Evi Pireler Bastı Önerisi Ve İlaç Tavsiyesi Verebilecek Olan Var Mı?
-
kömürlüğü her sene kediler doğum hane olarak kullanıyor, kömürlükten apartman boşluğuna ordanda bizim eve geldiler, daha önce apartman boşluğunu ileçladım evi elektrik süpürgesiyle süpürdük torbasını çöpe attık üç dört gün birşey yoktu tekrar başladı kaynağı yani kömürlüğü ilaçlamadım. ilaç önerisi yapabilecek var mı?
-
Belediyeye Haber ver bence :) koku filan varde kesin geliyolar
-
ben öğneciyken 4 şişe raid i boşaltıp kapısını da kapatmıstım dışarıdan hava girişi olmasın diye heryerinede bez tıkamıstım 1 gün sonra açtığımda içeride oksijen olmadığı için bir sürü haşere yerde yatıyordu.
-
THT2005 bunu yazdı:
-----------------------------ben öğneciyken 4 şişe raid i boşaltıp kapısını da kapatmıstım dışarıdan hava girişi olmasın diye heryerinede bez tıkamıstım 1 gün sonra açtığımda içeride oksijen olmadığı için bir sürü haşere yerde yatıyordu.
-----------------------------Çok Fantastik Şekil .
-
eve ayrı ilaç sıkayım diyorum insana zarar vermeyen dışarıya ağır
-
kurtulmuş acı biber yakacaksın.ev apartmanmı mustakil ev ise sizin o gun eve girmemeniz lazim.bir akrabımız oyle yaptı kurtuldu.evlerini tahta kurusu vs haşaratlar sarmıştı.
-
Git konsantre ilac al suya karıştırılıp kullanılanlardan su oranını biraz düşür pompayla sık etrafa
tabi kömürlüğü kapat etrafını hava cıkışı az olsun
Mesaj 19 Temmuz 2012 (Persembe) Saat: 13:03'da Peroksit tarafından düzenlendi. -
THT2005 bunu yazdı:
-----------------------------ben öğneciyken 4 şişe raid i boşaltıp kapısını da kapatmıstım dışarıdan hava girişi olmasın diye heryerinede bez tıkamıstım 1 gün sonra açtığımda içeride oksijen olmadığı için bir sürü haşere yerde yatıyordu.
-----------------------------
İşte Hitler'in ufaklığı. -
bizim de ne hikmetse öğrenci evimiz tahtakurusundan geçilmiyordu. hele panik odası addettiğimiz odada yarım saat oturup bir kova bile dönderemiyorduk.
hemence ısırılıyor ve sağlamca kaşınmaya baslıyorduk. köpeklerimiz bile sadece o odada kaşınıyor birbirine sataşmıyordu bile.
istanbullardan ilaçlar götürdüm, eşyaları komple değiştirdim felan yok amk. taban sanırsın tahtakurusu genelevi amk dibini getiremiyoz.
bir gün ev sahibi demez mi çıkın evimden amk mahalleli de şikayetçi. telefonda allah kitap sövdüm dedim kalabalık gel sikmişim kontratı çıkmıyoruz kirayıdavermiyorum amk. bak o güne kadar tek bir sefer gecikmemiş kirayı ondan sonra hiç ödemedim ve salak köylü adam evin hiçbir faturasını üzerime vermemişti
benim. hepsini kapanana kadar ödemedim amk. lan ne anlatıyodum geçmişini sikeyim karıştı. heee neyse telefon konuşması yaptığım gün benım manitayla
o odada dumanlanmışız ve uyuya kalmışız amk. ulan sen 2 saate bir kalk amk resmen ikimize de tecavüz etmişler. evsahibine de tavım zaten.
aynı odadan balkona geçiş vardı bütün eşyaları balkondan attım o sinirle parkenin üzerine evde yanıcı kimyasal ne varsa buldum döktüm amk. yaktım balkondan
da izliyorum sigara içip kontrol edicem güya. perde tutuşunca eline kovayı alan geldi :))
birdaha tahta kurusunun "t" sini görmedik bilader.
bazen sınırları zorlaman gerekebilir hayatta.bir karar vermem gerekiyordu :)
-
komurlugu yak
zaten cok zor olacagini sanmiyorum
-
korkarabatak bunu yazdı:
-----------------------------bizim de ne hikmetse öğrenci evimiz tahtakurusundan geçilmiyordu. hele panik odası addettiğimiz odada yarım saat oturup bir kova bile dönderemiyorduk.
hemence ısırılıyor ve sağlamca kaşınmaya baslıyorduk. köpeklerimiz bile sadece o odada kaşınıyor birbirine sataşmıyordu bile.
istanbullardan ilaçlar götürdüm, eşyaları komple değiştirdim felan yok amk. taban sanırsın tahtakurusu genelevi amk dibini getiremiyoz.
bir gün ev sahibi demez mi çıkın evimden amk mahalleli de şikayetçi. telefonda allah kitap sövdüm dedim kalabalık gel sikmişim kontratı çıkmıyoruz kirayıdavermiyorum amk. bak o güne kadar tek bir sefer gecikmemiş kirayı ondan sonra hiç ödemedim ve salak köylü adam evin hiçbir faturasını üzerime vermemişti
benim. hepsini kapanana kadar ödemedim amk. lan ne anlatıyodum geçmişini sikeyim karıştı. heee neyse telefon konuşması yaptığım gün benım manitayla
o odada dumanlanmışız ve uyuya kalmışız amk. ulan sen 2 saate bir kalk amk resmen ikimize de tecavüz etmişler. evsahibine de tavım zaten.
aynı odadan balkona geçiş vardı bütün eşyaları balkondan attım o sinirle parkenin üzerine evde yanıcı kimyasal ne varsa buldum döktüm amk. yaktım balkondan
da izliyorum sigara içip kontrol edicem güya. perde tutuşunca eline kovayı alan geldi :))
birdaha tahta kurusunun "t" sini görmedik bilader.
bazen sınırları zorlaman gerekebilir hayatta.bir karar vermem gerekiyordu :)
Mesaj 19 Temmuz 2012 (Persembe) Saat: 16:01'da sakabey tarafından düzenlendi.
-----------------------------
akşam eve gideyimde eve molotof atayım bari