Evimde Fare Mi Var?
-
kedi al hocam ama yaşar mı o evde bilemem :))nasıl bir yurtmuş şikayet etsene
-
kardeş bence fare senden şikayetçi olmalı yaşam alanımda insanmı var diye konu açmalı
o nasıl bir yurt bu arada fotoğraflardan çok itici geldi
-
o evde sadece fare varsa Allah'ın sevdiği kullarındansın yorumu yaparım başkan :D o ne biçim ev kurban olim dinazor çıksa şaşırmam...
-
konuyu sen değil fare açmalıydı Evimde İnsan Mı Var ?
-
Bosluk bunu yazdı
konuyu sen değil fare açmalıydı Evimde İnsan Mı Var ?
:D
-
Hacim o evin hali ne öyle hiç temizlik yapmiyormusunuz tamam belki eski olabilir ama biraz elin veya eliniz değsin, tifo, dizanteri , kolera , hepatit vs vs belirtileri gösterir orda yasayanlarda.
-
Hacılar ben buraya yeni taşındım.3-4 gün oluyor.Ben yaşadığım yeri zaten bakımsız pis bırakmam.
Bugün koyduğum gofrete dokunulmamış.Küvetin altına gözattım delik falan göremedim.
-
EcHoLL bunu yazdı
senin evde biyolojik yaşam formları gelişmiş resmen fare değilse bile diğer haşarat yaşam formlarının oluşmasına ortam müsait o nasıl evdir la öyle çöplük gibi
-
hocam bence senin evde şöyle bişey var. Adam yurtta usta splintır besliyor amk 8/

DrKeworks tarafından 22/Oca/17 15:31 tarihinde düzenlenmiştir -
u235 bunu yazdı
Hacılar ben buraya yeni taşındım.3-4 gün oluyor.Ben yaşadığım yeri zaten bakımsız pis bırakmam.
Bugün koyduğum gofrete dokunulmamış.Küvetin altına gözattım delik falan göremedim.
Hocam belki gofret sevmiyordur