folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Evi Pireler Bastı Önerisi Ve İlaç Tavsiyesi Verebilecek Olan Var Mı?

Evi Pireler Bastı Önerisi Ve İlaç Tavsiyesi Verebilecek Olan Var Mı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sakabey
    sakabey's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

kömürlüğü her sene kediler doğum hane olarak kullanıyor, kömürlükten apartman boşluğuna ordanda bizim eve geldiler, daha önce apartman boşluğunu ileçladım evi elektrik süpürgesiyle süpürdük torbasını çöpe attık üç dört gün birşey yoktu tekrar başladı kaynağı yani kömürlüğü ilaçlamadım. ilaç önerisi yapabilecek var mı?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AslanAmca
    AslanAmca's avatar
    Erkek

Belediyeye  Haber ver bence :) koku filan varde kesin geliyolar

ZalımMadam.10.07.24
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THT2005
    THT2005's avatar
    Erkek

ben öğneciyken 4 şişe raid i boşaltıp kapısını da kapatmıstım dışarıdan hava girişi olmasın diye heryerinede bez tıkamıstım 1 gün sonra açtığımda içeride oksijen olmadığı için bir sürü haşere yerde yatıyordu.

Burası Türkiye... Yaşanacak , Yaşanmış , Yaşanan olayların hepsi normaldir.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Reskam
    Reskam's avatar
    Erkek

THT2005 bunu yazdı:
    -----------------------------

ben öğneciyken 4 şişe raid i boşaltıp kapısını da kapatmıstım dışarıdan hava girişi olmasın diye heryerinede bez tıkamıstım 1 gün sonra açtığımda içeride oksijen olmadığı için bir sürü haşere yerde yatıyordu.

Çok Fantastik Şekil .

Memento Mori
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sakabey
    sakabey's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

eve ayrı ilaç sıkayım diyorum insana zarar vermeyen dışarıya ağır

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sansar55
    sansar55's avatar
    Erkek

kurtulmuş acı biber yakacaksın.ev apartmanmı mustakil ev ise sizin o gun eve girmemeniz lazim.bir akrabımız oyle yaptı kurtuldu.evlerini tahta kurusu vs haşaratlar sarmıştı.

- ahmet abi sen hala ölmedin mi ya? - yok yok ölmedim - e öldü demişlerdi? - yok ölmedim
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Peroksit
    Peroksit's avatar
    Erkek

Git konsantre ilac al suya karıştırılıp kullanılanlardan su oranını biraz düşür pompayla sık etrafa

tabi kömürlüğü kapat etrafını hava cıkışı az olsun

Mesaj 19 Temmuz 2012 (Persembe) Saat: 13:03'da Peroksit tarafından düzenlendi.

http://www.youtube.com/watch?v=OH4eOQ6ZI0Q - - - - - http://www.youtube.com/watch?v=TqErNP20gpI - - - - - https://www.youtube.com/watch?v=fhr5UBZh1rY
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek

THT2005 bunu yazdı:

İşte Hitler'in ufaklığı.

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    korkarabatak
    korkarabatak's avatar
    Erkek

bizim de ne hikmetse öğrenci evimiz tahtakurusundan geçilmiyordu. hele panik odası addettiğimiz odada yarım saat oturup bir kova bile dönderemiyorduk. 

hemence ısırılıyor ve sağlamca kaşınmaya baslıyorduk. köpeklerimiz bile sadece o odada kaşınıyor birbirine sataşmıyordu bile. 

istanbullardan ilaçlar götürdüm, eşyaları komple değiştirdim felan yok amk. taban sanırsın tahtakurusu genelevi amk dibini getiremiyoz.

bir gün ev sahibi demez mi çıkın evimden amk mahalleli de şikayetçi. telefonda allah kitap sövdüm dedim kalabalık gel sikmişim kontratı çıkmıyoruz kirayıda

vermiyorum amk. bak o güne kadar tek bir sefer gecikmemiş kirayı ondan sonra hiç ödemedim ve salak köylü adam evin hiçbir faturasını üzerime vermemişti

benim. hepsini kapanana kadar ödemedim amk. lan ne anlatıyodum geçmişini sikeyim karıştı. heee neyse telefon konuşması yaptığım gün benım manitayla

o odada dumanlanmışız ve uyuya kalmışız amk. ulan sen 2 saate bir kalk amk resmen ikimize de tecavüz etmişler. evsahibine de tavım zaten.

aynı odadan balkona geçiş vardı bütün eşyaları balkondan attım o sinirle parkenin üzerine evde yanıcı kimyasal ne varsa buldum döktüm amk. yaktım balkondan

da izliyorum sigara içip kontrol edicem güya. perde tutuşunca eline kovayı alan geldi :))

birdaha tahta kurusunun "t" sini görmedik bilader.

bazen sınırları zorlaman gerekebilir hayatta.

bir karar vermem gerekiyordu :) 

tabi lan
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maserati
    maserati's avatar
    Homo

komurlugu yak

zaten cok zor olacagini sanmiyorum

Türkiyede kim sevdiği işi yapıyor ki?
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sakabey
    sakabey's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

korkarabatak bunu yazdı:

bizim de ne hikmetse öğrenci evimiz tahtakurusundan geçilmiyordu. hele panik odası addettiğimiz odada yarım saat oturup bir kova bile dönderemiyorduk. 

hemence ısırılıyor ve sağlamca kaşınmaya baslıyorduk. köpeklerimiz bile sadece o odada kaşınıyor birbirine sataşmıyordu bile. 

istanbullardan ilaçlar götürdüm, eşyaları komple değiştirdim felan yok amk. taban sanırsın tahtakurusu genelevi amk dibini getiremiyoz.

bir gün ev sahibi demez mi çıkın evimden amk mahalleli de şikayetçi. telefonda allah kitap sövdüm dedim kalabalık gel sikmişim kontratı çıkmıyoruz kirayıda

vermiyorum amk. bak o güne kadar tek bir sefer gecikmemiş kirayı ondan sonra hiç ödemedim ve salak köylü adam evin hiçbir faturasını üzerime vermemişti

benim. hepsini kapanana kadar ödemedim amk. lan ne anlatıyodum geçmişini sikeyim karıştı. heee neyse telefon konuşması yaptığım gün benım manitayla

o odada dumanlanmışız ve uyuya kalmışız amk. ulan sen 2 saate bir kalk amk resmen ikimize de tecavüz etmişler. evsahibine de tavım zaten.

aynı odadan balkona geçiş vardı bütün eşyaları balkondan attım o sinirle parkenin üzerine evde yanıcı kimyasal ne varsa buldum döktüm amk. yaktım balkondan

da izliyorum sigara içip kontrol edicem güya. perde tutuşunca eline kovayı alan geldi :))

birdaha tahta kurusunun "t" sini görmedik bilader.

bazen sınırları zorlaman gerekebilir hayatta.

bir karar vermem gerekiyordu :) 

akşam eve gideyimde eve molotof atayım bari 

Mesaj 19 Temmuz 2012 (Persembe) Saat: 16:01'da sakabey tarafından düzenlendi.
Toplam Hit: 2738 Toplam Mesaj: 14