folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Evime Hırsız Girdi

Evime Hırsız Girdi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mylitta
    Mylitta's avatar
    Erkek
    Gçmi$ olsun Firex

Ayılıp bayılıp ayılıyoruz, bütün sokakları ayıkıyoruz
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DkN
    DkN's avatar
    Erkek
    hocam hırsızları buluyorlar bulmasına ama, uygulanan herhangi bir yaptırım ve ceza soz konusu degil. hapis yatmayacak o elemanlar. senin yapacagın sey bunlar yakalandıktan sonra eşgalini kafana kazıyacaksın, polis serbest bıraktıktan sonra gebertene kadar doveceksin. yada karakolda tanıdıgın olacak, adamları yakalayınca seni cagıracaklar alıcaklar bi odaya senle adamı, orada doveceksin. kıracaksın kolunu bacagını 3 ay kıpırdamadan yatacak. bidaha da hırsızlık yaparsa ozaman kendi bilir, sen doversin senden sonraki atar camdan assagı essek cennetini boylar. Türkiyede malesef halk cezayı kendi vermek zorunda. yargı ipimle kusagım sikimle tasagım modunda cunku.

Vatan ne Türkiye"dir Türklere, ne Türkistan; Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir: Turan. ~ Saga qaygı kelgende qorqup qaşsam taa saga, Qayday betpen qararman aytaş yurtum men saga? Ne dermen dep aytarman sütün bergen anamga? Ne dermen dep aytarman maga sengen atamga? ~ Kök Bayraq"a selam olsun !
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turuncu
    turuncu's avatar
    Erkek
    Allah sabır versin caydırıcı yasalar konusundaki düşüncene hep destek tam destek veriyorum

3sene babama yalvar yakar bi honda motor aldırdım daha borcu bitmeden motoru koskaca kapıyı tık ses çıkarmadan çalmışlardı sabah motoru yıkıcam diye bi çıktım elimde kovalarla göt gibi kaldım ve hayatta hiç ağlamamış olan ben 15dk ayak üstü ağladım.

1.5 sene oldu hala psikolojik bunalımdayım her düşündüğümde kafayı yicek durumdayım her işte vardır bi hayır kazada yapabilirdim ama mal canın yongası

a.q. çocukları alın teri nedir bilmiyorlar ki; para kazanmanın ne kadar emek isteyen iş oldugunu bilmiyolar ki varmı hazıra konmak kadar kolay hayr yok.

canım vatanım canım milletim hırsız yakalandıysa benim düşüncem hırsızı yakaladınmı? eminmisin suçlu olduguna? ozaman atıcaksın içeri 12aydan başlatacaksın ama içerde karnını doyurmayacaksın 1gün yedireceksin 2. gün keşke yapmasaydım dedirteceksin başka türlü olmaz diye düşünüyorum.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maqara
    maqara's avatar
    Erkek
    geçmiş olsun birader

Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    snnyk
    snnyk's avatar
    Erkek

Geçmiş olsun hocam..

bu tür konularda herkes cana geleceğine mala gelsin der geçer niye ?

amk canada gelmesin malada gelmesin..
    dosdoğru cehennemin dibine giden bu ülkede bir eve 765 ytl den az para giriyosa açlık sınırındadır diyolar..
    belirledikleri asgari ücret onun çokçok altı..

kimbilir ne sıkıntılarla ne güçlüklerle alınan 2-3 bin ytl lik altın vb. bi gecede/günde uçup gidiyor ondan sonra cana gelmesin mala gelsin oldu aq.

benim evede girdi o oç ler şerefsizler evi darma daan ettiler ayakkabı cd çantası ne buldularsa götürdüler.. alayının aq

1- eğitim sistemi
    2- adalet sistemi

snnyk.com - code is poetry all that i know...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    skyvalet
    skyvalet's avatar
    Erkek
    hocam insanlar aç istersen oxford oku aç adam herşeyi yapar!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    decameron
    decameron's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Bilgi/Destek Madalyası Savaş Madalyası
    Erkek
    çok çok geçmiş olsun :|

Etinden korkanın kemiğini sikeyim!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sahmaran
    sahmaran's avatar
    Dişi

Geçmis olsun insallah yakalanirlar

o kadar korkunç ki duydugum kadariyla gece uyuyan kisinin yatak odasina kadar girmeyen hirsiza hirsiz demiyorlarmis...hatta böyle bir olay gerçeklesmis kadinin biri yalniz uyurken hirsizin girip esinin çeketin ceplerini karistirip paralarini götürdügünü görmüs kendisine bi zarar gelir diye korkudan kadin kipirdamamis!

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikret
    Fikret's avatar
    Erkek

firex hocam büyük geçmiş olsun öncelikle. ama dkn ninde dedigi gibi cezasını kendin ver güvenme yargıya felan. yani o adamın serbest gezdiğini bilsem dövmeden rahat edemem. ayrıca cold a da katılıyorum. ii yönünden bak elektronik eşyalarınız duruo.

turuncu sana da büyük gecmiş olsun dediin gibi acaip etki bırakır insanda. Allah kimsenin başına vermesin :|

screw you guys! i"m goin" hoooome!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    GEcmis olsun Firex hacim ,darisi bizim basimiza

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
Toplam Hit: 5048 Toplam Mesaj: 49