folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Evime Gizli Kameralar Yerleştireceğim ?

Evime Gizli Kameralar Yerleştireceğim ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

Arkadaşlar önemli bir mevzu var. Mevzunun ne olduğunu lütfen sormayın söyleyemem.

Ama kendi evime görüntü ve ses kaydeden cihazlar, yani gizli kameralar yerleştireceğim...

Aklımda şöyle birşey var. 4-5 tane web cam ve onları destekleyen mikrofonlar yada  direk mikrofonlu web camler almayı planlıyorum. Evimin stratejik noktalarına bu kameraları yerleştirmeyi planlıyorum... Ve bilgisayarım kapalı olsa bile web camlerin ve konuşmaların kaydı devam edecek 24 saat.

Ama şöyle bir sorum var bu mümkünmü? Yani birden çok web cam ve mikrofon aynı bilgisayara monte edilebilir mi? Bu kaydn gerçekleştirilmesi için hangi programlar ve neler gerekli ayrıca nereden bulabiril?

Ya da bu projemin gerçekleşmesi için ne önerirsiniz? (Yani web camle olmaz şunu al şu programı kullan şuralardan bulabilirsin gibi önerileriniz varmı? Lütfen esirgemeyin arkadaşlar önemli bi mevzu var)

Hem hukuksal yönden hemde vicdanen buna ihtiyacım var...

Öğrenci olduğum için ekonomik yöndende kısıtlı bir imkanım var. En ucuz biçimde nasıl bu proje gerçekleşebilir? Görüşlerinizi beklemekteyim...

@mod

konu başlıkları , konu içeriği yazılacak yerler değildir. lütfen dikkat edelim

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpoofU
    SpoofU's avatar
    Erkek
    Ne yapacağını bilmediğim için kesinlikle yardım etmem, umarım bu konu hemen kitlenir ve silinir. Yaptığın olay özel yaşam hakkını ihlaldir, cezası büyüktür!!!

Sevmem yazmayı, okumayı sevdiğim kadar.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

faydalı faydalı bir işle uğraş :D

abi ne yapacağını söylemezsen kimse yardım etmez kaanımca

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tariqat_Sapiii
    Tariqat_Sapiii's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Hoja Anladığım Kadarı İle Ewliysen Karından Şüpheleniosun ;) yoksa bi insan neden ses kaydı yapan webcam alsınki hırsız için desem hırsızın konusmasını dinliip etkilenmeyimi dşünüosun ? :D nese ama yardım edilir gibi bi konu gözükmüo bence :S çünk özel hayatın. nese umarım yardım eden olur. bolşansssiiiuvvvvv

Evli,Mutlu,Çocuklu (H) 70 Milyonda 1... Yapıcak Bişi Yok !
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

Ustalar hemen felaket telallığı yapmanın lüzumu yok ailevi bir sorun var biz anadolu çocuğuyuz şantaj olmaz bizde, babamla ilgili bir sorun var tazminat davası gibi durumlar var hemen felaket tellallığı yapmayın ailevi bir sorun...

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cia
    Cia's avatar
    Erkek

kaba taslak bakınca usb girişler var hepsine cam takılır pcden cama uzunca kablolar olucak onları nereye saklıcan yada böle uzunca kablolu webcam varmı ki

e-dit:bide pc kapalıyken kayıt mı :Sone oliki 

..savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye,zaman ki sana hasta olmuş,incelikli haytasın,raksederken mahallenin maşallahı-eyvallahı,güzelleş be oğlumm.!şimdilik,ölümüne kadar hayattasın..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gokhan_ssl
    gokhan_ssl's avatar
    Erkek

Ancak 1 tane bağlayabilirsin pc'ye... Bende şöyle birşey var;

kamera burnundadır hiç belli olmuyor masaüstünde bir aksesuar gibi duruyor. fiyatı 25 lira. ürün sıfırdır.

kablolu üründür pc'ye usb'den bağlanır aynı zamanda webcam olarakta kullanabilirsin. hardiskinin boyutuna göre günlerce hatta aylarca kayıt yapabilirsin. yanında özel crackli bir programda veriyorum bu program günlerce kayıt yapmana ve hangi formatta kayıt edeceğine yarıyor.

iletişim pm

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

SpoofU bunu yazdı:
    -----------------------------
    Ne yapacağını bilmediğim için kesinlikle yardım etmem, umarım bu konu hemen kitlenir ve silinir. Yaptığın olay özel yaşam hakkını ihlaldir, cezası büyüktür!!!

Usta amenna ama kimseye şantaj yapmak gibi bir niyetimiz yok! Babamın evdeki şiddeti dışardaki hiçbirşey olmamış gibi herkesin babama inanmasını kaldıramıyorum. O büyük bir yalancı onun oyununu bozmam gerek tazminat davasına kadar gideceğim! Böyle bir sorun var!

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    goldfinger
    goldfinger's avatar
    Erkek

bir tane dvr kartı al fiyatları yaklaşık 25$ dan başlar girde gider 4 ila 40 a kadar kamera takılabilir bu kartın türüne göre değişir kullanacagın kamreraların türüne göre sesli ve gece görüşlü kayıt yapar hareket sensörü vardır boş kayıt yapmaz bu sayede  hdd n çabuk dolmaz yalnız bi sorun var bu kartlar intel chipset li anakartlarda ve geforge ekrankartlı sistemlerde uyumlu çalışır bendeki sistem ati chipsetli yinede sorunsuz çalışıyor bu linklerden bilgi alabilirsin

http://www.liderguvenlik.net/gizli.html

http://www.liderguvenlik.net/gizli.html

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKeworks
    DrKeworks's avatar
    Erkek

SpoofU bunu yazdı:

kendi evine yerleştiriyor hocam. Başkasının evine değil

Cigu bigule :(
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    real_agabey
    real_agabey's avatar
    Erkek

Az önce aşağıdaki ürüne bakıyodum sonra konuyu görünce yazayım dedim biraz pahallı ve büyük.

http://www.eksenguvenlik.com/ana-sayfa/14-kablosuz-ip-kamera.html

Toplam Hit: 2055 Toplam Mesaj: 16