Evime Gizli Kameralar Yerleştireceğim ?
-
Dostum kısaca 1 den fazla webcami pc ye bağlamak imkansız değil ama imkansıza yakın. bağlanmaz yani. Bunun için dvr kartı alcaksın. programını pc ye kuracaksın. sensörlü ve gece görüşlü kameralar ortalama 100 dolar civarinda. senin pc nin halini düşünürsek sürekli kayıt yapman imkansız. o yuzden sensörlü kamera almak zorundasın. tanesi daş çatlasa 60 dolar desek bile senin bütçeni 10 kattan fazla aşan bi maliyet çıkar. Kanka bence bu işten uzak dur. Ben bu işin içindeyim biliosun bizimkilere sordum dvr kart almazsa olmaz diolar. oda ortalama en kötüsü 30 dolardan baslar. sen bu işi unut dost tavsiyesi başına bela acıcaksın ona göre... Cezası büyük yakalanma oranın fazla... o kameraları eve gizlemek imkansız. gizli, kameralar daha da pahalı. bizim tukana gel göstereyim hemde ayrıntılı bilgi verelim...
-
kim kimin özel hayatını ihlal ediyo özelimi var la resmi olarak aile işte :D
-
FAYDALI bunu yazdı:
-----------------------------SpoofU bunu yazdı:
-----------------------------
Ne yapacağını bilmediğim için kesinlikle yardım etmem, umarım bu konu hemen kitlenir ve silinir. Yaptığın olay özel yaşam hakkını ihlaldir, cezası büyüktür!!!
-----------------------------Usta amenna ama kimseye şantaj yapmak gibi bir niyetimiz yok! Babamın evdeki şiddeti dışardaki hiçbirşey olmamış gibi herkesin babama inanmasını kaldıramıyorum. O büyük bir yalancı onun oyununu bozmam gerek tazminat davasına kadar gideceğim! Böyle bir sorun var!
Hocam baştan belirt o zaman, yoksa kendi evine yerleştirirsin, bir arkadaşın o eve kız arkadaşını götürür vs., bu gibi şeyler geliyor insanın aklına. Ama dediğin gibiyse olay, basit bir webcam ile yaparsın bunu, ses kaydıda yapan orta sınıf bir webcam işini görür. Webcamı harekete duyarlı hale getiren programlar var, onlardan birini kur, makineyi açık bırak sadece monitörü güç düğmesinden kapat. Yalnız önceden kameranın açısını iyi ayarla. -
usta babası adamın odasına hiç uğramıyoki. o oturma odasına ve salonada kamera kurmak istiyo. Elinde sağlam kanıt olması için bu gerekli ama yine söylüyorum vazgec bu işten dsotum
-
SpoofU bunu yazdı:
FAYDALI bunu yazdı:
-----------------------------SpoofU bunu yazdı:
Ne yapacağını bilmediğim için kesinlikle yardım etmem, umarım bu konu hemen kitlenir ve silinir. Yaptığın olay özel yaşam hakkını ihlaldir, cezası büyüktür!!!
-----------------------------Usta amenna ama kimseye şantaj yapmak gibi bir niyetimiz yok! Babamın evdeki şiddeti dışardaki hiçbirşey olmamış gibi herkesin babama inanmasını kaldıramıyorum. O büyük bir yalancı onun oyununu bozmam gerek tazminat davasına kadar gideceğim! Böyle bir sorun var!
Hocam baştan belirt o zaman, yoksa kendi evine yerleştirirsin, bir arkadaşın o eve kız arkadaşını götürür vs., bu gibi şeyler geliyor insanın aklına. Ama dediğin gibiyse olay, basit bir webcam ile yaparsın bunu, ses kaydıda yapan orta sınıf bir webcam işini görür. Webcamı harekete duyarlı hale getiren programlar var, onlardan birini kur, makineyi açık bırak sadece monitörü güç düğmesinden kapat. Yalnız önceden kameranın açısını iyi ayarla.
ben sana söleyim 200 mil e bunların hepsini yaparsın daha aşşa olur ama fazlası olmaz ama pc nin acık kalması lazım 24 saat yada dvr kayıt cihazı alman lazım o da 100 dolara yakın satılıyor eger sorununu çözemediysen hala sana yardımcı olurum