Evet Ucuz TURKCELL GPRS Buraya!!!
-
:) bir wap uzmani olarak konusayim :) ilk yazim... ben bir wap sitesinde 4 yildir adminim.. dunyanin en buyuk portalinda.. tabiki turk sitesi ;) arkadaslarin verdigi ayarlar ucuz ayarlardir.. wap internette bir saatte minimum 4 maximum 8 kontor gider:) tabiki indirme yapmazsaniz.. saygilar..
-
İleti kullanıcının iradesi ile tarafından düzenlenip, silindi.
-
Bu işin mantığı saçma birkere.Sen o ip ye bağlanmak için gerekli olan sinyali kimden sağlıyorsun? Sana bunu turkcell sağlamıyormu? Eee peki o zaman?
Yoksa geyikway die gsm şirketimi kuruldu? Wap için bir sinyal yok direk arıo gprs farklıdır.
-
VoLaTiLe bunu yazdı:
[Fake!]
[Lame!]
[Hikaye!]
Çöp
bakın beyler sizin ne düşündüğünüz beni hiiiiiç ilgilendirmez bazı arkadaşlar denemeden yorum yapıyo ama eğer denerse olduğunu görecek ve o laflarını bitaraflarına sokmak zorunda olcak lütfen denemeden yorum yapmyınız ben o milleti hacklemek için hack portallarına gelen lamerlerden deilim BUNUDA AKLINIZA SOKUN!!! -
ha bide pi*lik yapmak için yorum yazmayın bidaha!
-
hyr dostum sen benim yazıma ters bişey söylemedinki başından geçen bi olayı anlattın o kadar senle bi ilgisi yok yani ama gerçekten dediklerimi yaparsan gprs'e gerçekten çooook ucuz girebilirsin yinede sen bilirsin
-
Arkadaşlar artık gereksiz suçlamalarda bulunmanıın bi anlamı yok.Deneyen denemeyen herkes gelip eleştiri , yapıyo kardeşim gidin önce deneyin eğer yalansa gelin yorumunuzu yapın.Ben denedim gerçekten kontür az gidiyo ve tüm arkadaşlarıma önerdim şu an hepsi bu wap adresini kullanıyo..
manyaki sana tekrar dan teşekkür ederim....
-
saol diyarbekir sen beni savunan tek kişisin yani bu durumda yöntemi deneyen tek kişisin beğendiğine sevindim ve ayrıca herhangi bir sorun olabilirse manyaki@hotmail.com
-
saol diyarbekir sen beni savunan tek kişisin bu durumda deneyen tek kişide sensin adresim manyaki@hotmail.com beni ekle muhabbeti kuralım ve ayrıca dier arkadaşlar deneyin görün ve iddaamı sonuna kadar sürdürcem bu ayarlarla GPRS UCUUUUZ!!!
-
arkadasım ben denemedn yorum yasıorum ama ksura bakma .. ama gprs'nin zmanla hiç bir alaksı yok yany 1 arkadas 3 dk sı 1 knt demiş onun için sölüyorum.. beLky dediğin gibi az knt gidiodur bişe diyemem ama bunun zmanla alakası yok cnkü gprs alınan we werilen weriye göre ücretlendirilir.. bunu söliim dedim yani..
Toplam Hit: 7542 Toplam Mesaj: 25