Evet Ucuz TURKCELL GPRS Buraya!!!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    KHarOn bunu yazdı:

hayır anasayfa hiç önemli deil.Ne yaparsan yap.Mesele IP.

Bende de başka bi ayar var.Bende bunu kullanıyodum

Ayarların Adı ---> Ne yazarsanız
    Anasayfa ---->Ne yazarsanız
    Veri Taşıyıcı ---> GPRS
    GPRS Erişim Noktası : internet
    IP adresi: 194.204.012.042
    Kullanıcı adı ve şifre bölümü boş
    3 Dakikada 1 kontur
    Kolay Gelsin

3 dakikası 1kontör yada şu dakikası bu kadar diye salakça şeyler söylemeyin çünkü turkcell gprs süre üzerine değil alınan / gönderilen byte üzerine ücretlendirme yapıyor şu an 20kb bir kontör eğer telefondan kullanırsanız. ama eğer pc üzerinden bağlanırsanız 60kb 1 kontör oluyor ucuz gprs diye bişey yok anca beleş gprs olabilir o da çalışan ip bulursanız....

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BozcaN
    BozcaN's avatar
    Erkek
    +10 ama ben 2 msj yukarda aynısını sölemiştim :))

√ βǾź¢ẵŋ ® //\\ ~ Türkiye"de yaşayan Türk"e biat edecek !!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ahmetdiyarbekir
    ahmetdiyarbekir's avatar
    Erkek

KaRaKuLe bunu yazdı:

3 dakikası 1kontör yada şu dakikası bu kadar diye salakça şeyler söylemeyin çünkü turkcell gprs süre üzerine değil alınan / gönderilen byte üzerine ücretlendirme yapıyor şu an 20kb bir kontör eğer telefondan kullanırsanız. ama eğer pc üzerinden bağlanırsanız 60kb 1 kontör oluyor ucuz gprs diye bişey yok anca beleş gprs olabilir o da çalışan ip bulursanız....

karakule kardeş denemediğin her halinden belli, bi http://wap.turkcell.com.tr adresinden girip bir oyun indir bak kaç kontürün gidiyor. Bi de arkadaşın verdiği adrese gir bak bakalım ucuz gprs var mı yok mu?

ben denedim turkcellde en az 30 kontürün gidiyorken,arkadaşın verdiği adreste 2 kontür gidiyo..şimdi soruyorum sence bu ucuz gprs mi değil mmi?

Azimle defakasyon, Mermerde perforasyon...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ahmetdiyarbekir
    ahmetdiyarbekir's avatar
    Erkek
    impossible bunu yazdı:

ya dostum sen düpedüz reklam yapıp milleti dolandırmaya çalışıyorsun.

ana sayfa adresini yok şöyle değiştirin yok böyle yaparsanız olur. ana sayfa adresiyle bağlantının uzaktan yakından alakası yok bunu biliyorsun sen de. türkiye de wap işine giren ilk 5 insandan biriyim. hatırlayan hatırlar sitelerimi. reklama ihtiyacım yok. arkadaşlar ana sayfayı boş bıraksanız dahi iş sadece gprs erişim noktası ve ip numarasında bitiyor.yani bu arkadaşın verdiği iki site ismi de tamamen reklam işidir... moderatör arkadaşlara bir nevi suç duyurusu olsun bu da...

sanırım imzandaki reklamını görmüyosun....

Azimle defakasyon, Mermerde perforasyon...
Toplam Hit: 7548 Toplam Mesaj: 25