaltı yaparken ana sayfaya hep gözüm çarpar biri tecavüz etmiştir.. diğeri töre yüzünden vurmuştur, Lsiedeki kızlar biribirlerini bıçaklamıştır ve karşıyaka playoff a veda etmiştir.. bunları görünce okuyasın gelmior ... =)
ahahh :D sonra arkasayfayı çeviriyorsun ve amanin bow..Defile mankeni falan kesin oluyor demi ?Israr ediyorum köşe yazarlarını okuyun ;)
-
her sabah gazete girer bizim eve istisnasız. haftada 3-4 gunde ek olarak gider cumhuriyet gazetesi alırım. bide sırf kose yazıları icin milliyet alırım. gun ici gelismeleride saat bası takip ederim
-
abü ben bide gazeteyi tersten okuom ya :| sizdede varmı acep bu huy.. direk spor sayfasından baslıom aq :D
-
fenerist07 bunu yazdı:
abü ben bide gazeteyi tersten okuom ya :| sizdede varmı acep bu huy.. direk spor sayfasından baslıom aq :D
-----------------------------aynen önce spor sonra anasayfa sonra haydar dümen :D
-
fenerist07 bunu yazdı:
ben futbolu sevmem ama çoğu zaman anasayfadan başladım.Daha sorna bi ara kaparım sonra tersten başlarım kööşe yazılarına ortaları çoğu zaman okumadım :D -
bence yeniçağ gazetesi al.madem tarafsız yazarlar isityorsun en ideali bu gazte. hepsi istinasız ulusalcı. ben genelde sabah milliyet cumhuriyet ve hurriyet gaztelerini köşe yazarlarını okumak için alıyorum. bazen iki üç tane birden aldığım oluyor. tek gazete savunduğu tek yönlü görüşleri nedeniyle inasının siniri bozabiliyor çoğu zaman.
-
Cumhuriyet gazetesini okuyordum artik okumuyorum objektif olan bir gazete ?
Sanirim bu ülkede imkansizliklardan kaynaklaniyor