Evime Hırsız Girdi
-
Gçmi$ olsun Firex
-
hocam hırsızları buluyorlar bulmasına ama, uygulanan herhangi bir yaptırım ve ceza soz konusu degil. hapis yatmayacak o elemanlar. senin yapacagın sey bunlar yakalandıktan sonra eşgalini kafana kazıyacaksın, polis serbest bıraktıktan sonra gebertene kadar doveceksin. yada karakolda tanıdıgın olacak, adamları yakalayınca seni cagıracaklar alıcaklar bi odaya senle adamı, orada doveceksin. kıracaksın kolunu bacagını 3 ay kıpırdamadan yatacak. bidaha da hırsızlık yaparsa ozaman kendi bilir, sen doversin senden sonraki atar camdan assagı essek cennetini boylar. Türkiyede malesef halk cezayı kendi vermek zorunda. yargı ipimle kusagım sikimle tasagım modunda cunku.
-
Allah sabır versin caydırıcı yasalar konusundaki düşüncene hep destek tam destek veriyorum
3sene babama yalvar yakar bi honda motor aldırdım daha borcu bitmeden motoru koskaca kapıyı tık ses çıkarmadan çalmışlardı sabah motoru yıkıcam diye bi çıktım elimde kovalarla göt gibi kaldım ve hayatta hiç ağlamamış olan ben 15dk ayak üstü ağladım.
1.5 sene oldu hala psikolojik bunalımdayım her düşündüğümde kafayı yicek durumdayım her işte vardır bi hayır kazada yapabilirdim ama mal canın yongası
a.q. çocukları alın teri nedir bilmiyorlar ki; para kazanmanın ne kadar emek isteyen iş oldugunu bilmiyolar ki varmı hazıra konmak kadar kolay hayr yok.
canım vatanım canım milletim hırsız yakalandıysa benim düşüncem hırsızı yakaladınmı? eminmisin suçlu olduguna? ozaman atıcaksın içeri 12aydan başlatacaksın ama içerde karnını doyurmayacaksın 1gün yedireceksin 2. gün keşke yapmasaydım dedirteceksin başka türlü olmaz diye düşünüyorum. -
geçmiş olsun birader
-
Geçmiş olsun hocam..
bu tür konularda herkes cana geleceğine mala gelsin der geçer niye ?
amk canada gelmesin malada gelmesin..
dosdoğru cehennemin dibine giden bu ülkede bir eve 765 ytl den az para giriyosa açlık sınırındadır diyolar..
belirledikleri asgari ücret onun çokçok altı..
kimbilir ne sıkıntılarla ne güçlüklerle alınan 2-3 bin ytl lik altın vb. bi gecede/günde uçup gidiyor ondan sonra cana gelmesin mala gelsin oldu aq.
benim evede girdi o oç ler şerefsizler evi darma daan ettiler ayakkabı cd çantası ne buldularsa götürdüler.. alayının aq
1- eğitim sistemi
2- adalet sistemi -
hocam insanlar aç istersen oxford oku aç adam herşeyi yapar!
-
çok çok geçmiş olsun :|
-
Geçmis olsun insallah yakalanirlar
o kadar korkunç ki duydugum kadariyla gece uyuyan kisinin yatak odasina kadar girmeyen hirsiza hirsiz demiyorlarmis...hatta böyle bir olay gerçeklesmis kadinin biri yalniz uyurken hirsizin girip esinin çeketin ceplerini karistirip paralarini götürdügünü görmüs kendisine bi zarar gelir diye korkudan kadin kipirdamamis!
-
firex hocam büyük geçmiş olsun öncelikle. ama dkn ninde dedigi gibi cezasını kendin ver güvenme yargıya felan. yani o adamın serbest gezdiğini bilsem dövmeden rahat edemem. ayrıca cold a da katılıyorum. ii yönünden bak elektronik eşyalarınız duruo.
turuncu sana da büyük gecmiş olsun dediin gibi acaip etki bırakır insanda. Allah kimsenin başına vermesin :|
-
GEcmis olsun Firex hacim ,darisi bizim basimiza