Evimde Fare Mi Var?
-
Hacılar yurtda yaşıyorum.Yeni bir odaya taşındım bugün odaya gelince küvetin altında büyük ihtimal fare boku olduğunu düşündüğüm bişey gördüm.Üstüne domestos döktüm.Bunu görünce sinirlenip tekme attım küvetin altındaki fayanslar kople çöktü.
Şu aşağıdaki fare boku mudur hacılar ?

Bu da benim kaldığım oda hemen banyonun yanında

NOT: İnternetteki fare belirtleri arasında fare tüyü,geceleri fare,farenin sağda solda kemirdiği şeyler gibi şeyler demişler bunlara rastlamadım ama bu gördüğüm şeyden sonra kıl oldum.Şimdi ne yapmam gerekir düşünüyorum.
u235 tarafından 22/Oca/17 00:12 tarihinde düzenlenmiştir -
senin evde biyolojik yaşam formları gelişmiş resmen fare değilse bile diğer haşarat yaşam formlarının oluşmasına ortam müsait o nasıl evdir la öyle çöplük gibi
-
Banyoya yapışkanlı fare tuzağı veya kapan kurarım yerinde olsam. Birde yatarken banyonun kapısını mutlaka kapat yoksa malum fareler insanın kıkırdak dokularını sever. Kulak, burun vs.
-
Benim bildiğim siyah yuvarlak olur. ama resimlerde öyle birşey göremedim.
sanki öyle birşey yok gibi duruyor ama sen yinede bir kapan falan koy. birde dua et lağım faresi olmasın.
ben hayatımda tek fare gördüm oda kedi gibi birşeydi. zaten o evde yatmadım.
onlar saldırıyor bir tanışımın parmağını ısımıştı. korku filmi gibi
-
Fareden korkmuyorsan merak etme hocam fare boku değil.
Ama fareden korkuyorsan, Ya fare bokuysa ? Kim Emin olabilir ki
-
çörek otu şeklinde olur genelde..
-
Hacılar bu fotoğrafdan bişey anlaşılmıyor mu?
Neyse bir gofret bıraktım banyoya.Bakayım kalktığımda kemirme falan olacak mı gofretde.
-
Tam secemedim ama orda ekosistem olusmus tarik ya :D fare pisligi pirinc kadar, pirinc formunda olur. Sicanin falan da pirincin az irisi. Direkt ilaclatin orayi neyin pisligi olursa olsun birlikte yasamayin gecebilecek tonla mikroorganizma var.
izzmarit tarafından 22/Oca/17 03:10 tarihinde düzenlenmiştir -
Ishal olmus fare boku :) lan olum sanki ukraynada ilk senen alisamadinmi bunlara kakalaklar heryerde bu arada banyonun sagini solunu kontrol et delik yoksa o fare boku degil muhtemel kuftur. ayrica fare boku ole olmaz princ patlagi gibi olur bu crunch varya cikolatali princ patlagi hah onun gibi olur :) puhaha bundan sonra crunch yiyeceklere allah sabir versin :)
-
Hacılar bir ara Tbt Україна , Київ buluşması yapalım. Ben yeni yeni uyum sağladım biraz geç oldu ama.
-
u235 bunu yazdı
Hacılar bu fotoğrafdan bişey anlaşılmıyor mu?
Neyse bir gofret bıraktım banyoya.Bakayım kalktığımda kemirme falan olacak mı gofretde.
gofret ??? sen onu peynir olarak değiştirsen iyi olur. ama avrupa farelerini bilmem gerçi. türkiyedekiler peynire geliyor.