folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Evi Pireler Bastı Önerisi Ve İlaç Tavsiyesi Verebilecek Olan Var Mı?

Evi Pireler Bastı Önerisi Ve İlaç Tavsiyesi Verebilecek Olan Var Mı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bulusma Fatihi
    Baracuda
    Baracuda's avatar
    Erkek

korkarabatak bunu yazdı:
    -----------------------------

bizim de ne hikmetse öğrenci evimiz tahtakurusundan geçilmiyordu. hele panik odası addettiğimiz odada yarım saat oturup bir kova bile dönderemiyorduk. 

hemence ısırılıyor ve sağlamca kaşınmaya baslıyorduk. köpeklerimiz bile sadece o odada kaşınıyor birbirine sataşmıyordu bile. 

istanbullardan ilaçlar götürdüm, eşyaları komple değiştirdim felan yok amk. taban sanırsın tahtakurusu genelevi amk dibini getiremiyoz.

bir gün ev sahibi demez mi çıkın evimden amk mahalleli de şikayetçi. telefonda allah kitap sövdüm dedim kalabalık gel sikmişim kontratı çıkmıyoruz kirayıda

vermiyorum amk. bak o güne kadar tek bir sefer gecikmemiş kirayı ondan sonra hiç ödemedim ve salak köylü adam evin hiçbir faturasını üzerime vermemişti

benim. hepsini kapanana kadar ödemedim amk. lan ne anlatıyodum geçmişini sikeyim karıştı. heee neyse telefon konuşması yaptığım gün benım manitayla

o odada dumanlanmışız ve uyuya kalmışız amk. ulan sen 2 saate bir kalk amk resmen ikimize de tecavüz etmişler. evsahibine de tavım zaten.

aynı odadan balkona geçiş vardı bütün eşyaları balkondan attım o sinirle parkenin üzerine evde yanıcı kimyasal ne varsa buldum döktüm amk. yaktım balkondan

da izliyorum sigara içip kontrol edicem güya. perde tutuşunca eline kovayı alan geldi :))

birdaha tahta kurusunun "t" sini görmedik bilader.

bazen sınırları zorlaman gerekebilir hayatta.

bir karar vermem gerekiyordu :) 

kızı çıkartmışmıydın dışarı hiç bahsetmemişsin ondan :D

adam bana çay verdi çay. bana çay verdi. çay veren adam kötü olur mu hiç?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oturuyorum
    oturuyorum's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

korkarabatak bunu yazdı:

bizim de ne hikmetse öğrenci evimiz tahtakurusundan geçilmiyordu. hele panik odası addettiğimiz odada yarım saat oturup bir kova bile dönderemiyorduk. 

hemence ısırılıyor ve sağlamca kaşınmaya baslıyorduk. köpeklerimiz bile sadece o odada kaşınıyor birbirine sataşmıyordu bile. 

istanbullardan ilaçlar götürdüm, eşyaları komple değiştirdim felan yok amk. taban sanırsın tahtakurusu genelevi amk dibini getiremiyoz.

bir gün ev sahibi demez mi çıkın evimden amk mahalleli de şikayetçi. telefonda allah kitap sövdüm dedim kalabalık gel sikmişim kontratı çıkmıyoruz kirayıda

vermiyorum amk. bak o güne kadar tek bir sefer gecikmemiş kirayı ondan sonra hiç ödemedim ve salak köylü adam evin hiçbir faturasını üzerime vermemişti

benim. hepsini kapanana kadar ödemedim amk. lan ne anlatıyodum geçmişini sikeyim karıştı. heee neyse telefon konuşması yaptığım gün benım manitayla

o odada dumanlanmışız ve uyuya kalmışız amk. ulan sen 2 saate bir kalk amk resmen ikimize de tecavüz etmişler. evsahibine de tavım zaten.

aynı odadan balkona geçiş vardı bütün eşyaları balkondan attım o sinirle parkenin üzerine evde yanıcı kimyasal ne varsa buldum döktüm amk. yaktım balkondan

da izliyorum sigara içip kontrol edicem güya. perde tutuşunca eline kovayı alan geldi :))

uuu baya undergrand olmuş bu 

Ellerinde Pankartlar / Gidiyor Bu Çocuklar / Kalkın Ayağa, Kalkın / Gidiyor Bu Çocuklar
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Erkek

sakabey bunu yazdı:

korkarabatak bunu yazdı:

.........

akşam eve gideyimde eve molotof atayım bari

valla gördüğün gibi molotofla bile pek randıman alamayabilirsin benim önerim 2.dünya savaşında kullandıkları alev çıkartan silah

Toplam Hit: 2739 Toplam Mesaj: 14