folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Evet Arkadaşlar Üç Harfliler İle İlgili Bi Bakın Fazla Kafa Yormayın

Evet Arkadaşlar Üç Harfliler İle İlgili Bi Bakın Fazla Kafa Yormayın

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivir-US
    antivir-US's avatar
    Erkek
    yaw bu cinlerin aşk konusunda da bazı farklı şeyler söylüyolar.mesela bazıları banyo yaparken kilotla yıkanıyomuş çünkü bazı dişi cinler malafatı görünce aşık oluyomuş.İyi de a.q. nası attırcan o zaman şort giyip çeksen o da bi boka benzemez a.q....

Camınızı kırar, duvarınıza işer, bisikletinize biner, tekerini keser, arabanızı çizer, zilinize basar kaçarım. Kısacası ben annenizin sokağa çıkarken uzak dur dediği çocuklardan biriyim.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ercag
    ercag's avatar
    Erkek
    hay a.q................ :DDDDDDDDD ula dediğin lafa bakkkkkkkkk:DDDDDDDD

Profesyonel Satış Pazarlamacı - Lojistisyen
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yawuz
    yawuz's avatar
    Erkek
    pingattack

öldürdün beni ya gülmekte

sn arkadaşlar cinlerden çocuğunuz olmaz ancak onlar kendi çocuklarını sizdenmiş gibi gösterir sanırım nickimyok un başına gelmiş böle bişe + çağırma gibi bi dua olduğunu zannetmiyorum zaten yemek artıkları zifiri karanlık köşeler çöpler de cinler mevcut inanmayanlarıda inananlarıda var inananları kuran okunurken falan zaten geliyo inanmayanlarınıda çağırma gibi bi durum yok dua sı warsadaki zannetmiyom heralde ayetlerin tersten okunuşudur çünkü inanmayan cinler insanlarla iletişim kurar buda onları getirmenin bi yoludur belki bende bilmiyom ama ayetel kürsü cinleri ve şeytanı uzak tutar onnu biliyom yada şöyle bişe yapın kurandan her gün 1 sayfa okuyun namazınızı kılın size kimse bişicik yapamaz bunlarla uraşanlar zaten allah katında çoook büyük cezalar görecektir + delirirler çağırır gelir sonra işte şunabıyo bu nabıyo derlsin oda söler 1 olur 2 olur 3 te sen beygambersin (haşa) der hata delirtir cinlerle uraşmak zor iştir ve tehlikeli yasak ilimlerdendir.

sizz alllaha ne kadar yaklaşırsanız odas size 2 katı yaklaşır

tahribat.com a can feda
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hMhM
    hMhM's avatar
    Erkek
    pingattaack doğru söylüyo yaw. öyle derler. iç çamaşrınızla banyo yapın derler. ya da bu banyolarda perde olurya ondan olsun diye. ya bizim malafatda iyi olunca saklama gereği duyuyoz ne olur ne olmaz:D

kenarda köşede takılırım ben
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ercag
    ercag's avatar
    Erkek
    yawuz bunun duası varmış okuyunca geliyorlarmış gelmezlerse parçalanıyorlarmış o banyo meselesini biliyom bizde duşakabin var:D

Profesyonel Satış Pazarlamacı - Lojistisyen
Toplam Hit: 4690 Toplam Mesaj: 36