Evime Mahkeme Kağıdı Geldi Nedenini Bilmiyorum ??
-
hoca siten felan var mı? sen neden şüpheleniyosun neden gelmiş olabilirler?
-
Domain kimin üzerine?
-
Bi halt olmaz hoca. Hangi mahkeme bu? Kim dawa etmiş niye etmiş? Yazmıyomu?
Şu tarihte mahkemeye gel diye mahkeme kağıdı mı olurmuş:S
İşleyişi engelleme falan diyo. Warezle ilgisi yok onun. Siteye zarar werirsen o gruba girer. Warez sitenle ilgiliyse ordaki üyeliğik bilgilerini her türlü logları sil.
Pc ye iyi bi format at. Siteyide bi arkadaşına transfer et. Ortada bi kanıt filan kalmaz. -
Nitrous bunu yazdı:
-----------------------------
evet yukardada aynen yazdığım gibi normal bir Bilgisayar Kullanıcısıyım.
-----------------------------İmzandan beLLi oLuo zaten hoca açıkLamaya ne gerek var ki tabiki normaL bi pc kuLLanıcısısın :D
"Bilimum trojan keylogger itina ile hazırlanır afiyetle yedirilir.Script çekilir heyk yapılır.xD ||| filaş filaş filaş NitroJan .v3bçuk çıktı! ||| Ulak : nitrous[at]xost[dot]us "
-
RevengeX bunu yazdı:
-----------------------------Nitrous bunu yazdı:
-----------------------------İmzandan beLLi oLuo zaten hoca açıkLamaya ne gerek var ki tabiki normaL bi pc kuLLanıcısısın :D
"Bilimum trojan keylogger itina ile hazırlanır afiyetle yedirilir.Script çekilir heyk yapılır.xD ||| filaş filaş filaş NitroJan .v3bçuk çıktı! ||| Ulak : nitrous[at]xost[dot]us "
Her Türk hekır doğar:|
Normal hoca normal:)
Edit: Aha bi hekır imzası da benden. -
The-ExTaCy bunu yazdı:
Bi halt olmaz hoca. Hangi mahkeme bu? Kim dawa etmiş niye etmiş? Yazmıyomu?
Şu tarihte mahkemeye gel diye mahkeme kağıdı mı olurmuş:S
İşleyişi engelleme falan diyo. Warezle ilgisi yok onun. Siteye zarar werirsen o gruba girer. Warez sitenle ilgiliyse ordaki üyeliğik bilgilerini her türlü logları sil.
Pc ye iyi bi format at. Siteyide bi arkadaşına transfer et. Ortada bi kanıt filan kalmaz.
-----------------------------hacı ne formatı ya...al o hddni dozerle üstünden geç bin parçaya bölünmesse bi daha geç:D
domainden bi halt olmaz önemli olan pcndeki delilleri yok etmen..
tabi olr hacı mahkeme teblig eder gidip gitmemen sana kalmış:D
RevengeX bunu yazdı:
-----------------------------Nitrous bunu yazdı:
o imzayı ben karizma olsun diye yazdım bi heykır forumunda görmüştüm ordan aldım.Nitrojan'da benim kedimin adı:D
-
The-ExTaCy bunu yazdı:
Pc ye iyi bi format at. Siteyide bi arkadaşına transfer et. Ortada bi kanıt filan kalmaz.
-----------------------------Format ve transfer ile kanıt silinmez hocam.O kadar basit değil :)
-
chelishky bunu yazdı:
-----------------------------The-ExTaCy bunu yazdı:
-----------------------------Format ve transfer ile kanıt silinmez hocam.O kadar basit değil :)
Hizbullah Hdd i yaktı polis yine bilgilere ulaştı ne formatından bahsediyorsunuz :) -
diom ya dozerle geçsin üstünden binparça olana kdar:D
-
Hizbullah la bu adam bir mi la :) ?
Adamın yaptığını kanıtlamak için Pc sini incelemeye almaları lazım. Yoksa hiçbi şekilde kanıtlanamaz.
Niye diye bi soru yönelcek.
Eğer adam mahkemede uzun wadeli yargılancak şekilde büyük bi suç işlemişse, o adam onu kendi Pc sinden yapcak kadar acemi değildir zaten... Yaparsa da
yakalanmaz.