Evi Karınca Ve Hamamböceklerinden Korumak İçin Ne Yapmalı?
-
bizim adayı ilaçlayacaktık ben toplantı yaparsak bi sorayım dicem ama yaz bitti yakında giderler.. gitmezlerse aklımda bulunsun gene de etkili bir ilaç vardı..
-
http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=42206
bende aynı dertten muzdariptim. ama kurtuldum
-
Dostum bence ne yaparsan yap ama sakın hamamböceklerinin üzerine basıp ezerek öldürme.Çünkü gözle görülemeyen yumurtalarını sırtında taşıyor. Ezildiği zaman bu yumurtalar etrafa saçılıyor ve daha çok üreme oluyor.Mümkünse kaldırıp atılması gerek.Çünkü yumurtalara kimyasallar etki etmiyor.
-
git zirai ilaç satan yerlere bazidon al kullanımını söylerler sorunun çözülür
-
Hocam adını hatırlamıyorum ama sadece bu haşerelerin duyabileceği frekansta ses ayan bir cihaz var oda uzak tutuyor.
-
ddt denilen ilaç vardır.çok ağır bir ilaçtır.eğer etrafta çocuk falan varsa sakın kullanma.onun yerine petrol istasyonundan mazot al, camsil şişesine koy püskürterek etrafı, duvarları ilaçla.
-
Hoca yazık yaa öldürme karıncaları.Hamam böceklerine çifte sıtandart :D
Evin uzak bi yerine ya da balkona karıncaların yiyeceği birşey koyarsan karıncalar eve değil oraya toplanır.Mesela sinek öldür şekerle karıştır bi yere koy.Evde seyehat etmezlerler böylece.Denedim oluyor bizim evde.
-
Hocam karıncalar yemekte falan gezmiyolarsa çokta zararı olmaz ama misafir fln gelince kötü işte :D hocam bi böcek ilacı alcaksın karıncalar için, ama hamamböceği için kendi özel tekniğimi söyleyecem, (fobim var bunlara)
Lazım olanlar
Parfüm (alkolü bol olsun)
Çakmak (mutfaktaki uzunlardan olursa iyi tedbir alırsın)
Sadist duygular (her insanın içinde vardır)
Şimdi hocam bunları bulduğunu varsayıyorum, çakmağı yakıyosun ardından suratında erol taş gibi bir ifade yapıyosun, parfümü çakmağa sıkıyosun(ellere dikkat.)
ve hamamböceğinin kavruluşunu izliyosun, cok zevk veriyo lan, ulan tuvalete giremiyorum bunlar yüzünden yettiniz ulan
isyanım hamamböceklerine!
ha hocam şuda var, basınç olayı var parfümü biraz uzaktan tut haaa..
-
eski evimde vardı karınca bolca
netten araştırmıştım asit borik yada borik asit i alıyosunuz biraz suyun içine koyup karıştırıyosunuz
sora pamuğu daldırıp karınca yuvalarının ağzına bırakıyosunuz
asit borik eczanelerde bulunabiliyor ama bazı eczaneler "hö" şeklinde tepkiler verebiliyor bilgnize
bu bilgileri google dan bulmuştum işe de yaramıştı ,arada bir pamuğu deiştirmek gerekebilir ;)
-
Stunz bunu yazdı:
-----------------------------hoca cok hızlılar ya nerde kıstırıyon :D
diğer konuya yazdığım şeyii yapıstıriim :)
gece terliği giyiyom aniden banyonun ısını acıyom sağa sola zıplıyom en az 2-3 tane ölüo :D cesetleri orda bırakıyom ibret olsun diye karıncalarmı alıyo kendilerimi gidiyolar sabaha 1 tane yada 2 tane kalıyo diğeri mechul :D