Evet Arkadaşlar Üç Harfliler İle İlgili Bi Bakın Fazla Kafa Yormayın
-
benim dayım var eskiden o böyle işlerle ilgileniyomuş yani ben onunla bu konuyu daha önce hiç konuşmuyordum ve bu yaz konuştum köye gittiğimde bana dediki:
onun duası var eğer o duayı duyupta gelmezlerse parçalanıp yok olurlar dedi ve geldiklerinde ise korktuğunu belli etmicekmişsin bu işler çok sakat dedi korktuğunu belli edersen o seni emri altına alır dedi. yani kısacası geldimi yasenn onu emri altına alıyomuşsun yada o seni alıyormuş böyle dedi. ve bu soruyu sorduğum ilk anda bana dediki sen boşver böyle şeyleri ben hala muskasını boynumda taşıyorum dedi. yani çok zor kurtulmuş bu işlerden. ve ananem dayıma inanmıyormuş gelsinler bakayım napacaklar diyormuş ve dayımın çağırdığı odada yatmış gece sabah kalktığında ise küçük adamlar geldi bana tokat attı demiş..
ve olağan üstü durumlarda onların dişileri yani perilerle evlilik oluyormuş ve evlendiğinde ise çok kıskanç oluyorlarmış bunu daha önce bi dergi yazmıştı dayımda söylemişti bunu bana yani kısacası çağırma gibi bir hata yapmayın o gitmez...
Bunların Hiç Biri Uydurma Değildir Alıntıda Değildir... -
bu konuya bir açıklık getirdiğimi sanıyorum...
-
ne diosun abi ya başlık dil bilgisi gibi aşşası din dersi gibi cin mi diosun açık açık söle
-
hoja bu işler fazla yorma kendini bilmiyorum ama tavsie etmem
-
nickimyok a anlat hacim bunu adam 5aydir cin cagirmaya calisiyor ama gelmiyor :D
-
eyy ruhh geldiysenn
-
ey ruh geldiysen sktr git yoksa amkcam (:
-
:))) bırakın bu işleri
-
Son aldigim duyumlara gore simdi bir cin gelmis bizim nicksize asik olmus...ama bizim iso baska kari bulunca cin terk etmis .)
-
dalga geçmeyin öyle lap diye gelmezler onun duası varmış ve onu duyan cin gelmek zorundaymış gelmezse parçalanıyormuş onlarda bizim gibi ölümlüler
-
la bi dıyosun soyle boyle onun duası var soyle gelır boyle gelır bunu yapar sonra dıyosun bosverın cagırmayı denemeyın basınız yanar bılmemne e sen yazmadan once kac kere dusundun bu yazıyı yazıyım dıye laf kalabalıgı yapma
Toplam Hit: 4692 Toplam Mesaj: 36