Evime Hırsız Girdi
-
Geçmiş olsun:((
-
geçmiş olsun hocam :|
-
Geçmiş olsun bunlar zaten iyice azıttı bizim allahtan başımıza gelmedi ama arkadaşın bende evine şayit olmuştum her tarafı dağıtıyorlar ayrıca benim tanıdık bi abinin arabasına hırsızlar girmiş adamlar bişey bulamayınca tornavidayla her tarafa darp edip çıkmışlar malesef yakalandıklarındada bişey olmuyo :/ Ben bişey okudum gerçekten ürkütücü adamlar nakliye firması gibi geliyolarmış çilingir aletleriyle açıp beyaz eşyalarda dahil götürüyorlarmış sanki bi yere taşınıyomuşun gibi bunun gibi bir sürü şey var 3 kilidi kıran adamdan herşey gelir iyiki mala gelmiş bide karşılaştığını düşünsen artık neler olur kestiremiyorum çok geçmiş olsun.. :/
-
ComputerWolf bunu yazdı:
-----------------------------
GEcmis olsun Firex hacim ,darisi bizim basimiza
-----------------------------Geçmiş olsun Firex hocam.ComputerWolf hocamın dediği gibi darısı başımıza ama benim başıma daha önce gelmişti.Ama hırsızla yüzyüze geldim.Tabi ben kazandım.Zannedersem yine bu tür bir konuda yazmıştım.
Gece sevgilimle uyurken odaya girmişti o.ç hırsız.sonra benim laptopu,cep teli felan aldı.cüzdanı aldı.tam balkondan giderken aniden bi fırladım yataktan Glock umla tam sırtından vurmuştum iti. Ben o gün emniyette sabahladım 1 günle ifadeyle rapor tuttular ve yırtmıştım.O it ise kaç aydır komadan çıkamamıştı.Akibetini de bilmiyorum.
Geçmiş olsun tekrardan bence böylesi yarıyormuş demekki dedim.Artık kendi güvenliğimizi kendimiz sağlıyoruz.Öyle kazığa böyle boru.
-
Sağolun arkadaşlar. Umarım hiçbirimizin başına böyle birşey tekrar gelmez. Gidenin fazla önemi olmasada şu an psikolojim alt üst oldu.
-
Allah Belalarını Versin, Hocam Cana olmamış Şükür. Geçmiş olsun.
-
End0t0ksiN bunu yazdı:
bızmde mutfagın ve odaların kapıları kılıtılıyken gırmıstı orospu evladı yemeklerı alıp gıtmıstı annemde dıyokı bırak helal et olm basımızdan gıtsın dıyo dedım haram zıkkım olsun gırtlaıgını siktiim pezevengıne :D ınsanların haklarını yıyolar ya ayıptan baska bısı deıl :S-----------------------------
şu anda yerlerdeyim :D
-
yapılan iş şöyle;
tek tek zillere basılıp kaçılır. (belirli aralıklarla)
hiç açmayan belirlenir.
komşusuna açmayanın neden açmadığı sorulur=>eğer tatildeyse=>iş pişmiştir.
-
cezalar arttırılmalı harbiden.hırsızlık vs.. şekilde kanunlara aykırı suçlu olan kimselerin ağırlaştırılmış müebbet cezası düzeyinde cezalar ile cezalandırmaları gerekir.Umarım hergün yasadan geçen şeylere buda eklenir :|
-
FireX bunu yazdı:
Sağolun arkadaşlar. Umarım hiçbirimizin başına böyle birşey tekrar gelmez. Gidenin fazla önemi olmasada şu an psikolojim alt üst oldu.
-----------------------------hah işte olay bu, anasını satiim şu psikolojinin ben bozulnca zınk diye yerine gelmiyo :|
geçmiş olsun hacım