Evet Ucuz TURKCELL GPRS Buraya!!!
-
KHarOn bunu yazdı:
hayır anasayfa hiç önemli deil.Ne yaparsan yap.Mesele IP.
Bende de başka bi ayar var.Bende bunu kullanıyodum
Ayarların Adı ---> Ne yazarsanız
Anasayfa ---->Ne yazarsanız
Veri Taşıyıcı ---> GPRS
GPRS Erişim Noktası : internet
IP adresi: 194.204.012.042
Kullanıcı adı ve şifre bölümü boş
3 Dakikada 1 kontur
Kolay Gelsin
3 dakikası 1kontör yada şu dakikası bu kadar diye salakça şeyler söylemeyin çünkü turkcell gprs süre üzerine değil alınan / gönderilen byte üzerine ücretlendirme yapıyor şu an 20kb bir kontör eğer telefondan kullanırsanız. ama eğer pc üzerinden bağlanırsanız 60kb 1 kontör oluyor ucuz gprs diye bişey yok anca beleş gprs olabilir o da çalışan ip bulursanız.... -
+10 ama ben 2 msj yukarda aynısını sölemiştim :))
-
KaRaKuLe bunu yazdı:
3 dakikası 1kontör yada şu dakikası bu kadar diye salakça şeyler söylemeyin çünkü turkcell gprs süre üzerine değil alınan / gönderilen byte üzerine ücretlendirme yapıyor şu an 20kb bir kontör eğer telefondan kullanırsanız. ama eğer pc üzerinden bağlanırsanız 60kb 1 kontör oluyor ucuz gprs diye bişey yok anca beleş gprs olabilir o da çalışan ip bulursanız....
karakule kardeş denemediğin her halinden belli, bi http://wap.turkcell.com.tr adresinden girip bir oyun indir bak kaç kontürün gidiyor. Bi de arkadaşın verdiği adrese gir bak bakalım ucuz gprs var mı yok mu?ben denedim turkcellde en az 30 kontürün gidiyorken,arkadaşın verdiği adreste 2 kontür gidiyo..şimdi soruyorum sence bu ucuz gprs mi değil mmi?
-
impossible bunu yazdı:
ya dostum sen düpedüz reklam yapıp milleti dolandırmaya çalışıyorsun.
ana sayfa adresini yok şöyle değiştirin yok böyle yaparsanız olur. ana sayfa adresiyle bağlantının uzaktan yakından alakası yok bunu biliyorsun sen de. türkiye de wap işine giren ilk 5 insandan biriyim. hatırlayan hatırlar sitelerimi. reklama ihtiyacım yok. arkadaşlar ana sayfayı boş bıraksanız dahi iş sadece gprs erişim noktası ve ip numarasında bitiyor.yani bu arkadaşın verdiği iki site ismi de tamamen reklam işidir... moderatör arkadaşlara bir nevi suç duyurusu olsun bu da...
sanırım imzandaki reklamını görmüyosun....