Evenize Hangi Sıklıkla Gazete Geliyor?Okuyor Musunuz?
-
leman,lemanyak iyice politikleşti o yüzden almıyorum Ama Kemik,Penguen param olursa bide Fermuar kesin alıyorum.
Gazete olayında kritik zamanlarda vakit yenişafak falan alıyorum yoksa Vatan ve cumhuriyet veya radikal alıyorum.cumhuriyet her zaman bulamıyabiliyorum.
-
hergün. vakit ve zaman gazetesi.
-
aynı çizgide 2 gazete okuyarak,sence doğru ve dürüst haberler aldığını düşünüyormusun hoca?
-
diğer gazetelere ısınamadım bir türlü. bir ara cumhuriyet ve radikal okuyordum. karı kız resimleri içinde posta filan alıyordum arada bir ama, cumhuriyet artık ideolojik bir aygıt konumunu aldı ve önüne geleni etiketliyor, tehlike sinyalleri filan veriyor ve cumhuriyetin sahibi olduğu eblehliklerine giriyor. bu yüzden soğudum cumhuriyetten. bide büyüdüm, posta daki karı kız resimleride artık kesmiyor. vakit veya zaman benim için en makulu o yüzden.
-
Her gün geliyo. Zaman Gazetesi. Sevdiğim yazarları okurum yorum sayfasını takip ediyorum. Netten genelde takip ettiğim yazarlar. Engin ardıç, Mehmet Barlas, Can Dündar...
-
her sabah önce haydar dümen okunur ondan sonra spor habaerLeri iddaa eki gazeteden özenLe cıkarıLır kupon yapıLır ve gazete büyük bir özensizLikLe okunur ;) her gün zaman,posta,sabah,fanatik bide yerel gazete mutLaka buLunur eve aLmam cünkü geneLde günün iLk saatLerini kahvede geciririm ;)
Toplam Hit: 4517 Toplam Mesaj: 37