Evime Mahkeme Kağıdı Geldi Nedenini Bilmiyorum ??
-
moralim sıfır diyebilirim kafam çok bozuk şimdi evime postacı kead getirdi ve belgede yazan şu
bilişim sistemlerinin işleyişini engelleme veya bozma
duruşma tarihi yazıyor
çocuk mahkemesi
ne yapabilriim 1987 dogumluyum ve ne suçu ile geldiginden haberim bile yok
@adam daha kağıt yazamaz site hekırlar dötü tutuşur. bu ne bohem..
-
1 ay kadar önce burada site heyk konularını açan sen miydin yoksa başka bir warezci mi :|
neyse geçmiş olsun :W
-
yaşıtların askerden dönüyor ne çocuk mahkemesi ?
-
mahkemeye gitmene gerek yok ;)
-
walla öle yazıor :S
-
milletin dbsini yayınlarsan olacağı o :) hackleyen sensin diye vermişlerdir belki neyse hayırlı olsun :)
-
Romeo derd etme banada geldi bi kaç kere ampex sitemin birini kapadı muyapla baya bi cebelleştim.bilişim sçları blmemne amirliğindende geldi:D benim yaşım daha küççük ama gitmedim kağıt geleli 3 ay oldu..
zaman aşımına uğramasını bekliyorum:p şimdi adresim değişti artık daha gizli çalışıyore bi s2m olmiyore..yani öyle sanıyom ben:D
-
Nitrous bunu yazdı:
-----------------------------Romeo derd etme banada geldi bi kaç kere ampex sitemin birini kapadı muyapla baya bi cebelleştim.bilişim sçları blmemne amirliğindende geldi:D benim yaşım daha küççük ama gitmedim kağıt geleli 3 ay oldu..
zaman aşımına uğramasını bekliyorum:p şimdi adresim değişti artık daha gizli çalışıyore bi s2m olmiyore..yani öyle sanıyom ben:D
-----------------------------
Ev adresin değişti die seni bulamıcaklar de mi :).Olm bu işlerde bi nane yok amk bulaşmayın boşuna.Bişey olmaz olmaz dio herkes sonra çıt götürüyolar bigün. -
chelishky bunu yazdı:
-----------------------------Nitrous bunu yazdı:
-----------------------------Romeo derd etme banada geldi bi kaç kere ampex sitemin birini kapadı muyapla baya bi cebelleştim.bilişim sçları blmemne amirliğindende geldi:D benim yaşım daha küççük ama gitmedim kağıt geleli 3 ay oldu..
Ev adresin değişti die seni bulamıcaklar de mi :).Olm bu işlerde bi nane yok amk bulaşmayın boşuna.Bişey olmaz olmaz dio herkes sonra çıt götürüyolar bigün.
bulamayacaklar diye birşey yok adamlar şahdamarımızdan daha yakın nerdeyse bize ama artık gerçek kimliğimi açığa vuracak fazla birşey yapmıyorum.msn e giren mynette okey oynayan bir Bilgisayar Kullanıcısı gibi görünüyorum:D -
Nitrous bunu yazdı:
-----------------------------chelishky bunu yazdı:
-----------------------------Nitrous bunu yazdı:
Ev adresin değişti die seni bulamıcaklar de mi :).Olm bu işlerde bi nane yok amk bulaşmayın boşuna.Bişey olmaz olmaz dio herkes sonra çıt götürüyolar bigün.
-----------------------------bulamayacaklar diye birşey yok adamlar şahdamarımızdan daha yakın nerdeyse bize ama artık gerçek kimliğimi açığa vuracak fazla birşey yapmıyorum.msn e giren mynette okey oynayan bir pc useri gibi görünüyorum:D
-----------------------------Demek artık msn'e giren mynetde okey oynayan normal bir bilgisayar kullanıcısı gibi görünüyorsun.
-
evet yukardada aynen yazdığım gibi normal bir Bilgisayar Kullanıcısıyım.